Перейти до змісту

Прошу допомоги в кодуванні відео

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене така штука получається. Маю весь четвертий сезон "Сверхестественное" 22 серії, по 350Мб кожна, тривалість 40 хв, формат аvi. мені потрібно зробити з них повноцінні двд диски котрі будуть читатись на двд плеєрах як ліцензійні (тобто за допомогою Неро віжин) Проблема у тому. що коли я беру 12 серій (коло 3х гігабайт) то вони навіть на двд-9 не влазать і це при малій якості 352Х258. Як мені поступити? Можливо якоюсь програмою спочатку конвертувати саме відео? І зменьшити їхню вагу, а вже згодом кидати їху неро? Хто в цьому розбирається. Факт в тому, що зараз усі 22 серії займають 7,52 Гб. Допоможіть мені їх запихнути у формат Mpg2 на 2 двд диска.

Опубліковано

в тому то вся біда шо коли пишеться двд відео то воно пишеться в форматі яке має малий ступінь зжимання, можна погратись з бітрейдом, але то треба експерементувати, проте думаю так як ти хош точно не получиться.

як варіант з розрахунку на сучасні двд які читають мпег4 мона так і записати попередньо перевірити шоб саме той формат читався...

Опубліковано

1 DVD взагалі то в форматі MPEG2 (файлики VOB)

2 Всі тиснуті відео Div-x форматі

Так що при конвериуванні Ви отримаєте збільшення об'єму прb тій самій якості і відповідно понизивши якість Ви отримаєте зменшення обєму.

Балуючись з бітрейтом Ви багато не виграєте макс 10-15%.

А взагалі то в форматі DVD старі приводи (мається на увазі не приводи на комп) читають тільки 4,7Гб болванки.

Так що порада розбий DVD Creator ом (Creator-Burner 4.5.5) на декілька і пороби по серіях меню :)

Опубліковано

Образно: 3,5 гіга відео в аві розтягуються більше ніж двд - 9. :( . Невже ніяк не можна?

1 DVD взагалі то в форматі MPEG2 (файлики VOB)

2 Всі тиснуті відео Div-x форматі

Так що при конвериуванні Ви отримаєте збільшення об'єму прb тій самій якості і відповідно понизивши якість Ви отримаєте зменшення обєму.

Балуючись з бітрейтом Ви багато не виграєте макс 10-15%.

А взагалі то в форматі DVD старі приводи (мається на увазі не приводи на комп) читають тільки 4,7Гб болванки.

Так що порада розбий DVD Creator ом (Creator-Burner 4.5.5) на декілька і пороби по серіях меню :)

У мене 22 серії в avi, а потрібно їх перекодувати для читання у двд плеєрах.

Опубліковано

Є така програмулька avidemux переведи просто в MPEG2 , і заодно посклеюй серії , а кількість дисків ,вже як получиться .

Опубліковано

Какого черта такие сложности. Нафиг этот неро вижн. Если авишки кодированные ДивИксом, берешь создаешь обычный новый проект (диск с данными) и пихаешь файлы туда. Любой ДВД плеер откроет файлы, если они кодированы кодеком, который сам плеер поддерживает.

Если авишки не кодированы ДивИксом - то нужно конвертнуть без потери самим ДивИксом.

Опубліковано

Просто деякі плеєри не можуть відтворювати диски котрі просто записані через ПК, їх потрібно обдурювати і створювати під ліцензійні :angry: . Я ще чув, що можна створити в неро віжин двд-9, а згодом перекодувати в звичайне двд 4,7. Це можливо?

Опубліковано

БАчу п.....ть в нас багато вміють але не по темі.

А тепер по темі. Колись і в мене був плеєр який читав тільки ДВД диски. Я переганяв в двд і дивився.

Кароче я прикріпмв прогу викачай установи.

Вибери в прозі ДВД потім виділи 11 серій (я пробував переганяти 13 серій і взізло на ДВД-5). ПОтім будуть настройки нажми advanced і зліва зверху вибери найменшу (lowest) якість. і переганяй усё. потім пиши на ДВД-РВ і дивись на плеєрі без трабл.

Якість як для телевізора нормуль.

WinAVI.Video.Converter.9.0.zip

Опубліковано
БАчу п.....ть в нас багато вміють але не по темі.

А тепер по темі. Колись і в мене був плеєр який читав тільки ДВД диски. Я переганяв в двд і дивився.

Кароче я прикріпмв прогу викачай установи.

Вибери в прозі ДВД потім виділи 11 серій (я пробував переганяти 13 серій і взізло на ДВД-5). ПОтім будуть настройки нажми advanced і зліва зверху вибери найменшу (lowest) якість. і переганяй усё. потім пиши на ДВД-РВ і дивись на плеєрі без трабл.

Якість як для телевізора нормуль.

Спасибі. Правда антивірус знайшов в архііві трояна. :(

Опубліковано

Доречі я коли качав з торента то в описі писало про таке але працюю на цій версії без проблем. Нод нічого не бачить Найди старішу версію

Опубліковано

Если уж кодировать, то лучше всего в Canopus Pro Coder. В нем уйма настроек и форматов - на любой вкус и цвет.

Опубліковано

а мну SUPER нормально перекодовує ............. ДВД читає без проблем + є також куча настройок (навіть деякі незнаю для чого)

• 4 тижня потому...
Опубліковано
У мене така штука получається. Маю весь четвертий сезон "Сверхестественное" 22 серії, по 350Мб кожна, тривалість 40 хв, формат аvi. мені потрібно зробити з них повноцінні двд диски котрі будуть читатись на двд плеєрах як ліцензійні (тобто за допомогою Неро віжин) Проблема у тому. що коли я беру 12 серій (коло 3х гігабайт) то вони навіть на двд-9 не влазать і це при малій якості 352Х258. Як мені поступити? Можливо якоюсь програмою спочатку конвертувати саме відео? І зменьшити їхню вагу, а вже згодом кидати їху неро? Хто в цьому розбирається. Факт в тому, що зараз усі 22 серії займають 7,52 Гб. Допоможіть мені їх запихнути у формат Mpg2 на 2 двд диска.

Скачай прогу Format Factory (фабрика форматов) с этого сайта

http://www.brothersoft.com/download-formatfactory-98431.html

И все вопросы- по любому конвертированию, нарезке, склейке отпадут. Конвертирует и видео и рисунки и музыку... На русском- полностью бесплатна Сам только недавно скачал- и балдею от нее!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...