Перейти до змісту

KIA & HYUNDAI > у Волиньавто

b0rg

Рекомендовані повідомлення

отримав лист щастя - повідомлення що мене як власника гарантійного авто Кіа переведено на обслуговування у Волиньавто, відповідно з Уахолдингу. Правда написали що всі зобов'язання зберігаються, в т.ч. 7ми-річна гарантія... Чесно кажучи зовсім тому не радий, так як своїм сервісом був дуже задоволений, а от про Волиньавто чув багато "цікавого"...

Є колеги по ситуації? Які ваші враження з цього приводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купа цікавого чув тільки від власників "пост радянського" автопрому ...

тобто, мож повезе, і сервіс КІА і Хюндай буде більш менш вміняємий ....

там же мають бути якісь вимоги і тд ... це ж не "картріджі" до принтерів заправляти все таки =)

так шо думаю шо особливо хвилюватись не варто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піду загляну в почтовий ящик :) Сервіс UA Холдинг до речі теж не дуже хвалять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо думаю шо особливо хвилюватись не варто...

Хіба лишень якщо на Волиньавто працівників з Холдінга перевели. В конструкції і особливостях Кіа та Х"юндаїв розбиратися треба теж вміти - а хто на Волиньавто з ними стикався?? А так - раджу бути вкрай обережними при проходженні ТО і як мінімум взяти за правило ніколи не відходити від автомобіля під час ремонту, оскільки можуть "виконаних робіт" написати на шалену сумму, а зробити - нуль. Або зробити то, чого від них не вимагали - і само собою за окрему (повірте, не маленьку) оплату. Це вже неодноразово траплялося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хюндаї не ремонтують. Поки лише КІА.

ніколи не відходити від автомобіля під час ремонту,

, взагалі то, там заборонено знаходитися. А щодо
оскільки можуть "виконаних робіт" написати на шалену сумму, а зробити - нуль. Або зробити то, чого від них не вимагали - і само собою за окрему (повірте, не маленьку) оплату. Це вже неодноразово траплялося.

то чому не оскаржили ? Те, що недешево то є таке.. ніц не вдієш - а де дешевше ремонтувати гарантійну машину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я свій хуйдайчик в Луцьку не обслуговував і обслуговувати не збираюсь...

поки є гарантія то їжу в салон хуйдая в Рівне....

тим більше шо на сайті виробника саме він найближчий і автосалон і СТО і продають запчастини....

А в Луцьку написано тіко автосалон..

а в уахолдінгу обслуговував свій жигулик по гарантії, то після другого ТО з ними попрощався, то й вже мені страшно довірять їм своє авто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то, там заборонено знаходитися.

Тут можна /і треба/ сперечатися. На підставі чого заборонено? І який закон України це регламентує?? Не думаю, що такий знайдеться. Саме тому і забороняють знаходитися, бо у "майстрів" руки з дупи ростуть (не у всіх, але...). Нещодавно з Волиньавто до мене на СТО приїхала БМВ Е39. Так "фахівці" знімали ричаги кувалдами...По алюмінієвій ступиці. Наслідки неважко зрозуміти, еге ж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ідеї регламентує тут не закон а інструкція по техніці безпеки ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ідеї регламентує тут не закон а інструкція по техніці безпеки ))

згідний про техніку безпеки для того там зверху є кімната, назвем ожиданія, з якої прекрасно видно що роблять з твоєю машиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені ще не приходив такий лист, хоча з гарантії я спригнула , але УА Холдинг я про це не повідомляла . Я там

пройшла 2 ТО нульове и преше, Нульове ТО іздив робити чоловік а Перше я. Нахамили трошки, дивитися що з машиною роблять не дали , ну так не дуже приємні враження, і більше я туди не їздила, чоловік десь робить ТО на якійсь іншій станціі, дешевше і міняють все що пише книжка і роблять відмітку.

На Волинь Авто ми обслуговували АВЕО, я правда ні разу туди не їздила але чоловік казав що там трохи краще відношення, завжди розпитували що турбує, нам навіть щось там по гарантіі поміняли, завжди можна спостерігати за ТО. Ну ціни кусючі, і напевне що на одній станціі що й на другій.

От Валера приїде з відпустки то я точно знаю що напише про Волиньато "гарні" слова, :_07: напевне все залежить від майстра який ТО робить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відносно сервісів можна багато сперичатись, але толку ніякого не буде, і правильно писали, більше залежить робота і те шо буде зроблено не від сервіса як такого, а від майстра йкий буде робити машину...

а от те шо злижить від сервіса то типу так: це коли виробник сам несе відповідальність за авто, і тещо робить сервіс, тобто у випадку чого ти можеш напряму звернутись на гярячу лінію виробника і сказати все шо ти думаєш, і вони за влачсний кошт все поравлять і зроблять те що потрібно..

тому власне я ї йжджу в фірмове сто, де обслуговують тільки одну марку авто, і там постійно, на скільки я чув, приїжає комісія від хуйдая і перевіряє стан сто та як проводяться роботи... плюс там точно все є, тільки оригінальні запчастини, персонал проходить відповідне навчання...

ну і ціна там тоже відповідна :), просто поки є гарантія, то я буду їздити саме туди, а після закінчення буду їздити до перевіреного майстра, а мо й далі туди, будемо бачити...

для прикладу роботи сто розповім ситуації, (не знаю чи то правда, але таке чув):

робили якось авто тойота, людина їздила тільки на фірмове сто, так от через деякий час приходить лист від тойота з проханням приїхати на сто, для проведення планових робіт, коли людина приїхала, їй пояснили, що виробник знайшов в чомусь маленький недолік, який хоче усунути за власний кошт, даби клієнту не створювати незручності....

а ше було шось типу такого забрала людина теж авто тойота з чергового то, і піся деякого часу попала в дтп, так от коли робили експертизу виявилось, шо дтп сталось з вини сервісу, бо типу шось там недокрутили чи не зробили, так от ремонт авто робив сервіс за власний рахунок!

так шо думайте панове... якшо виробник дав добро робити на тому сто ваше авто, то думаю його там можна робити, але сто всеодно має бути перевірка часом, так шо попередньо попитайте в людей які на тому сто вже шось обслуговували..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... для того там зверху є кімната, назвем ожиданія, з якої прекрасно видно що роблять з твоєю машиною.

Якщо таке є і функціонує, і якщо звідтіль машинку видно і видно що з нею роблять - всі претензії стосовно вищесказаного мною знімаються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...