Перейти до змісту

Голодуюча людина біля Міської ради.

Anubius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Людина стоїть біля міської ради і голодує у знак несправедливості по відношенню до нього самого і його сім"ї.

Вся суперечка полягає начебто у квадратних метрах гуртожитку, які хочуть у нього відібрати міська рада і "Company".Інших деталей справи і часу, на жаль, не маю. Хто щось знає по цій справі - хай напише.

Хто тут правий, а хто ні, незрозуміло, але кидати все на "вільне плавання" теж негарно.

Опубліковано

теж дуже цікаво що сталось,їхав в маршрутці бачив того чоловіка з табличкою,шкода його,він такий сумний стояв.

Опубліковано

image47811n9.jpeg

Цими вихідними під луцьким муніципалітетом розпочав 15-денне голодування один із мешканців відомчого гуртожитку на проспекті Відродження, 51 Сергій Сулима. Він вимагає від міської ради поліпшити його житлові умови. Про це повідомив сьогодні, 20 липня, власкор ЗІКу.

У своїй заяві молодий чоловік скаржиться на те, що живе разом із матір’ю у гуртожитській кімнаті площею 11,3 кв. м. За його словами, можливості розширити житлову площу його позбавили «відкрите знущання і вседозволеність» начальника обласного управління культури і туризму Володимира Лисюка. Його попередник Микола Приймак дозвіл на розширення йому надав. Однак після смерті Приймака Лисюк не просто відмовився від обіцянок свого попередника. Він, за словами Сергія Сулими, ще й вселив на вільну площу, на яку претендував він із матір’ю, свою доньку із чоловіком.

Не добившись правди в обласних інстанціях, хлопець вирішив вину за свої поневіряння перенести на міську владу і тепер вимагає поліпшення житлових умов у керівництва міста. Бо дізнався, що саме місто, а не область, розподіляє квартири.

Голодувати хлопець збирається 15 днів – із 18 липня по 2 серпня.

zik

Опубліковано
У своїй заяві молодий чоловік скаржиться на те, що живе разом із матір’ю у гуртожитській кімнаті площею 11,3 кв. м.

Нє, ну я його розумію - нема куди нєвєсту привести, але є такі, що з дітьми так живуть, у нього ще не найгірша ситуація... Якщо всі почнуть голодувати?

Опубліковано

SunSeth, якийсь ти цинічний..з мамою на 11 квадратах..до інцесту півкроку..хай би помогли..і нач по культурі ..мєлкій корупціонер..дочку в общагу..крупнєє нада работать. заодно й іншим ліпше буде

Опубліковано

стояти з табличкою під міськрадою легше чим заробити на житло. нехай голодує

Опубліковано

У мене жінки двоюрідна сестра із чоловіком 20 років живуть на 12кв.метрах і мають уже 2-є дорослих дітей 16(дочка) і 18(син). І нічого, живуть працюють і ніхто нікуди не біжить. Хоча корупція у нас у житловій сфері звмчайно присутня.

Опубліковано

Всеодно хто що не скаже, а хлопця чомусь шкода :( , хоть підійду поспілкуюся, підтримаю.

Опинитися в подібній ситуації можен кожен.

Опубліковано
У мене жінки двоюрідна сестра із чоловіком 20 років живуть на 12кв.метрах і мають уже 2-є дорослих дітей 16(дочка) і 18(син). І нічого, живуть працюють і ніхто нікуди не біжить. Хоча корупція у нас у житловій сфері звмчайно присутня.

qwadro, скажу прямо: чоловік двоюрідної сестри твоєї жінки -- олень! 20 років жити на 12 квадратах і не пробитись... Надіюсь діти більш смишльоні.

Опубліковано

От "біда" 11метрів. А Замісь того, щоб стояти біля таблички може щось корисне для тої ж матері зробив би (ну хоча б заробив пару копійок їй на хліб). Є набагато більші сімї, які туляться на таких же (а то й менших) площах, але голодувати просто їм не вистачає часу, бо треба нагодувати дітей, одягнути їх, виховати зрештою. Краще б задовбав листами вищих від наших місцевих князьків владців. Блін зробив сенсацію..... а х"* він витримав би повністю без їжі і води 15 днів. І кому від того голодування гірше? шибі?тому начальнику? отож-бо й воно.

І чим він такий особливий , що міська рада ПОВИННА його чимось забезпечити? Таких як він в луцьку десятки тисяч, то що всім має бути халявне житло? А дурні та ідіоти нехай пашуть, заробляють, будують собі прихисток? В самого товариш має дитину, дружину,з якими знімає будинок(2000 в місяць) + кредит за машину (більше 2000грн в місяць) і чомусь до міської влади претензій в нього немає, натомість паше днями й ночами, бо знає (і тут він правий), що сьогодні нічого і нідлякого влада недасть .

Опубліковано
Всеодно хто що не скаже, а хлопця чомусь шкода :(

саме на такий ефект і розрахована дана показушна голодовка. жаль викликати легко, повагу треба заслужити

Опубліковано

PavelS, що по твоєму означає "пробитись"? В мене дядько, інженер на Луазі, теж прожив 17 років в гуртожитку, 2 дітей, поки чудом черга на квартиру не підійшла під самий кінець "совецкой власті". Так, він по твоїй класифікації, є типовий "олень", бо не вміє вкрасти, розвести когось, не має хисту до підприємництва, вміє просто працювати, а з зарплати квартиру не скоро купиш. І таких як він було пів-Союзу. Розкажи нам, лохам, і пацику біля міськради, як пробити квартиру і круту тачілу, "пробивний" ти наш.

Опубліковано
PavelS, що по твоєму означає "пробитись"? В мене дядько, інженер на Луазі, теж прожив 17 років в гуртожитку, 2 дітей, поки чудом черга на квартиру не підійшла під самий кінець "совецкой власті". Так, він по твоїй класифікації, є типовий "олень", бо не вміє вкрасти, розвести когось, не має хисту до підприємництва, вміє просто працювати, а з зарплати квартиру не скоро купиш. І таких як він було пів-Союзу. Розкажи нам, лохам, і пацику біля міськради, як пробити квартиру і круту тачілу, "пробивний" ти наш.

А що він, твій дядько, 17 років робив на заводі? Він як прийщов інженером, так і залишався ним всі 17 років? Є ж кар"єрний ріст. Я нерозумію тих, хто сидить на одній і тій же посаді, ну для прикладу, 17 років. Значить такий він інженер виходить.

Я не думаю що ти, NetSerpent, працюєш зараз і в думках лєлєєш як зміняться часи на краще і держава тобі дасть квартиру і ще всілякі пільги.

Блін, ну 12 квадратів, ти уяви собі -- це 3х4 метри, та ще і сім"єю жити з двома дітьми. Це хіба не стимул? А він так і прожив.

Розказати вам, лохам, і пацику біля міськради як пробити квартиру і тачілку? Працюйте, ні на кого не надійтеся і не чекайте доброго дяді, бо дійсно лохами і будете.

Опубліковано
image47811n9.jpeg

Цими вихідними під луцьким муніципалітетом розпочав 15-денне голодування один із мешканців відомчого гуртожитку на проспекті Відродження, 51 Сергій Сулима. Він вимагає від міської ради поліпшити його житлові умови. Про це повідомив сьогодні, 20 липня, власкор ЗІКу.

У своїй заяві молодий чоловік скаржиться на те, що живе разом із матір’ю у гуртожитській кімнаті площею 11,3 кв. м. За його словами, можливості розширити житлову площу його позбавили «відкрите знущання і вседозволеність» начальника обласного управління культури і туризму Володимира Лисюка. Його попередник Микола Приймак дозвіл на розширення йому надав. Однак після смерті Приймака Лисюк не просто відмовився від обіцянок свого попередника. Він, за словами Сергія Сулими, ще й вселив на вільну площу, на яку претендував він із матір’ю, свою доньку із чоловіком.

Не добившись правди в обласних інстанціях, хлопець вирішив вину за свої поневіряння перенести на міську владу і тепер вимагає поліпшення житлових умов у керівництва міста. Бо дізнався, що саме місто, а не область, розподіляє квартири.

Голодувати хлопець збирається 15 днів – із 18 липня по 2 серпня.

zik

Тепер зрозуміли? У нього забрали законне право яке він мав!!!! А ви ще тут кричите про лохів і тд. Подивився би я на вас - коли у вас забирають єдину надію на краще життя! У мене тітка живе в гуртожитках ВНУ навпроти північного ринку. Жила в одній кімнатці із сином і старою матірю котра влаштовувала концерти кожні 2-3 дні на тиждень. Я не знаю як але через багато років (десь коло 20) вона отримала додаткову кімнату. запитання: - "де гарантія, що і її повезло і якесь падло із "верхів" в кавичках, не захотіло собі там зробити кімнату для бл*ства? Ніхто від цього не застрахований.

Опубліковано

Кактус, це ти в людини забираєш надію на краще життя:)ну що це за життя, якщо єдина надія на покращення- це ще плюс одна кімната в общазі, при чому ще й залежить це від чиновників??ну, мейбі будуть у нього і веселіші часи.

Опубліковано

а тим часом, біля міськ ради вже стоїть натовп =) чоловік з 50 ... + купа маленьких дітей!

массове голодування ?

З.І.

ніяких табличок, закликів абощо не бачив ...

Опубліковано

Хлопець молодець. Як говорилось не всі можуть нормально розкрутитись в цьому житті, не всім дано пробиватися в карєрі. Проте ці люди які сумлінно працюють на нашу рідну люблячу державу мають право на те, щоб вона хоть трішки про них потурбувалась. В нас дуже великі кошти виділяються на соціальну сферу, проте ці кошти незнати де осідають, адже ті хто дійсно їх чекає, так і не може іх дочекатись. Якщо називати лохами всіх тих хто через якісь обставини чи власний страх боїться змінити щось у власному житті, незнаю потрібно опинитись в їх шкурі щоб щось говорити.

Опубліковано
Я звичайно не експерт в цих справах, але якщо Його попередник Микола Приймак дозвіл на розширення йому надав., то чому він не піде просто до суду?

Імхо, тому, що Приймак надав дозвіл на словах, а не на папері.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...