Перейти до змісту

Допоможіть знайти схему проїзду Луцьких тролейбусів.

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Уже полазив у гуглі, але не знайшов. Натрапив на сайт Луцького тролейбусного депо, а там лише списки вулиць. А моєму знайомому котрий не орієнтується в Луцьку (сам з Києва) потрібно така штука. Можливо хтось має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже полазив у гуглі, але не знайшов. Натрапив на сайт Луцького тролейбусного депо, а там лише списки вулиць. А моєму знайомому котрий не орієнтується в Луцьку (сам з Києва) потрібно така штука. Можливо хтось має?

А чим йому не підходять маршрутні таксі чи він поподорожувати по Луцьку хоче? Бо маршруток отут схема хороша http://volynnews.com/map.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой спасибі за схемку :D . А маршрутки він чогось не полюбляє :blush: Мені для повного комплекту. ще тролейбусних маршрутів не хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ТУТ ще щось є. Тут має бути саме те, що ти шукаєш, але потрібна реєстрація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от ще маю таку от схемку.

trolly.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, я колись там скачував малюночок із схемою, от тільки не пойму: нах вони там ще реєстрацію зробили! ? :angry2: Це щоб туди люди взагалі не заходили чи тому що на інших сайтах є, то чому б собв не вцепити... Не розімію....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, я колись там скачував малюночок із схемою, от тільки не пойму: нах вони там ще реєстрацію зробили! ? :angry2: Це щоб туди люди взагалі не заходили чи тому що на інших сайтах є, то чому б собв не вцепити... Не розімію....

Ги я саме сьогодні перед створення м цієї теми і спеціально реєструвався на тому форумі-сайті. Але ніякої схеми не знайшов, там тільки списки вулиць :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...