Otto Kreer Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:16 #1 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:16 Панове, може дивились вчора сюжет по Аверсу про зміну керівника у Будинку Побуту що на Лесі Українки. Ну суть у тому що Шиба призначив нового керівника, який на камеру дуже серйозно повідав що все відбувається у рамках закону і підприємцям що орендують приміщення немає чого хвилюватись. Саме смішне що Аверс нарив в інеті інфо про нового керівника - цей шалапут, за день до захоплення Будинку Побуту у якомусь блозі повідав що готується рейдерське захоплення, що йому уготована така тяжка роль і т.д. У блозі також викладено його бачення роботи депутатів міської ради, він являється депутатом від БЮТ - типу депутати тільки вдають що дбають за громаду і т.д. Ну тобто ніби і нічого нового, ми самі у житті стараємося виглядати соліно а на теренах інету - "свої у доску" і премо правду-матінку, хоча можливо не настільки наївно як цей шалапут. І ці люди нами керують !
Zevs_Isver Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:23 #2 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:23 не факт что это его блог
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:28 #3 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:28 не одна свідома людина не буде вести такого роду блоги ... тимпаче якшо та людина хоть трохи при владі ...падстава палюбас =) і яквсігда, найкращий піар, це антипіар ...
Otto Kreer Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:40 Автор #4 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:40 ну зразу підстава ! рука Москви ну і прям другий Арсеній Яценюк ))))))))))))))))))Я з такими випадками зустрічався массу раз тому не здивувався абсолютно
Zevs_Isver Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:48 #5 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:48 ничто нельзя исключить...москвы, не-москвы..... а журналюги сами могли или бывшиме руководители...хотя если взять во внимание "развитие" наших чиновников - возможно всё
Otto Kreer Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:51 Автор #6 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 06:51 хотя если взять во внимание "развитие" наших чиновников - возможно всёвот это гораздо ближе к истине !
la20 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:21 #7 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:21 Я читав статтю (не пам"ятаю де можей в неті) про колишню керовніцу будинку побуту. причиною змін керівника стала перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:31 #8 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:31 бо ця не відповідає займаній посаді.ну ясєн пєнь =) не ділицця, то наф їм така керовніца ? =) З.І.цікаво, хто знає почому приблизно квадратній метр в тому будинку побуту ? =)
Otto Kreer Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:55 Автор #9 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:55 Я читав статтю (не пам"ятаю де можей в неті) про колишню керовніцу будинку побуту. причиною змін керівника стала перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді. Панове, осибисто мені абсолютно по барабану як старий керівник так і новий, я робив акцент на смішну ситуацію з блогом. Багато хто засвічується у самих непередбачуваних місцях як наприклад секс знайомства, гей клуби, страдають в інеті нарцисизмом і т.д , а потім відхрещуються що то не вони
ko5teg Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:58 #10 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 07:58 а сцилко на той лєгєндарний блог ? імєіццо ?
lumax Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 08:22 #11 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 08:22 перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді. А написать Шыбе что тётю не мешало бы привлечь к уголовной ответственности КРУ не захотело? Или в нашей стране за такую мелочь, как хищение какого-то там миллиона не привлекают?
Otto Kreer Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 09:13 Автор #12 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 09:13 А написать Шыбе что тётю не мешало бы привлечь к уголовной ответственности КРУ не захотело? Или в нашей стране за такую мелочь, как хищение какого-то там миллиона не привлекают? Как это не печально но у нас в стране ща нет ни Закона ни Порядка - все тупо косят бабло. Хоть это может и смешно но в советское время я лично был сто пудоф уверен что есть СПРАВЕДЛИВОСТЬ, сейчас у меня такой уверености нет...
Otto Kreer Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 09:59 Автор #13 Опубліковано 6 Серпня, 2009 в 09:59 Тема з моралі та порядності переросла в "суспільство та політику" ))))))))))))))))))))))))))0
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.