Перейти до змісту

Порадьте хороший ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планую найближчим часом придбати ноутбук, але не дуже на цьому розуміюсь. Порадьте хорошу модель і місце, де її можна купити. Хотілося б, щоб була гарантія, технічне обслуговування.

Опубліковано
який бюджет?

И назначение желательно - для игр или офис-интернет только, или вес, размер, батарея важны?

Опубліковано

все залежить від ціни і призначення.

але на моє переконання можна брати любий ноут, головне акуратно і правильно ним користуватися.

Останнім часом нарікають на асуси і ацери, хоча я не маю притензій до цих виробників.

Звертайся, допоможем підібрати, гарантія і сервіс присутні

Опубліковано
Купить мона у меня :) Будет и гарантия и сервис на месте. Ты с параметрами определись и стучи в асько. Подберем.

Ой як добре, що на тебе натрапив. Мені потрібно: Не меньше 2,0GHz, 2.0Gb ram,(може бути і меньше але не бажано) HDD від 160Гб, 15" екран, WiFi, DVD, гарно виглядати ціна до 500 - 560$

Опубліковано

А як щодо ASUS M51 M51Vr (M51Vr-P840SCEGAW): Процесор: Intel Core2 Duo T8400, 2260 ГГц, Оперативная память: 2048 MB, Объем жесткого диска : 250 GB.

2. ASUS M50 M50Vc (M50Vc-P840SEEGAW) -Intel Core2 Duo P8400, 2260 ГГц, оперативна пам’ять 3072 МБ DDR2 SDRAM, Объем жесткого диска : 250 GB

Чи хороші це моделі? Скільки це буде коштувати в Луцьку?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...