Перейти до змісту

алкоголь: шкідливий чи ні?

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Почитав некоторые посты на борде, аж противно становиться - водки мы не пьём, пиво - г...но, майонез не едим, мивина вредная, курящие - сволочи, открытие макдональдса в Луцке - все вообще на барикады собрались. Тьфу! Ребята, готовьте котлетки на парУ и создайте отдельную ветку на форуме - "Для тех кто ведёт здоровый образ жизни", а то уже тошнит от вашей правильности

горілка, пиво, майонез, мівіна і цигарки...

ці складові є запорукою гарного самопочуття та довголіття <_<

сам то читав, що пишеш?

хочеш бухать? - бухай

обкурюватись в хлам? - вперед (але бажано в межах свого помешкання)

обжиратись сумішами і порошками невідомого походження? - ніхто ж не тримає і не засуджує

Дратує те, що хтось не розділяє твоїх звичок? (і підтошнює тебе, скоріш за все, саме через них)

Я не займаюсь пропагандою здорового способу життя, але і позитивним відношенням до людини, через яку я повинен дихати димом на зупинці я не проникнусь.

Якщо пляжі і вулиці будуть засипані використаними шприцами нарків, то я теж буду занадто правильним, бо мене бачте дратує те, що я наступаю на заражені голки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yurgen, обожаю паровые котлетки (а жареное мясо не ем уже много лет) , да под Бехеровку :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от мені по-приколу випити пивка після роботи, пляшечки 2-3. А часом "пробиває" повечеряти під 100мл оковитої. А як приємно пляшечку кон'ячку розпити із друзями. Під каву. Курити - не курю. Покинув давно. Не шкодую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tum@n - не впадай в крайности и не делай несоответствующих действительности выводов. я не написал ни слова в поддержку алкоголизма, а тем более наркотиков, коих не приемлю ни в какой форме. Я написал про людей, для которых существует только два мнения - своё и неправильное и они как свидетели иеговы пытаються лечить всех вокруг. На счёт данной темы - солидарен с Zheny@ и lumax, а бехеровка вообще класс, правда без паровых котлет :) .

зы Обязуюсь в общественных местах мивину не есть, дабы не понаносить моральных травм окружающим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось не бачу шо всі тут правилні):D Хімію будем їсти і пити і некуди недітись нам від цього)) Павтарюсь: Зєман Елітне is good! Ви всерівно один одному нічого недокажете. Так шо пийте їжте і "мівіной КрЄвЄточной" закушуйте)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да то, что алкоголь бьет по печени, почкам - эт все ерунда

Самая большая проблема - то что он по мозгам бьет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деяких набив і вони тепер його бояться ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дєцкіх спогадів прийшла на ум ржачна пєсенка Корозії Метала)) Якшо ше хтось помнить такіх стьобарів??

RUSSIAN VODKA :lol:

Огненной водой

Наполняй стакан

Вместе с Сатаной

Выпей за меня

Эй ты зверю дай

Водки чтоб взорвали рай

Выпускай торпеду

Бешенный мотор

Водка это порох

Сатаны топор

Эй ты зверю дай

Водки чтоб взорвали рай

Русской водкой нас встречай

Водка дьявол водки дай

Russian vodka

Russian vodka

Russian vodka

Russian vodka

Водки дай

Батарея смерти

Рэкет гробовой

Поджигайте школу

Огненной водой

Эй ты зверю дай

Водки чтоб взорвали рай

Русской водкой нас встречай

Водка дьявол водки дай

Russian vodka

Russian vodka

Russian vodka

Russian vodka

Водки дай

Тут реально мужикі вдули неодин літр водяри :lol: шоб написати про неї пісню)))) прям з перших уст) :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дєцкіх спогадів прийшла на ум ржачна пєсенка Корозії Метала)) Якшо ше хтось помнить такіх стьобарів??

RUSSIAN VODKA :lol:

....

Тут реально мужикі вдули неодин літр водяри :lol: шоб написати про неї пісню)))) прям з перших уст) :lol:

Так соліст групи Паук на концерті в Луцьку вдув пляшку "Хортиці"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і результат таких дозаправок на лице..

например...

"18ти летнему человеку для счастья нужна хорошая гитара, автомат калашникова, или железные кулаки"

або

"все драки на коцертах провоцируют темные силы"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здоровий образ життя - це просто супер!

Але до нього "своїм ходом" доходять лише 10% з тих хто його веде.

Інші ж були змушені прийняти його чи в результаті своїх вчинків/подій (під дією випаленого/випитго/винюханого) чи в наслідок стану здоров`я.

Можна бити себе в груди і доводити свою ідейність скільки завгодно, але статистика - річ вперта.

З.І. Мене лякають люди які взагалі не п`ють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну особисто мені не дозволяє пити/палити/нюхати/ і тд. своєрідний інстинкт самозбреження :)

Проблем зі здоров`ям через випиту пляшку пива не виникало, але в певний момент прийшло усвідомлення, що це явище зайве.

Напевно саме після аналізу працездатності мозку до, під час і після посиденьок з алкоголем.

Tarzanych вірно підмітив

Як виявилось набагато приємніше і корисніше спілкуватись і веселитись не дурманячи свій розум

Робота мого мозку мене повністю влаштовує і я не бачу потреби корегувати її спиртним.

Здоровий образ життя - це просто супер!

Але до нього "своїм ходом" доходять лише 10% з тих хто його веде.

Приведена тобою статистика не підкріплена абсолютно нічим.

З.І. Мене лякають люди які взагалі не п`ють.

А це вже свідчить про наявність проблем у тебе.

b57732cbf5f6.jpg

А такі люди не лякають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приведена тобою статистика не підкріплена абсолютно нічим.

Таки да (с)

Приведи свою статистику.

А це вже свідчить про наявність проблем у тебе.

Ти вірно підмітив - в мене ціла гора проблем але от тільки з вживанням спиртного вони не зв’язані і це не тому, що я відчуваю коли потрібно зупинитися, хоча так і є, а хоча б тому, що за останні 8 років я випив не більше 1 літри горілки.

А такі люди не лякають?

П`яних дівчат боюсь не дуже сильно.

Доречі певний вміст алкоголю є в кефірі, хлібі, медикаментах і в квасі (раніше не зовсім "чистий" тест дихання в трубку водієм аргументувався саме вживанням квасу) і т.д. Тим хто переймається ясністю розуму варто було б розглянути і вплив CO2 (на правах офтопа, який почав не я).

Повертаючись до суті теми зауважу, що не вважаю вживання алкоголю корисним (тему боротьби алкоголем з радіоактивним випромінюванням не розглядаємо), хоча інколи алкоголь може виконувати функції, які будуть позитивно впливати на організм. Головне слід розмежовувати "користь лікування" та "користь вживання" і чітко усвідомлювати різницю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да (с)

Приведи свою статистику.

Не приводжу, бо достовірним джерелом не володію, але і твої цифри вважаю далекими від реальних.

П`яних дівчат боюсь не дуже сильно.

Ну так чого неп`ющих боїшся? Важче справити враження?

А взагалі я мав на увазі тенденцію популяризації вживання надмірної кількості алкогольної продукції молодими людьми.

Доречі певний вміст алкоголю є в кефірі, хлібі, медикаментах і в квасі

кефір та квас не подобаються

медикаментів не вживаю, бо ніяких проблем зі здоров`ям немає вже дуже давно

Ці продукти так само як і вміст СО2 мене не дуже насторожують.

Мова в топіку йде про свідоме вживання алкогольних напоїв.

Якщо за корисність алкоголю ще сперечаються, то негативний вплив є очевидним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом користі від спиртного нема і всі про це знають.

Але все вище / нижче / вбік нвписане не змінить точку зору пересічної людини, яка прочитає цю тему ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... И врачи и ученые давно доказали пользу дозированного употребления алкоголя для человеческого организма....

а я знаю інший факт, що доказали, теж давно, що навіть найменші доза алкоголю, в будь-якій формі, для організму шкідлива...

не пам'ятаю, колись була передача про алкоголь, так казали, що і невелика його кількість, як отрута для організму, інші науковці сходяться на тому, що бокал червоного сухого вина навіть дуже корисний для здоров'я....

власне, не тільки я знаю...

а от відносно інших науковців, то можу сказати те що це по принципу частині організму допомагаємо, а іншій наносимо шкоду...

При проблемах з шлунком народна медицина радить 30 грам горілки з перцем.

так само шлунку мо й краще стане, а от мізки трохи всохнуть :)

хоча інколи алкоголь може виконувати функції, які будуть позитивно впливати на організм. Головне слід розмежовувати "користь лікування" та "користь вживання" і чітко усвідомлювати різницю.

як мені один дохтор казав водку тра пити з лікарем, тоді то буде рахуватись лікарством і піде на користь..

так от всюди вищевказоно, шо алкоголо лікує, так хочу зауважити, що багато лікарських засобів також лікують якісь певні хвороби, але при тому приносять шкоду окремим органам, які потім потрібно буде відновлювати, часом навіть знову ж таки іншимим ліками...

вище згадувалось вино, тому є заміна і власне безалкогольна, так само як і багато ліків на спирту можна замінити ліками без нього, оскільки в вині користь приносить виноград власне з якого воно робиться...

однозначно без алкоголю можна обійтись (навіть з друзями посидіти не за плящиною, а наприклад за чаєм чи соком), проте кожному своє.

а потім знову буде типу такого:

"Знову напився - зламав деревце

Соромно друзям дивитись в лице.

Клявся, божився, бив в себе в лоб...

Знову напюся, мать його туди..."

гиги..

кароче водка гуано...

ша піду стаканчик пропощу і все буде ок.

у всіх...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...