Перейти до змісту

Нові запчастини до автомобілів

Davids

Рекомендовані повідомлення

БОЯН? якщо так, прошу ссилочку на тему? :) Якщо ні, можливо приживеться, рахую корисною.

На формулі... (де всі звикли купувати нові запчастини) ціни трошки завищені, на моє ІМХО.

Так от, в чому заключається ця тема і моя пропозиція вцілому. Хто знає сайти\магазини нових запчастин від окремих марок (тобто оригінальні, від виробників авто) автомобілів, прошу постити і давати відгуки (по можливості).

Можливо не для того, щоб купити у них, а просто прицінитись, яка ціна на ту, чи іншу деталь у самих виробників.

Щоб не дерли у три шкури Луцькі продавці.

В кого які думки\поради\доповнення по цій темі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БОЯН? якщо так, прошу ссилочку на тему? :) Якщо ні, можливо приживеться, рахую корисною.

На формулі... (де всі звикли купувати нові запчастини) ціни трошки завищені, на моє ІМХО.

Так от, в чому заключається ця тема і моя пропозиція вцілому. Хто знає сайти\магазини нових запчастин від окремих марок (тобто оригінальні, від виробників авто) автомобілів, прошу постити і давати відгуки (по можливості).

Можливо не для того, щоб купити у них, а просто прицінитись, яка ціна на ту, чи іншу деталь у самих виробників.

Щоб не дерли у три шкури Луцькі продавці.

В кого які думки\поради\доповнення по цій темі?

Некоторые продавцы с Формулы, пользуються этим сайтом:www.exist.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

хто ще знає? :)

попередні, цілком корисні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюсь цим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Підкажіть будь-ласка де можна замовити переднє ліве крило до TOYOTA AVALON.

Буду вдячний за будь яку інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є аналогічний український сайт, реєструєшся і замовляєш що душі завгодно, з тобою звязується ділер з Києва і обговорюєте строки доставки, оплату і т.д. А подивитись запчастини- elcats.ru, теж реєструєшся і дивишся номер запчастини по каталогу і сцилку на он-лайн магазин з цінами. Там є ВСІ марки авто і всі запчастини, до вінтіка :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є аналогічний український сайт, реєструєшся і замовляєш що душі завгодно, з тобою звязується ділер з Києва і обговорюєте строки доставки, оплату і т.д. А подивитись запчастини- elcats.ru, теж реєструєшся і дивишся номер запчастини по каталогу і сцилку на он-лайн магазин з цінами. Там є ВСІ марки авто і всі запчастини, до вінтіка :rolleyes:

Часом не цей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом не цей?

Цей http://www.exist.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...