Перейти до змісту

Хто тут грає? (тут по ходу джаз)

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Допоможіть знайти автора цієї мелодії. Ось перші 27 сек трека

вивчи вже Winamp  ;) .В 80-90 випадках знаходить .

IMG533-1247398558.jpg

Опубліковано

щоб не створювати нову тему запитаю тут, чи не існує такого автозаповнювача тегів тільки щоб працював відразу із цілим списком файлів?

Опубліковано
щоб не створювати нову тему запитаю тут, чи не існує такого автозаповнювача тегів тільки щоб працював відразу із цілим списком файлів?

тим самим вінампом

IMG533-1247405000.jpg

На всяку лабуду ,типу всяких міксів не діє. ;)

Опубліковано

всяку лабуду ,типу всяких міксів не слухаю ;), було б добре знайти щось подібне для обкладинок альбому

Опубліковано
всяку лабуду ,типу всяких міксів не слухаю ;) , було б добре знайти щось подібне для обкладинок альбому

Все в томуж вінампі  ;) , правда тут процент менший , але ,як що запис оригінальний то обложки шукає.

IMG533-1247407763.jpg

Опубліковано

та це я знайшов, а щоб до цілого списку файлів найшло обложки... от в чому проблема

Опубліковано
та це я знайшов, а щоб до цілого списку файлів найшло обложки... от в чому проблема

ну в принципі ,якщо трекі розложені по альбомах то проблем немає , а якщо в разнобой ,то треба на кожний трек окремо шукати.

Опубліковано

ну в принципі ,якщо трекі розложені но альбомах то проблем немає , а якщо в разнобой то треба на кожний трек окремо шукати.

раніш я вінамп недолюблював, но бачу шо він толковий плеєр! дякую за інфу =) ^_^

Опубліковано

плеєр він все рівно не дуже, а як авторедактор тегів він явно найкращий

Опубліковано

ось ці пункти мають бути відмічені при інсталяціїї щоб все працювало

post-1438-1247414324.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...