Перейти до змісту

Питання вибору ADSL модема

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Замитання яка різниця між цими моделями? Якщо брати, то який краще, надійніший? DSL-2500U/BRU/C або /BRU/D

На одному форумі прочитав, що /BRU/D це чимось урізаний /BRU/C.

Цікавить практична думка.

Опубліковано

У мене встановлений /BRU/D уже рік працює в режимі маршрутизатора помітив буває немає інтернету після тривалої роботи(більше 1 дня в режимі скачувань-лікується вимиканням)..

Опубліковано

На безриб"ї, як то кажуть.... В мене он 2500-й бріджом працює нонстоп уже з пів року і нічо ) Хотя да, модель таки калічана. Краще вже шось з 26хх брати.

Опубліковано

Таке ж саме і у мене в бріджі, але брідж це річ не примхлива...

При роботі цього модему в роутері і закачці торрентами пінг по локалці на модем 100-900мс

Дуже йому не просто даються навантаження.

Ще в 2500 дуже довго не могли пофіксити проблему, при якій він зависав кожні 24 години (біллінговий обрив).

Серія Prestige виробництва Zyxel досить непогано працює.

Опубліковано

Так все ж якими модемами ви клристуєтесь /BRU/C чи /BRU/D. Який з них стабільніший?

Мене цікавить суб"єктивна думка

Планується налаштування роутером.

Опубліковано

Да те саме..

2500 якщо за гривень 60 пропонують то бери.

Більше я б за нього не дав.

Головне не перегнуть з економією на обладненні, на безперебійності інтернету взагалі економити нізя :)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

D-link 2500U HW BRU D3 + FW 1.53 пробував всі HW dsl 2500 + soft

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ця тримає нортально розрив РРоЕ для Укртелекому

правда Серія Prestige виробництва Zyxel підтверджую дорожчий і краще працює на проблемних лініях

де D-link 2500U HW BRU D3 + FW 1.53 не справляється

Опубліковано
...

спасиба ptk и Tum@n за интернет ;)

ну за інет, то укт тра спасібо казать, а так допомогти завжди раді...

по модему скажу так:

д-лінк взагалі ненравиться, тп-лінк рулить, і дешевший...

сам тп-лінком користуюсь та зухельом - довольний,знаю багато людей шо д-лінком користують, то нарікань теж нема, але часто в них бували глюки з прошивками...

могу сказать одне, стільки як я продав тп-лінків (а я їхящиками продаю), то думаю тут на форумі в такій кількості д-лінків ніхто не продавав, нарікань поки на тп-лінк не було...

Опубліковано

Як на мене, то найкращий модем для проблемних/зашумлених ліній - це Zhone/Paradyne 6211 (і його модифікації). Якщо він не підніме лінк - то не підніме вже ніякий модем. Правда в продажі його вже практично не знайдеш, та і дорогий він. І не розумію, чому всі так тащаться від Zyxel. На ОГО-шних форумах всі навпаки жаліються, що глючний Trendchip, який стоїть на Zyxel-ах 660RU/RT2 погано працює з неякісними лініями. Сам особисто порівнював, модем на дешевому Broadcom'і (типу D-link, TP-Link) на моїй лінії показував кращі SNR Margin і Line Attenuation, ніж "модний" Zyxel. Єдине, чим хороший Zyxel, то це тим, що зібраний з якісних комплектуючих, там не ставлять самі дешеві конденсатори, так як на D-Link'ах, тому можливо і є смисл його придбати, щоб не нести через рік блок живлення в ремонт і не міняти глючні прошивки, щоб заставити нормально переживати біллінговий обрив Укртелекома.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...