Перейти до змісту

Свій перший велосипед

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора дорогі форумчани)))).

Захотілося дуже придбати залізного коня.

Спочатку недорогого (бажано до 1000 грн.)...

На скільки я зрозуміла, читала інфу для початківців (класна штука ;)), то саме головне - це рама.

Це така річ на яку можна витратити найбільше... + думаю по трохи робити апгрейд))))

зразу викласти за вел 2-3 тис. для мене майже нереально(((((...

Велосипед потрібен для поїздок на дачу + відпочинок (якщо приймете ;), у вас на VeloParty цікаво і весело).

Дорога: гравій, траса, трохи пісок...

Дуже велика швидкість непотрібна.

тобто рама, руль, два 26-дюймові колеса з 36-спицями (типу як для горника), хороші гальма (по власному досвіду знаю як це важливо), освітлювальне обладнання, сідло, педалі, багажник та ін. + шолом...

Вкладуся я в 1000 грн.?

чи краще за неї купити раму і складати вел кілька місяців :(, що було б дуже шкода, так як зараз найкраща пора для поїздок...

Було б непогано дізнатися якого виробника деталі відрізняються міцністю і надійність (вже випробувані ;), щоб не обпектися).

Буду дуже вдячна за поради та рекомендації.

P.S. вели ніколи не складала, якщо робитиму апгрейд, де допоможуть в такому питанні?...

Думаю 1-2 рази вистачить, далі постараюся сама:).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... досить цікаво, але...

в світлі недавніх подій (покража вела...)

Не хотілося б купити КРАДЕНИЙ :angry:

А як я взнаю?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 1000 грн це буде мотлох, який може відбити бажання кататится на довго.

Треба стартувати з 1500 то мінімум. І це без аксесуарів... суто вел.

Добомогти з Б/В можу без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна купити классну раму, і доскладати вел за певний час, як це зробив імп. Вийшло дуже классно. Можна б/у (з людиною, яка розбираєтсья, звичайно). В обох випадках 1000 грн. з сьогоднішніми цінами замала сумма. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да головне з рамою визначитись, її форма, метал, і наявність отворів для кріплення різних аксесуарів,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Складати його годину - максимум, а от грошенят на комплектуючі назбирати, то вже інше питання. Досить непогані по ціні і по якості рами Leader Fox . А все інше, переглядаючи цей форум можна купити недорого, обміняти на пиво-сік, отримати в подарунок і т.д. Так що визначайся з непростим вибором і приєднуйся до велоспільноти славного міста Луцька. Будемо раді. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а как по мне, если человек не на чем не ездил то ему пофиг какая рама, пофиг какой вел,

лиш бы не скрипел и не разваливался по дороге

а вот если понравится - тогда можно уже задумыватся над покупкой нормального

ну это при условии, что у клиента нет кучи сводных денег и желания потратить

p.s. "вело лига" или как вас там, в целях привлечения новых рекрутов могда бы собрать 1-2 величега и давать под залог денежек поганять народу на недельку-месячишко, а когда созревают на новый вел, старый здают обратно и забирают денюжку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver саме тому вона і питає бо ні начому не їздила :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2trionix. Це хто він? Наташа?

Наташа, тебе тут в мужчини зарахували. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я писал не именно касательно этого случая, а "в мировом масштабе"

и

Zevs_Isver саме тому вона і питає бо ні начому не їздила :)

я писал человек....., или Natasha уже не человек ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я писал человек....., или Natasha уже не человек ?

Это ложный силлогизм:

Наташа - человек.
    Про человека можно писать - ОН.
    Про Наташу можно писать - ОН.

Третье утверждение - ложно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы от темы неуходите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо там уходить... есть идея!

Ищем более-менее подходящую раму-вилку, а дальше думаем.

Скажем, колеса я наберу нахаляву, из доступных з/ч, под ви.

И с миру по нитке выйдет велик. :) у меня лежат палки ТреНера, договоримся. Надо систему попроще, кассету и цепь под 7-рик и все получится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кассета есть на 8-рик бу, но еще пригодна к эксплуатации. Если надо, завтра притащу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... досить цікаво, але...

в світлі недавніх подій (покража вела...)

Не хотілося б купити КРАДЕНИЙ :angry:

А як я взнаю?...

Та ти що - яка 1000 грн. - це не велосипед, ну якщо Україна.

Сам місяць назад купив велосипед - також думав за 1000 купити, але після того як сусідка яка сама на ринку продає дешеві вєли порадила купляти в ВЕЛОЗОНІ, після поради багатьох людей купив набагато дорощий, але не жалію - гарантія , технічне обслуговування. Друга знакомий також купив 2 місяці назад велосипед за 1200 на ринку - вже не переключаються передачі, так що не спіши купляти мотлох - підсобирай грошей і купи нормальний, але на довго :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раму можна прибарахлити в мене якщо підійде ростовка ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ти що - яка 1000 грн. - це не велосипед, ну якщо Україна.

Знаєш багато що залежть від прокладки між рульом і сидінням. 1000 грн це достатньо щоб щось купити в межах певних задач. Мені пропонували з 600 грн вел з Німеччини з планетаркою - для цієї панянки варіант не дуже поганий.

P.S. Ідея про тестові велосипеди дуже класна  - сам зрозумів усе що потрібно за три дні їзди на Лексовому Фішері. за що йому окрема подяка та пивна винагорода буде. Таким чином народ можна буде втягувати у розвиток велосипедного виду життя

p.s. 2: на днях мій Аіст навіть брали на день покататись - людина у захваті була від нього - так що кожному своє і не обов"язково супер наворочене треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага.. давай давай..... ;)

Хоч глянем на потроха планетарки........... :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чого ти так категорично - людиі на Ардісах їздять і дуже задоволенні,і на Аістах теж кайф отримують від їзди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігасє!!! Лєкс!!! Ти шо, модератор!!!??? То з тебе явно бочка пива і два тестових велосипеди!!! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велік, а шо воно? (жарт)

по темі - для початківця не професіонала й за 1000 можна купити. ось я на днях з опеля зліз і по райончику на лєсіку (не їздив вже років 15). такий кайф отримав. не баламутьте людину (наташу), краще допоможіть їй за її гроші придбати нормальне бу

хоча на жопелі краще :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший і останній був триколісним) Далі, коли пробував навчитись, пару разів добряче навернувся і одного разу мало не в'їхав в машину. Заробив фобію щодо двоколісного транспорту :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велік, а шо воно? (жарт)

по темі - для початківця не професіонала й за 1000 можна купити. ось я на днях з опеля зліз і по райончику на лєсіку (не їздив вже років 15). такий кайф отримав. не баламутьте людину (наташу), краще допоможіть їй за її гроші придбати нормальне бу

хоча на жопелі краще :rolleyes:

Так сказали ж люди, які досить добре розбираються в велосипедах - за 1000 грн. нормальний навіть б/в вел. не купити. Хіба що дійсно вся велогромада Луцька допоможе всім, чим зможе (порившись в закромах та подарувавши свою комплектуху, яка не використовується). 

Можна прибдати а-ля "Ардіс", а потім:

1. Відбити бажання кататися звагалі.

2. Відбити бажання кататись на а-ля "Ардісі". А тоді виникне питання придбання кращого велосипеда та продажу а-ля "Ардіса". А тут виникає питання - хто і за які гроші погодиться його придбати?

Висновок, не можна купувати вел а-ля "Ардіс", краще троха поекономити, а потім придбати щось більш достойне, що підійде під вимоги. Другий варіант - просити в велогромади зібрати на ті гроші, які є в наявності велосипед на нормальній рамі, який можливо буде з часом апгрейдити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти правильно пишеш 1000 замало але якщо у людини буде бажання кататись то вона купить велосипед і буде і якщо отримає те що чекає то буде розвиватись. якщо ж бажання немає то на велосипеді і за 3000 грн не буде для неї толку. треба дійсно дати дівчині покататись і тоді вона прийме рішення сама що вона хоче і за скільки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ні на чому не їздила, так сказати не можу.

Бо були радянські велосипеди "Орленок", "Мінський", а потім "Україна".

Ще була якась німецька "дамка"... їздила супер + легка, але... колеса малі, брат на "Україні" раз крутне педалі, а я 3...

Як і зрозуміло все не ахті...

Простой без вела роки 3..., а до того були постійні поїздки на дачу))))).

Проблема не стільки в грошах як в часі, велик хочу вже:))))).

А як побачила фотки велів, то прям аж капец...)))))

Хочу до вела хорошу амортизаційну систему + і щоб нормальна середня швидкість...

Знач не судьба цього літа їздити :(((...

Жаль....

Дуже всім дякую))).

Можливо буду скупляти по запчастинах))))).

Яка висота рами підходить на зріст 165 см? Алюмінієва легка, а мені головне міцність і середня ціна))).

Доречі, чи як мені дізнатися, чи будуть сумісні і норм. працювати разом запчастини, які я буду скуповувати окремо?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...