Перейти до змісту

аверс

Гість OTAM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вчера по ТВ их шеф выступал,

я с начала неслышал, но что-то по поводу акций-акционеров,

типа появились акционеры какието и что-то требуют

Опубліковано

:D я так чувствую, шо тра буде брати тарелку і крутити її на спутнік...... бо АВАрс може пропасти.....

:D

насправді, ситуація дуже невесела...

Луцька «Телекорпорація «Аверс» припинила свій вихід в ефірі

23 серпня з 13.00 в Луцьку, рівненські судові виконавці змусили «Телекорпорацію «Аверс» припинити вихід в ефірі. Приміщення опломбовано. Про це повідомив власкор ЗІКу.

Напередодні в Рівненській області відбувся суд, ухвалою якого зобов’язано заблокувати рахунки і майно телекомпанії. Сьогодні судовий виконавець виконав ухвалу. :D

На 2 вересня були заплановані збори акціонерів.

----------------------------------------------

Олег Величко: Рівненська рейдерська структура спробувала силою захопити наше підприємство

22 серпня в Луцьку президент і голова правління ВАТ «Телекорпорація «Аверс» Олег Величко заявив: «Учора я, будучи в Києві, дізнався, що на нашу телекомпанію здійснюється спроба захоплення приміщення однією рівненською рейдерською структурою. За сприяння деяких акціонерів нашого товариства вони спробували силою захопити підприємство.У нас були спроби врегулювання конфлікту. У суботу особисто мені телефонував Кирильчук і домовлялися на сьогодні все врегулювати. Але я думаю, що це була лише спроба мене заспокоїти, щоб я поїхав в Київ, а в цей час провести акцію із захоплення. Це їм не вдалося. На завтра ми чекаємо судового виконавця. Дану ухвалу ми будемо оскаржувати в судовому порядку».

Представники акціонерів, на чолі з колишнім заступником міського голови Леонідом Кирильчуком, з’явилися після прес-конференції біля телекомпанії. Але від журналістів, які хотіли почути іншу позицію, авто раптово поїхало.

------------------------------------------------

Опубліковано

фром Факєр:

"АВЕРС" ОПЕЧАТАНО

Луцьк залишився без кабельного телебачення на невизначений термін

Приватну телерадіокомпанію "Аверс" (м.Луцьк, Волинська обл.) сьогодні

було опечатано судовими приставами близько 12 год. дня.

Інциндент розпочався ще два дні тому, коли деякі акціонери з'явилися в

приміщенні телеканалу і зажадали президента корпорації Олега Величка,

який саме в цей час знаходився у відрядженні у Києві. Був оголошений

йому ультиматум: або за 4 години він в Луцьку, або ж будуть вжиті

надзвичайні дії. лише за допомогою міліції ввечері працівники каналу

змогли звільнити приміщення від непроханих гостей.

І в принципі, для

працівників каналу "розборки" між акціонерами не мають надзвичайного

значення, оскільки новини виходили, газета працювала. Але в переддень

незалежності журналісти стали незалежними... на вулиці.

Не зовсім зрозуміло в чому саме винуватий трудовий колектив

журналістів, чисельність яких перевищує за сотню, чому їм не дали

можливість працювати й надалі без закриття ТРК та газети. Поки

невідомо який суд постановляв опечатати передовий ЗМІ (оскільки в

Луцьку лише один приватний кабельний телеканал, не рахуючи державного

Волинського телебачення), на скільки часу мешканці Волинської області

залишились без телебачення, а передплатники - без газети.

Опубліковано

mp3-шку лучше сюда какнить или на slil.ru, или еще куданить, так как не все форумчане имеют доступ к файлообмену.

ЗЫ Я например

Опубліковано

я не люблю Аверс, багато в нього мінусів, але залишити нас без телебачення і без новин - це дуже погано... ;)

Опубліковано

ХА, а сат-тв це ХЕРНЯ повна, якщо його на телік аускать не через комп! Ща всі канали кодують незнаними кодами і шифрами, через комп брут запустить мона, то може шо ї розкодить, хотя парнушка закодована желізно!

Опубліковано

просто бєспрєдєл. як суд міг таке зробити ? якщо врахувати що за послуги навіть на цей місяць народ проплатив гроші...

в мене є така пропозиція подати на них в суд.. . затрахали..

просто всім організовано подати в суд.. через те що не виконуються умови договору.. .

Опубліковано

як скажете.... не викладую

текст, з якого я начитував новини....

Луцьк залишився без кабельного телебачення на невизначений термін. Не вийде також завтра телегазета «Аверс-прес», яка належить корпорації «Аверс» . Як повідомив працівник компанії, який побажав залишитися невідомим, сьогодні в обідню пору ЦИТУЮ прийшли якісь судові пристави. Бити нікого не били, слава богу, просто нас вигнали на вулицю без конкретних пояснень. Опломбували приміщення. Телебачення не працює. Отже, поки і канал, і газета не будуть працювати, журналісти перебувають у невизначеному становищі, не знають чи шукати нову роботу. КІНЕЦЬ ЦИТАТИ. Телекомпанія «Аверс» є єдиним у Луцьку надавачем послуг кабельного телебачення. Нагадаю, вчора в прямому ефірі телекомпанії виступив чинний президент компанії Олег Величко. З його слів, зараз триває вияснення стосунків між акціонерами компанії, але все мали поставити на місця збори акціонерів, які були заплановані на друге вересня. Нажаль, нам не вдалося зв»язатися з іншою стороною і вияснити їхнє бачення інциденту, що розгоряється напередодні свята.

Опубліковано

От я аверсом ніколи не користувався і газету їхню не читаю, у мене на балконі звичайна антена - показує 15 каніалів! Хватає походу, фільми на компі втикаю, а по теліку все одно нічого путньго нема, хоча якщо б я все таки аверс юзавт, то за таке б точно подав би до суду!

Опубліковано
я не люблю Аверс, багато в нього мінусів, але залишити нас без телебачення і без новин - це дуже погано... ;)

якби була альтернатива - велкам, а так - смокчемо лапу і сидимо в інеті

Опубліковано

;) ну ти дав......... це називаеться демократія...... свобода вибору!!!! шо хочу, то дивлюсь, а не те шо дають....

більше каналів-більше вибору.....

тим більше, не думаю шо в тебе е такі цікаві канали як Діскавері (зара вже "експлорер"), там не лише мильні опери.... точніше, їх там взагалі нема.....

не думаю шо в тебе е нтв, тнт,нст,к1,к2,тв1000 ....... та всяких приколів

Опубліковано

А я то думаю шо за х.....ня. Прийшов з роботи а ящік не показує :( . А оказалось АВЕРС закрили. ;) Не весело ;)

Опубліковано

С одной стороны это гуд - жена не будет смотреть дом2 ;), а с другой стороны гон, какой он не хреновый этот аверс, а всетаки наш родной луцкий, непорядок

Опубліковано
С одной стороны это гуд - жена не будет смотреть дом2 ;), а с другой стороны гон, какой он не хреновый этот аверс, а всетаки наш родной луцкий, непорядок

мда..і накрився наший тєлік мєдним тазіком, і почали люди звонити на 062,і не почали їм відповідати,і пішли тоді люди в аверс писати жалоби мол "та ну йопт", і положили аверс болт на користувачів кабєльного, ібо їм по боку, все одно буде пітьма ;)) в смислі не буде каналів :()

Опубліковано
;) ну ти дав......... це називаеться демократія...... свобода вибору!!!! шо хочу, то дивлюсь, а не те шо дають....

більше каналів-більше вибору.....

тим більше, не думаю шо в тебе е такі цікаві канали як Діскавері (зара вже "експлорер"), там не лише мильні опери.... точніше, їх там взагалі нема.....

не думаю шо в тебе е нтв, тнт,нст,к1,к2,тв1000 ....... та всяких приколів

Ти йому сци в глаза, а він божа роса! Я ж кажу, що краще я вже подивлюсь свої 15 каналів чим перейматися як от ви зараз, навіщо псувати нерви, мені повуха вистачає того що є, а подруге я телік вже тиждень не вмикав мені і за компом шось дивитись непогано! А ваще то літо вже тю-тю, тому тра встигнуть нагулятись поки більш-менш тепло, а не телік втикать.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...