Перейти до змісту

Продам ЯВА-350 634 модель (6в)

Dimaxa

Рекомендовані повідомлення

Продаєть мотоцикл ЯВА-350, 634 модель, 6 вольт, 1984 р/в...

зроблений капремонт двигуна, 2 ремонт поршневої групи, заміна всіх прокладок двигуна, поршнева чеська, ще радянських часів, замінений колінвал на радянський з пробігом до 10000 км (сучасного "г" ставити не хотів)

задертий зад, шляхом не тупого розрізу і підгину задньої частини рами, а по-людськи, нарощенням амортизаторів...

задерті труби, все зварено напівавтоматом, труба цільна, ніде немає виривання вихлопу на зовні, стара труба обрізана, вставлені виточки і все гарно обварено. стан нікель на трубах на 4, натерте блищить, але є невеличкі царапини. Труби не биті, в падіннях не були.

на системі запалення замінені контакти, також на чеські...

перероблена під пенал, замінений бак на 12в, і встановлено пенал від 12в, з баку убрані дурацькі чорні гумки, все акуратно заварено і нарощено, получився суцільний бак, без гумок

документи в порядку, техогляд правда в тому році закінчився, бо перестав їздити і техогляд не проходив, номер рами і двигуна збігаються, ЯВА стоїть на обліку в ДАІ

загальний пробіг 60000, пробіг двигуна після к/р десь 100 км

колір червоний гренадер, була перефарбована, документи на червоний

робилася для себе

продаю по причині зміни інтересів, перейшов на вело, та завів сім'ю ^_^

фото не якісне, якщо хто зацікавить піду пофоткаю нормальним фотіком post-2059-1248774328.jpg

в якості бонусу, віддаю практично новий шлем, чавунні циліндри 2 ремонт, колесо, ну і можу дати купу запчастин, бо вони мені вже не будуть потрібні...

ціна питання 700 у.о. можливий торг, всі ми люди...

агрегат явно кращий за китайське г...мно і переживе ще не один китайський скутер, розхід на трасі приблизно 4-5 літрів на сотку, правда вимагає наявності водійського посвідчення...

P.S. дітям, особам з нестабільною психікою, раді пантів і т.д. апарат не продам, не хочу щоб вбились і потім кусати собі лікті...

зв'язок: асько 392506890 №тел. +380 шістдесят вісім 562 два нулі 25

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...