Перейти до змісту

Голодуюча людина біля Міської ради.

Anubius

Рекомендовані повідомлення

Людина стоїть біля міської ради і голодує у знак несправедливості по відношенню до нього самого і його сім"ї.

Вся суперечка полягає начебто у квадратних метрах гуртожитку, які хочуть у нього відібрати міська рада і "Company".Інших деталей справи і часу, на жаль, не маю. Хто щось знає по цій справі - хай напише.

Хто тут правий, а хто ні, незрозуміло, але кидати все на "вільне плавання" теж негарно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж дуже цікаво що сталось,їхав в маршрутці бачив того чоловіка з табличкою,шкода його,він такий сумний стояв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

image47811n9.jpeg

Цими вихідними під луцьким муніципалітетом розпочав 15-денне голодування один із мешканців відомчого гуртожитку на проспекті Відродження, 51 Сергій Сулима. Він вимагає від міської ради поліпшити його житлові умови. Про це повідомив сьогодні, 20 липня, власкор ЗІКу.

У своїй заяві молодий чоловік скаржиться на те, що живе разом із матір’ю у гуртожитській кімнаті площею 11,3 кв. м. За його словами, можливості розширити житлову площу його позбавили «відкрите знущання і вседозволеність» начальника обласного управління культури і туризму Володимира Лисюка. Його попередник Микола Приймак дозвіл на розширення йому надав. Однак після смерті Приймака Лисюк не просто відмовився від обіцянок свого попередника. Він, за словами Сергія Сулими, ще й вселив на вільну площу, на яку претендував він із матір’ю, свою доньку із чоловіком.

Не добившись правди в обласних інстанціях, хлопець вирішив вину за свої поневіряння перенести на міську владу і тепер вимагає поліпшення житлових умов у керівництва міста. Бо дізнався, що саме місто, а не область, розподіляє квартири.

Голодувати хлопець збирається 15 днів – із 18 липня по 2 серпня.

zik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по аверсу репортаж в новостях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У своїй заяві молодий чоловік скаржиться на те, що живе разом із матір’ю у гуртожитській кімнаті площею 11,3 кв. м.

Нє, ну я його розумію - нема куди нєвєсту привести, але є такі, що з дітьми так живуть, у нього ще не найгірша ситуація... Якщо всі почнуть голодувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, якийсь ти цинічний..з мамою на 11 квадратах..до інцесту півкроку..хай би помогли..і нач по культурі ..мєлкій корупціонер..дочку в общагу..крупнєє нада работать. заодно й іншим ліпше буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без коментариев

П.С. если прокоментирую бан точно схлопочу)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стояти з табличкою під міськрадою легше чим заробити на житло. нехай голодує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене жінки двоюрідна сестра із чоловіком 20 років живуть на 12кв.метрах і мають уже 2-є дорослих дітей 16(дочка) і 18(син). І нічого, живуть працюють і ніхто нікуди не біжить. Хоча корупція у нас у житловій сфері звмчайно присутня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всеодно хто що не скаже, а хлопця чомусь шкода :( , хоть підійду поспілкуюся, підтримаю.

Опинитися в подібній ситуації можен кожен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть підійду поспілкуюся, підтримаю.

Підгодуй його краще непомітно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене жінки двоюрідна сестра із чоловіком 20 років живуть на 12кв.метрах і мають уже 2-є дорослих дітей 16(дочка) і 18(син). І нічого, живуть працюють і ніхто нікуди не біжить. Хоча корупція у нас у житловій сфері звмчайно присутня.

qwadro, скажу прямо: чоловік двоюрідної сестри твоєї жінки -- олень! 20 років жити на 12 квадратах і не пробитись... Надіюсь діти більш смишльоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От "біда" 11метрів. А Замісь того, щоб стояти біля таблички може щось корисне для тої ж матері зробив би (ну хоча б заробив пару копійок їй на хліб). Є набагато більші сімї, які туляться на таких же (а то й менших) площах, але голодувати просто їм не вистачає часу, бо треба нагодувати дітей, одягнути їх, виховати зрештою. Краще б задовбав листами вищих від наших місцевих князьків владців. Блін зробив сенсацію..... а х"* він витримав би повністю без їжі і води 15 днів. І кому від того голодування гірше? шибі?тому начальнику? отож-бо й воно.

І чим він такий особливий , що міська рада ПОВИННА його чимось забезпечити? Таких як він в луцьку десятки тисяч, то що всім має бути халявне житло? А дурні та ідіоти нехай пашуть, заробляють, будують собі прихисток? В самого товариш має дитину, дружину,з якими знімає будинок(2000 в місяць) + кредит за машину (більше 2000грн в місяць) і чомусь до міської влади претензій в нього немає, натомість паше днями й ночами, бо знає (і тут він правий), що сьогодні нічого і нідлякого влада недасть .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всеодно хто що не скаже, а хлопця чомусь шкода :(

саме на такий ефект і розрахована дана показушна голодовка. жаль викликати легко, повагу треба заслужити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PavelS, що по твоєму означає "пробитись"? В мене дядько, інженер на Луазі, теж прожив 17 років в гуртожитку, 2 дітей, поки чудом черга на квартиру не підійшла під самий кінець "совецкой власті". Так, він по твоїй класифікації, є типовий "олень", бо не вміє вкрасти, розвести когось, не має хисту до підприємництва, вміє просто працювати, а з зарплати квартиру не скоро купиш. І таких як він було пів-Союзу. Розкажи нам, лохам, і пацику біля міськради, як пробити квартиру і круту тачілу, "пробивний" ти наш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лупайте ту скалу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PavelS, що по твоєму означає "пробитись"? В мене дядько, інженер на Луазі, теж прожив 17 років в гуртожитку, 2 дітей, поки чудом черга на квартиру не підійшла під самий кінець "совецкой власті". Так, він по твоїй класифікації, є типовий "олень", бо не вміє вкрасти, розвести когось, не має хисту до підприємництва, вміє просто працювати, а з зарплати квартиру не скоро купиш. І таких як він було пів-Союзу. Розкажи нам, лохам, і пацику біля міськради, як пробити квартиру і круту тачілу, "пробивний" ти наш.

А що він, твій дядько, 17 років робив на заводі? Він як прийщов інженером, так і залишався ним всі 17 років? Є ж кар"єрний ріст. Я нерозумію тих, хто сидить на одній і тій же посаді, ну для прикладу, 17 років. Значить такий він інженер виходить.

Я не думаю що ти, NetSerpent, працюєш зараз і в думках лєлєєш як зміняться часи на краще і держава тобі дасть квартиру і ще всілякі пільги.

Блін, ну 12 квадратів, ти уяви собі -- це 3х4 метри, та ще і сім"єю жити з двома дітьми. Це хіба не стимул? А він так і прожив.

Розказати вам, лохам, і пацику біля міськради як пробити квартиру і тачілку? Працюйте, ні на кого не надійтеся і не чекайте доброго дяді, бо дійсно лохами і будете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

image47811n9.jpeg

Цими вихідними під луцьким муніципалітетом розпочав 15-денне голодування один із мешканців відомчого гуртожитку на проспекті Відродження, 51 Сергій Сулима. Він вимагає від міської ради поліпшити його житлові умови. Про це повідомив сьогодні, 20 липня, власкор ЗІКу.

У своїй заяві молодий чоловік скаржиться на те, що живе разом із матір’ю у гуртожитській кімнаті площею 11,3 кв. м. За його словами, можливості розширити житлову площу його позбавили «відкрите знущання і вседозволеність» начальника обласного управління культури і туризму Володимира Лисюка. Його попередник Микола Приймак дозвіл на розширення йому надав. Однак після смерті Приймака Лисюк не просто відмовився від обіцянок свого попередника. Він, за словами Сергія Сулими, ще й вселив на вільну площу, на яку претендував він із матір’ю, свою доньку із чоловіком.

Не добившись правди в обласних інстанціях, хлопець вирішив вину за свої поневіряння перенести на міську владу і тепер вимагає поліпшення житлових умов у керівництва міста. Бо дізнався, що саме місто, а не область, розподіляє квартири.

Голодувати хлопець збирається 15 днів – із 18 липня по 2 серпня.

zik

Тепер зрозуміли? У нього забрали законне право яке він мав!!!! А ви ще тут кричите про лохів і тд. Подивився би я на вас - коли у вас забирають єдину надію на краще життя! У мене тітка живе в гуртожитках ВНУ навпроти північного ринку. Жила в одній кімнатці із сином і старою матірю котра влаштовувала концерти кожні 2-3 дні на тиждень. Я не знаю як але через багато років (десь коло 20) вона отримала додаткову кімнату. запитання: - "де гарантія, що і її повезло і якесь падло із "верхів" в кавичках, не захотіло собі там зробити кімнату для бл*ства? Ніхто від цього не застрахований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кактус, це ти в людини забираєш надію на краще життя:)ну що це за життя, якщо єдина надія на покращення- це ще плюс одна кімната в общазі, при чому ще й залежить це від чиновників??ну, мейбі будуть у нього і веселіші часи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тим часом, біля міськ ради вже стоїть натовп =) чоловік з 50 ... + купа маленьких дітей!

массове голодування ?

З.І.

ніяких табличок, закликів абощо не бачив ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо, то з Центральним ринком мітинг пов"язаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопець молодець. Як говорилось не всі можуть нормально розкрутитись в цьому житті, не всім дано пробиватися в карєрі. Проте ці люди які сумлінно працюють на нашу рідну люблячу державу мають право на те, щоб вона хоть трішки про них потурбувалась. В нас дуже великі кошти виділяються на соціальну сферу, проте ці кошти незнати де осідають, адже ті хто дійсно їх чекає, так і не може іх дочекатись. Якщо називати лохами всіх тих хто через якісь обставини чи власний страх боїться змінити щось у власному житті, незнаю потрібно опинитись в їх шкурі щоб щось говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то толку з того голодування ніякого не буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звичайно не експерт в цих справах, але якщо Його попередник Микола Приймак дозвіл на розширення йому надав., то чому він не піде просто до суду?

Імхо, тому, що Приймак надав дозвіл на словах, а не на папері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...