fantazy Опубліковано 9 Вересня, 2006 в 14:19 #101 Опубліковано 9 Вересня, 2006 в 14:19 +1 for Mix з руками і ногами))) а ці дурні мене вже задовбали....
Scorpio Опубліковано 10 Вересня, 2006 в 12:15 #102 Опубліковано 10 Вересня, 2006 в 12:15 Півсторінки писали про Ай Дайте на нього зсилочку Дуже хотілося б його почути
Scorpio Опубліковано 10 Вересня, 2006 в 15:41 #104 Опубліковано 10 Вересня, 2006 в 15:41 трим АЙДякую але дає помилку 530Може по буквам скажеш де лежить на обміннику
fantazy Опубліковано 10 Вересня, 2006 в 16:03 #105 Опубліковано 10 Вересня, 2006 в 16:03 короч папка музик/диджей феном.../казантип/питерское щасте ВО !
fenom Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 10:42 Автор #107 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 10:42 Може по буквам скажеш де лежить на обмінникуftp.lm.lutsk.ua/Music/dj music by fenom.neo.mix/mix's dj neo.dj fenom/fenom dance mix 04 09 06_224
fenom Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 10:59 Автор #108 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 10:59 представте шо ви в трьошці?я шось не бачу такої папки на обміннику..... дайте хоч послухати витвори людини, яка називає себе новим ФЕНОМОМ!!! 2scorpio: слухай, друже.... а це раптом не ти взагалі придумав цю фразу про трьошку? Привіт всім Почитавши що ви тутка пишите і вирішив стати новим дж точніше "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН" Мої творіння (лежать на обміннику Music/Представте що ви в ТРЬОШЦІ) були заміксованні протягом ГОДИНИ за допомогою програми Техно єДжей4 Вибачте що мікси троха не ДОДЕЛАНІ ви просто "Представте що ви в ТРЬОШЦІ" я тільки годину часу як "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН" 2 fenom i DJ NeO ________я вас зовсім не хочу образити - але закачавши ваші мікси, я не прослухавши половини негайно їх зтер !!!!! Не сподобалось мені, я думаю яка не була б у вас апаратура перш за все треба вміти нею користивуатись а не хвастатись, а в суботу багато людей збирається повірте не ваші мікси послухати а просто приходять відпочити і зустрітись з друзями. Я в ТРЬОШЦІ останій раз був більше року назад і вряд чи знов туди зайду - це МОЯ думка П.С. цей пост є на двох темах шось я не можу врулити..... звідки це?в якій темі? не можу знайти.....
Scorpio Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 11:02 #109 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 11:02 Я відредагував пости А то шось народ розбушувався Фраза не моя, був колись мікс на обміннику "Ротонда..." не помню точно там якийсь мс говорив "Представте що ви трьошці"
fenom Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 12:43 Автор #110 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 12:43 я в курсі про РОТОНДУ.... ато я вже було злякався шо той МС це ти... так де шукати те, шо ти робив, шановний ДЖ-ей?????
fantazy Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 14:56 #111 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 14:56 короч .... Руслан він там хорошо нпбпзприв дурні і я з ним посварився (тому він стер свої витвори і відредагував топ, тому і відредагував) якщо треба можу закінути його витвори надо ??
fenom Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 15:25 Автор #112 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 15:25 Привіт всімПочитавши що ви тутка пишите і вирішив стати новим дж точніше "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН" Мої творіння (лежать на обміннику Music/Представте що ви в ТРЬОШЦІ) були заміксованні протягом ГОДИНИ за допомогою програми Техно єДжей4 Вибачте що мікси троха не ДОДЕЛАНІ ви просто "Представте що ви в ТРЬОШЦІ" я тільки годину часу як "дж.НОВИЙ ФЕНОМЕН" 2 fenom i DJ NeO ________я вас зовсім не хочу образити - але закачавши ваші мікси, я не прослухавши половини негайно їх зтер !!!!! Не сподобалось мені, я думаю яка не була б у вас апаратура перш за все треба вміти нею користивуатись а не хвастатись, а в суботу багато людей збирається повірте не ваші мікси послухати а просто приходять відпочити і зустрітись з друзями. Я в ТРЬОШЦІ останій раз був більше року назад і вряд чи знов туди зайду - це МОЯ думка 2скорпіо: я не пишу ноти....не роблю музику в Еджеї, не пишу слова..... просто я беру два(це як мінімум) готових трека і накладаю їх певним чином один на одного, звожу їх, щоб зробити плавні переходи, додаю різного роду ефектів.... це називається мікс!!! я не створюю треки.... те що викинув ти - це трек, самий простий і банальний техно-транс, воно і не дивно, бо як ти сам сказав, створювалось в Еджеї... я міксую ГОТОВЕ(саме цим займаються dj), а ти намагався шось створити нове... ДЖ Бінокль, Анна Лі... вони дійсно створюють самі свою музику з самого початку, але так само інколи міксують чужі треки....але навіть зовсім не той стиль, що в тебе... не просто гуц-гуц-гуц... навіть dj kon' aka (top dj #2), dj chief_mc (top dj #3)...вони так само беруть готові ELECTRO HOUSE треки і міксують їх, надають нового звучання.... не рівняй одне з іншим!!! обливаючи мої мікси чи мікси НЕО брудом, ви не мене обсираєте, а WONDERLAND, TOCADISCO, BOB SINCLAR, FICHERSPOONER, HI-TACK та багато інших, музику яких ви чуєте на танцполах всього світу... для дж головне це добавити треку якогось нового звучання, звести його з іншим... наприклад грає БОЙКО - дотянуться до небес, ти слухаєш, аж раптом навіть не розумієш коли почало грати СЛАВА ФЛЕШ - у києві нуль годин... я вже навіть не знаю як пояснити ще доступніше людям які дж-програвач бачили лише на фото або в клубі, коли грає дж... єдиний вихід - якщо хтось такий розумний, то давай станем за дж-програвач і спробуєм чи це так легко як вам здається і чи щось на зразок нашого гавна (як ви називаєте наші мікси) у вас вийде!!! вийде? не питання!!! тоді я готовий визнати, шо я бездарь... 2дімон: дякую, не треба!!! дякую за підтримку!!! А ВСІМ, КОМУ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ - НЕ СЛУХАЙТЕ.... от мені не подобається російський гурт "Руки вгору", то я його не слухаю! але ж я не кричу про це при кожній нагоді.... хоча, якщо подивитись на це з іншого боку... вам не сподобалось, ви всім розповіли шо дж феном такий г..ний дж... їм теж захотілось в цьому переконатись, послухали - сподобалось.... РОБИТЕ РЕКЛАМУ!!!! ДЯКУЮ.... після цих ваших незрозумілих критик, в мене частіше просять записати мої мікси....
Scorpio Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 15:41 #113 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 15:41 Так на то вона і потрібна - КРИТИКА А не відразу зубами кусатись
Scorpio Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 16:01 #114 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 16:01 2скорпіо: я не пишу ноти....не роблю музику в Еджеї, не пишу слова.....просто я беру два(це як мінімум) готових трека і накладаю їх певним чином один на одного, звожу їх, щоб зробити плавні переходи, додаю різного роду ефектів.... це називається мікс!!! я не створюю треки.... те що викинув ти - це трек, самий простий і банальний техно-транс, воно і не дивно, бо як ти сам сказав, створювалось в Еджеї... я міксую ГОТОВЕ(саме цим займаються dj), а ти намагався шось створити нове... ДЖ Бінокль, Анна Лі... вони дійсно створюють самі свою музику з самого початку, але так само інколи міксують чужі треки....але навіть зовсім не той стиль, що в тебе... не просто гуц-гуц-гуц... навіть dj kon' aka (top dj #2), dj chief_mc (top dj #3)...вони так само беруть готові ELECTRO HOUSE треки і міксують їх, надають нового звучання.... не рівняй одне з іншим!!! обливаючи мої мікси чи мікси НЕО брудом, ви не мене обсираєте, а WONDERLAND, TOCADISCO, BOB SINCLAR, FICHERSPOONER, HI-TACK та багато інших, музику яких ви чуєте на танцполах всього світу... для дж головне це добавити треку якогось нового звучання, звести його з іншим... наприклад грає БОЙКО - дотянуться до небес, ти слухаєш, аж раптом навіть не розумієш коли почало грати СЛАВА ФЛЕШ - у києві нуль годин... я вже навіть не знаю як пояснити ще доступніше людям які дж-програвач бачили лише на фото або в клубі, коли грає дж... єдиний вихід - якщо хтось такий розумний, то давай станем за дж-програвач і спробуєм чи це так легко як вам здається і чи щось на зразок нашого гавна (як ви називаєте наші мікси) у вас вийде!!! вийде? не питання!!! тоді я готовий визнати, шо я бездарь... після цих ваших незрозумілих критик, в мене частіше просять записати мої мікси.... Ніхто нікого брудом не обливав Дж-програвач бачив і трогав руками За програвачі ставать не будем - не бачу сенсу я ж не ДЖ Ну не один ваш мікс мене не зацепив і все тут І ніхто не говорив шо ти бездарь Так сильно зацепило
fantazy Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 16:53 #115 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 16:53 все .... закінчилась сваро4ка)))) лучче йдем на пиво... як ідєя ???
Scorpio Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 19:14 #116 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 19:14 все .... закінчилась сваро4ка)))) лучче йдем на пиво... як ідєя ??? О ідея гуд
Acid Burn Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 20:23 #117 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 20:23 Кста, а кто играет в субботу (или в воскресенье.... )? Короче в ночь ч чубботы на воскресенье....
Scorpio Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 21:35 #118 Опубліковано 11 Вересня, 2006 в 21:35 я в курсі про РОТОНДУ....ато я вже було злякався шо той МС це ти... ......... ні ні ні не я
DJ NeO Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 11:34 #119 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 11:34 Кста, а кто играет в субботу (или в воскресенье.... )?Короче в ночь ч чубботы на воскресенье.... дивлячись в якому клубі..... якшо в ХХІ, то зазвичай МІХ і я.... а шо???????????
fenom Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 11:46 Автор #120 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 11:46 люди хочуть знати в кого жбурляти помідорами...
fantazy Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 13:32 #121 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 13:32 ага лучче огірками...
Acid Burn Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 14:12 #122 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 14:12 дивлячись в якому клубі.....якшо в ХХІ, то зазвичай МІХ і я....а шо???????????В XXI. Да помидорами бросать не будем %)Спросил потому что иду в субботу. Интересно...PS еще ни разу не видел Fenom'a в XXI.
fantazy Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 15:28 #123 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 15:28 ))он ходит токо в Метро :-)
fenom Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 15:54 Автор #124 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 15:54 маленькая справка!феном не работает dj-резидентом ни в ХХІ, ни в МЕТРО
fantazy Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 16:02 #125 Опубліковано 12 Вересня, 2006 в 16:02 ет я знаю... я кажу шо ти ходиш в метро погуляти ... шо не так *?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.