Перейти до змісту

Продам КПК HP iPAQ H4150

V.Wolf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне продам даний девайс по причині непотрібності. Останнім часом використовував як МР3-плюєр, і в поїзді/автобусі фільми дивився. Що до фільмів: конвертувати, понижати якість. ще щось хімічити немає потреби. Все прекрасно працює неконвертованим :)

Описів в неті хватає, тому не буду на цьому зупинятись. Один з них.

Коплектація: сам КПК, чохол Крушел, зарядка, перехідник зарядкі, кредл, шнурок юсб, рідний стілус. Коробка, диск - давно відсутні.

З першого дня на екранчик було накладено плівку, яку я поміняв на нову.

Хоч модель ненайновіша, але бобу дасть багатьом сучасним кпк.

Як диктофон працює просто на 5+. Дуже висока якість запису причому налаштувати можна на різні обставини запису.

Ціна питання 720 700 680 660 630 грн ну і зрозуміло поторгуватись можна :)

Доставку по місту організую

Контакт 8 О93 883 57 77

Фоткі

post-894-1247728136.jpg

post-894-1247728147.jpg

post-894-1247728157.jpg

post-894-1249448885.jpg

post-894-1249448906.jpg

Опубліковано

З початковою ціною мож троха загнався, тому стартову ціну зменшив + а хороший торг залишається :)

Опубліковано
З початковою ціною мож троха загнався, тому стартову ціну зменшив + а хороший торг залишається :)

Можу запропонувати обмін на комп

Опубліковано

Andrew_Best компутер як би мені не потрібен, але за пропозицію дякую. Креще продай комп а потім з тобою поміняємось на виручені кошти.

Варіанти обміну цікавлять, навіть з моєю доплатою. Ціна КПКшки може приємно змінитись в сторону покупця.

Опубліковано
Andrew_Best компутер як би мені не потрібен, але за пропозицію дякую. Креще продай комп а потім з тобою поміняємось на виручені кошти.

Так і зроблю)

Опубліковано

Для привабливості питання зменшую ціну до 700 грн + зрозуміло хороший обгрунтованийторг.

Опубліковано

Доречі чохол чіпляється на пояс, знімається одночасним натиском 2-х важелів.

Опубліковано

Зараз я його просто не використовую, девайс лежить без діла а комусь можливо потрібен, як мені колись.

Якщо цікавить то деталі (подивитись/пощупати) домовимось через ПМ або телефон в першому пості є.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Як то кажуть на навушники ще 10-ку скидаю, доречі вихід стандартний джек 3,5

630грн

Опубліковано

Покупець зауважень ніяких не висказував, манібек подовжений мною на день пройшов.

Девайс продано. Тему фтопку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...