Перейти до змісту

Видео Камера на Велосипеде=)

Гість Rolius

Рекомендовані повідомлення

Как приделать крепление на руль велосипеда для съемки фото и видео в двидении. Например, при том же даунхиле.

По заверениям автора статьи стоит это все не больше $10 долларов, а займет от силы 10-15 минут. Так почему бы не попробовать?

Понятно нормальные люди цепляют камеры за 500 долларов на шлем.Но хотелось бы зделать ето в дом. условиях+)

post-2087-1248791242.png

post-2087-1248791263.png

post-2087-1248791271.png

post-2087-1248791279.png

post-2087-1248791297.png

post-2087-1248791314.png

post-2087-1248791326.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питаня - а чи багато камеравитримає банальних ямок і камінчиків під колесами не говорячи про "на бордюр - з бордюра"? не розрахована вона на тряску і навантаження

думаю швидко заклинить вся механіка. та й як десь впадеш (а від того ніхто не застрахований) то камері буде кірдик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггг..ну да согласен ето для вас шессейников с понтом прокатитца по Луцке=)Мде... Для Даунхилла она точно не покатит=)Блин тоже хотелось бы поснемать но рельная камера стоит много жаль=((Лудше дать кому то в руке и пусть бегает за тобой по лесу кабанчиком=))Ггг..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дурне питання: а де ти тут даунхілом зібрався зайнятися?

ті хто мають даунхільні вели, на екстремальну протиударну вологозахищену камеру гроші знайдуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да я и в теме своей писал насчет велика ето мне там про Даунхилл писали а я и говорю што ево у нас нет...Ну да ребята там крутые=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене то брєд повний - тобто прикріпити її прикріпив в от що знімати і які результати з цього  вийдуть - це вже питання інше.  те що камера повинна бути відповідна то і мови немає. маєчня то все і лише ризик завалити камеру в погоні незрозуміло за чим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...