Перейти до змісту

Спам від ШИБИ!!!

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Шиба спамер, хто отримав привітання від нашого мера?

Й чому він знає мій телефон, а я його ні???

Не справедливо взагалі-то, спам уголовно наказуємий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ти перший почав

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=40415&hl=

не переживай, Шиба не знає твій телефон, і ночами не дзвонитиме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то подай на нього в суд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то подай на нього в суд :)

справа не в судових позовах, спарва у тому, що втручаються в твоє особисте життя, тоді, коли ти цього не хочеш, не дивуйся якщо потім прийде смс, чому ти не прийшов на вибори :)

Якщо мерія хоче зробити щось хороше лучанам, так хай попіклуються про нагальні потреби міста, краще б привітали всіх салютом, або зробили б безкоштовний проїзд маршрутками хоча б в якісь години, меріїї це "мєлочь" а малоімущим було б приємнно приїхати у центр міста на свято безкоштовно. Маршрутчики думаю б не були сильно проти, тому що так як вони їздять й так як деякі водії хамлять, то можуть й пару годин попрацювати раз в рік в собі в убиток так би мовити. Ось це жест приємний, чи там ще щось придумати цікавіше можна. Боло б бажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа у тому, що втручаються в твоє особисте життя, тоді, коли ти цього не хочеш, не дивуйся якщо потім прийде смс, чому ти не прийшов на вибори :)

А почему СМС от Шибы воспринимается так негативно? ;) В то же время очень часто приходят СМСки от операторов со всякими акциями и предложениями - они не кумарят и не вызывают мыслей о том, что Big Brother watching ya? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю кому як, а мене насмішив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж отримав "привета"від мера,мабуть держить шпійонів на mts.А на рахунок операторів-тільки позвониш на 111 жди новості і акціїї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та гарне свято вийшло, шкода правда, що салюту не було. Цікаво б було знати причину його відсутності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво б було знати причину його відсутності.

читайте прессу. или соседние темы. там всё написано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...