Перейти до змісту

Ну просто немає слів.........

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

сьогодні був в Ліпінах, і ось що я обнаружив на одній з зупинок! до чого, як кажуть докотились!

криза йомайо! :D

post-5103-1248862888.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

Имхо, как за 30 дневную версию виндовс, дорого :) Иначе статья :)

Идиотизм полнейший, это надо было в 2002 году делать, тогда прибыл была бы больше.

Шас уже каждый второй или третий в состоянии установить данный пакет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так тут якісь особливі версії встановлюють, ексклюзивні Service Park'и. Може вони поширюються під іншою ліцензією :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недалеко псих-лікарні, зупиночка знаходиться:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно! тількі як кажеш "лохі" і купляться на таке ;) або мало образована людина, тож такі ,нажаль, трапляються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть з місяць назад десь на Відродження бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому відразу "на лоха"? Має собі людина комп'ютера для роботи чи розваг і не хоче заморочуватися зі встановленням/перевстановленням системи. Не пре її це, нема ні часу, ні бажання. Тоді краще заплатити пару гривень щоб хтось це зробив.

Штани також можна самому підкласти, але чомусь мало хто це сам робить. Краще занести в ательє.

Тут так само. Головне, щоб хтось якісно зробив роботу, за яку ми братися не хочемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня шо ти порівнюєш х з п? (вибачаюсь на слові) :D

це всерівно шо, нашо чистити зуби? тож протези є ! це бред!

а голову заморачувати.... чім саме? не вмієш ти , попроси друга за пиво!

і як ти казав "пару" гривень, 50(60) грн поставити "сиру" Вінду це дешево? якщо вона безкоштовно встановлюється в конторі де компа купляв!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно! тількі як кажеш "лохі" і купляться на таке
Шас уже каждый второй или третий в состоянии установить данный пакет.

Всі такі продвинуті? От тільки чогось після таких продвинутих сунуть вінчестери на відновлення інфи, яка була в "Моїх документах". Або достають питаннями чому ж то їх, власноруч встановлена, вінда глючить постійно ;)

ІМНО, з тих хто тут відписувався про лохів і інші радості розводу мало хто сидів по під дня в неті в пошуках потрібних паків на конфліктюче залізо, або не ковиряв ту саму руборду в пошуках причини нестабільної роботи так потрібної клієнту програми ;)

ЗІ Ви поставили всебе дома вінду? - Вітаю ви кулхацкер, можете взяти пряник :smile3:

PSS краще вже в роботу перенесіть а то в толксах тема якось не дивиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

keepo ох як ти помиляєшся.... сидів і по ночах в пошуках софта.... вінду тількі 1 мені ставили всі остальні власноруч... не жалуюсь, і всім кому ставив не жалуються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки ви тут сумніваєтесь - люди бізнесом займаються :D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі такі продвинуті? От тільки чогось після таких продвинутих сунуть вінчестери на відновлення інфи, яка була в "Моїх документах". Або достають питаннями чому ж то їх, власноруч встановлена, вінда глючить постійно ;)

+1 !

З компом дружу дуже і дуже давно але саме перевстановлення операційки довіряю виключно спеціалістам і саме за 50 грн. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

keepo ох як ти помиляєшся.... сидів і по ночах в пошуках софта.... вінду тількі 1 мені ставили всі остальні власноруч... не жалуюсь, і всім кому ставив не жалуються!

+1

Я вот с доса начинал и 95 переустанавливал раз 300 (серийник напамять знал блин) - знаю что это такое...

И это объявление типичное для всех юзверей/ламеров, которые записывают ручкой последовательность нажатий на кнопочки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки ви тут сумніваєтесь - люди бізнесом займаються :D:D:D

Пусть занимаются... эта ниша всегда существовала....

Вот скора день админа!!!! И эти люди тоже будут пропивать свои копейки )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай ті люди відповідні документи до свого роду діяльності предявлять! а не "шарашкіна контора"!

і шось я сильно сумніваюсь, що він є офіційним постачальником чі росповсюджувачем віндовса ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто ж ненароджується з набутими знаннями, завжди будуть лохі люди без досвіду. І без знайомих в кого можна запитати. Він один раз подивиться як воно робиться і усьо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy, ти конкуренції злякався?

Чого ви всі напали на те оголошення? Мені абсолютно імпонує прагнення людини заробити, нехай і в такий примітивний спосіб. Це краще, ніж красти телефони/сумочки або грабувати квартири.

А може людина вчиться і часу/можливості на іншу роботу просто не має? Якщо існує попит на такий вид робіт, то і до пропозиції варто ставитись з повагою.

Крім того, наприклад я вже приблизно 18 років за комп'ютером. Переставив незліченну кількість операційних систем і програм. І разом з тим маю на фірмі кілька комп'ютерів, займатись якими ні часу ні натхнення не маю. При необхідності часто набагато простіше заплатити пару гривень якомусь хлопчині щоб переставив вінду, ніж шукати час і сидіти самому, замість того щоб побути вдома з сім'єю. А тримати на фірмі посаду сисадміна немає потреби і фінансово не доцільно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай ті люди відповідні документи до свого роду діяльності предявлять! а не "шарашкіна контора"!

і шось я сильно сумніваюсь, що він є офіційним постачальником чі росповсюджувачем віндовса ;)

1.)якби він був би офіційним постачальником, ціни були б трошки повище... чи не так?

2.)чому ти вчепився до людини, ще передзвони йому і розкажи "шо таке жизнь", посміявся на зупинці, от і досить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій брат постійно користується комп'ютером (в основному інтернет, офіс, рідко якісь ігри). Але він зеленого поняття не має як встановлювати ОС, якийсь драйвер чи той же Офіс. Вже багато років з такими питаннями він звертається до мене. А скільки ще таких "братів" є в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такий самий брат ну не вміє він цього мутити. Коли я собі купив компа взагалі чомусь боявся переставляти вінду а зараз деколи буває по пару раз на місяць а то й і тиждень.

Тепер по темі - кожен заробляє як вміє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій брат постійно користується комп'ютером (в основному інтернет, офіс, рідко якісь ігри). Але він зеленого поняття не має як встановлювати ОС, якийсь драйвер чи той же Офіс. Вже багато років з такими питаннями він звертається до мене. А скільки ще таких "братів" є в Луцьку?

Підтримую!!! Я сам 2 роки назад клеїв оголошення подібного типу :D . Віндовс не переустановляв, а ставив програми, чистив вінчестери, оперативну пам'ять (коли ПК глючили) була у мене постійна клієнтка котра не вміла нічого такого робити, а тільки не мейл ру сиділа ;) . То, що вона по вашому має бігати по знайомих і просити щоб її допомогли? Чи її простіше було набрати мій номер телефону і за 1,5-2 години Вона знову насолоджувалась інтернетом і чистим від вірусів та іншої зарази ПК. І ціни були далеко не 50 грн :rolleyes: . А набагато меньше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.)якби він був би офіційним постачальником, ціни були б трошки повище... чи не так?

Чому?

Це краще, ніж красти телефони/сумочки або грабувати квартири.

Чим? Обсяги такі ж виходять при певних умовах, якщо не більші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно кажучи, на рахунок тієї об*яви ... а особливо Сервіс ПаРк ... просто порвало =)

я розумію шо народ хоче заробляти гроші, і тд ... але ж закопіпастити в ворд назву, не так вже й тяжко ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...