Перейти до змісту

Свободу Миколі Коханівському

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Петиція на підтримку дії українських націоналістів, котрі 30 червня розбили пам'ятник кату українського народу Леніну, та їх негайного звільненні із СІЗО!

Президенту України В.Ющенку 

Голові Верховної Ради України В.Литвину 

Прем’єр-міністру України Ю.Тимошенко 

Генеральному Прокурору України О.Медведьку 

Ми,Українці,вимагаємо чесного,об'єктивного погляду, не зважаючи на будь які ідеологічні міфи, щодо ситуації з затриманням українських націоністів, а саме: Микола Коханівський, Андрій Тарасенко, Олександр Задорожний, Іван Срібний, Богдан Франт, які 30 червня в зв'язку з пошкодженням пам'ятника вбивці і кату мільйонів укранців Лєніну! 

МВС України в м. Києві порушила кримінальну справу щодо 5 українці за ч.2 ст.296. Нагадаємо що Указом Президента України № 250/2007 "Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні", яким органи влади зобов’язано вжити заходи щодо "демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення Голодомору 1932-1933 років в Україні та політичних репресій, а також щодо перейменування в установленому порядку вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах України, назви яких пов’язані з такими особами". Незвжааючи на це влада яка називає себе українською не зносить ці пам"ятники. Якщо влада не в стані цього зробити,це вирішили зробити українські націоністи.Вони чесно здійснили свій національний і громадянський обов’язок та виконання Указу Президента України. 

Вимагаємо негайного звільнення затриманих українців, які гідно і чесно виконали свій громадянський і національний обов’язок, стали на захист національної честі і гідності, здійснили відновлення історичної та національної справедливості щодо українців.

http://www.petition.org.ua/?action=view&id=217269

Матеріали по-темі:

http://www.radiosvoboda.org/content/article/1766326.html 

http://novynar.com.ua/analytics/government/74181

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та хєр їм, хай посидять. якщо розуму тільки на дрібне хуліганство хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може це юридично і хуліганство, але треба з чогось починати наводити лад в цій країні. Чоловік почав з "істоков", за що йому і респект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Цумані вночі прив"язали його по пояс тросом до КАМАЗа, смикнули... одні кєди і арматура на постаменті залишились. Ніхто нікого не ловив. А нах він там нужен? Зрештою, як і скрізь. Геній н*х

Пам"ятаю з дитсадка:

- Діти, а хто такий Лєнін?

- Це воздь і вцитель трудясціх всього світу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може це юридично і хуліганство, але треба з чогось починати.

угу.зразу після такої х..ні життя покращується і мир настає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До-речі, твій улюблений Лесь Подерев'янський також підписався. Тут. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ідея права, хлопці просто розхідний матерал, який треба було направити на більш доцільнішу справу, а не проти каменюки з молотком. Таких треба , як бомбістів-самогубців використати, священний Український джахад корупціонерам і злодіям у верховному керівництві влаштувать, ото тоді лише масси оцінили їхню жертву. Тоді, ще можна було б влаштувать всеукраїнську акцію піттримки родинам загиблих самогубців, зі збором коштів. Можливо і родини заттятих комуністів вдуплили де можна взять кошти, і можливо почали б відправлять своїх дітей з молотками і "Красными" прапорами під пісні зносити пам"ятники свого вождя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, а сам не хочеш пасть жертвой в батьбє??вазлажить сібя на алтарь свабоди?

До-речі, твій улюблений Лесь Подерев'янський також підписався. Тут. ;)

ага, за компанію, кажуть, навіть жид повісився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо треба, то треба! Лише про сім"ю щоб хтось подбав би.

І не закомпанію з Лесем, а на такі кроки треба йти лише за свої переконання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну ти насправді думаєш, шо Лесь з тим, хто за компанію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну ти насправді думаєш, шо Лесь з тим, хто за компанію?

ні, я думаю, що мені не обов"язково бути за компанію там, де Лесь:) а Лесь просто поцінував "відірваність" акції(я так собі міркую ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі! комп в ребут пішов коли я писав продовження! Редагую! відредагував!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в Новоград-Волинському,кляті комуняки таку конструкцію памятника вождю племені советов залабашили, що як почали краном валити тріщина по будинку мерії пішла за 50-100 метрів від нього, вчасно перестали, так він і стоїть, мабуть дали стільки залізобетону в основу конструкції, щоб витримувала пряме попадання атомної бомби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, я думаю, що мені не обов"язково бути за компанію там, де Лесь:) а Лесь просто поцінував "відірваність" акції

Я розумію тебе і твоє право класти на авторитети, але не розумію, звідки ти знаєш, чим Лесь керувався, коли підписувався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звідки ти знаєш, чим Лесь керувався, коли підписувався.

була у мене чуйка, що це питання виникне :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз якусь провокацію з нена витягне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, і?

я справив, це лише моє персональне припущення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дитячий максималізм.

2Ukrainec

Ти пропонує йти до посадовця-взяточника і в момент взятки "Алах-акбар"??

То проти кого ми воювати терором будем, проти себе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми,Українці,вимагаємо чесного,об'єктивного погляду, не зважаючи на будь які ідеологічні міфи, щодо ситуації з затриманням українських націоністів

так їх честно і обєктивно затримали за хуліганство, що тут ще вимагати. нехай відповідають. доки цей памятник стоїть і місцева громада його не вирішила зняти, це такий же повноціний памятник як шевченку чи лесі...

НЕ РОБІТЬ ГЕРОЇВ З ІДІОТІВ!!!

якщо такі люди у нас всетаки герої то не варто розповідати про демократію та європейскі ціності, а слід признати, що ми просто пострадянське бидло...

П.С. не навиджу леніна, сирисири та комунізм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж просто каменюка! А сідати за це у в"язницю, просто безглуздо.

Дитячий максималізм, ні!

Крайній радикалізм! :0095:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой. случайно обнаружилось отсутствие кнопки load saved game ?

и даже "я так більше не буду" не помогает ?

халепа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Костя - комуніст?

точно халепа :blink::wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А давайте знесемо піраміди, пам'ник рабовласників і гнобителів. А щезалишився пам'ятник Петру 1. Його теж пора давно розбомбити. Ще Шевченко писав: "це той первий, що його поставила вторая"...чи як там, точно не пам'ятаю.

Тобто боротись з пам'ятниками дуже правильна задача. Робити ж більше нічого. Всі проблеми в країні вже давно вирішені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думав там якись молодик, а такий дорослий мущина...

Мабуть справді його допекло все, судити не буду і не маю права. Але я б чинив по іншому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...