Doctor Опубліковано 28 Червня, 2009 в 20:22 #1 Опубліковано 28 Червня, 2009 в 20:22 Візьму кошеня. Цікавить тільки котик (самець). Обов"язкова умова - не породистий, тобто звичайної котячої породи Отже, фотки в студію! Переможцю (тобто хазяїну переможця) - ПИВО, ВИНО, СІК (по бажанню)!
Koly4ui Опубліковано 30 Червня, 2009 в 20:43 #2 Опубліковано 30 Червня, 2009 в 20:43 Позвони 80934522513Звони тільки в день бо в нех маленька дитина вдома.
SunSeth Опубліковано 30 Червня, 2009 в 20:49 #3 Опубліковано 30 Червня, 2009 в 20:49 Дорослий кошак цікавить? "Мама дика" © ЛП ))
Doctor Опубліковано 30 Червня, 2009 в 20:52 Автор #4 Опубліковано 30 Червня, 2009 в 20:52 Дорослий кошак цікавить? "Мама дика" © ЛП )) Дорослий не цікавить. Дякую Треба кошенятко Чим менше, тим краще.
DarkMonk Опубліковано 30 Червня, 2009 в 21:05 #5 Опубліковано 30 Червня, 2009 в 21:05 Візьму кошеня. Цікавить тільки котик (самець). Обов"язкова умова - не породистий, тобто звичайної котячої породи Отже, фотки в студію! Переможцю (тобто хазяїну переможця) - ПИВО, ВИНО, СІК (по бажанню)! Доктор! Я тобой горжусь..... и знаешь почему? Хотеть КОТА (как домашнего питомца) Это просто героизм!!!!! Я вот например хотел своим родителям купить котика , но не решился ибо ему нужно было ОТЧИАТЬ .......яяяя...даже нехочу произносить в слух .... лешить МУЖИКА его гордости это западло, а оставить ГОРДОСТЬ --- это вонючесть ...если конечно у Вас нет двух - четырёх Кошек. Может конечно я незнаю каких то сикретов ......... НО если ты действительно любишь котов (как домашних питомцев) то я готов встретиться с тобой на пиве и пообщаться , о методах содержания последних. Пиво ставлю Я.
Bus Опубліковано 30 Червня, 2009 в 22:04 #6 Опубліковано 30 Червня, 2009 в 22:04 Візьму кошеня. Цікавить тільки котик (самець). Обов"язкова умова - не породистий, тобто звичайної котячої породи Через пару днів в киці буде приплод. Якщо хочеш, то через місяць-півтора зможеш взяти собі котика.
vef Опубліковано 1 Липня, 2009 в 12:11 #7 Опубліковано 1 Липня, 2009 в 12:11 Є в мене троє кошенят (1.5міс.) - один з них хлопчик. Ось його фото: Фото мами: Їсть самостійно, до піска привчили, звони, пиши...
omur Опубліковано 1 Липня, 2009 в 15:50 #8 Опубліковано 1 Липня, 2009 в 15:50 Якщо ще актуально - зайдіть до мене в тему - на одну вище від Вашої Там і фотки є.
Doctor Опубліковано 1 Липня, 2009 в 19:50 Автор #9 Опубліковано 1 Липня, 2009 в 19:50 Доктор! Я тобой горжусь..... и знаешь почему? Хотеть КОТА (как домашнего питомца) Это просто героизм!!!!! Я вот например хотел своим родителям купить котика , но не решился ибо ему нужно было ОТЧИАТЬ .......яяяя...даже нехочу произносить в слух .... лешить МУЖИКА его гордости это западло, а оставить ГОРДОСТЬ --- это вонючесть ...если конечно у Вас нет двух - четырёх Кошек. Может конечно я незнаю каких то сикретов ......... НО если ты действительно любишь котов (как домашних питомцев) то я готов встретиться с тобой на пиве и пообщаться , о методах содержания последних. Пиво ставлю Я. Дуже вдячний за пиво Але я весь секрет у тому, що живу зараз за містом. Практично під лісом, недалеко від села. Тому всі питання наявності "чоловічого здоров"я" у кота відпадають самі собою Кицю я не хочу, бо тоді коти будуть ходити з села і "помічати" всі навколишні предмети В квартирі тримати тварин - це справді великий героїзм. Хоча... 10 років прожив з котом в квартирі. Правда його прийшлося каструвати, бо "зносило кришу" Подивився передачу, де йшлося про те, що кастровані коти спокійніші, довше живуть, і сам факт кастрації їм незрозумілий, тобто вони не відчувають що їх чогось позбавили. Ну і наступного дня було вирішено везти свого до ветеринара. Зараз йому вже 13 років. Старий уже, миші вже не дуже ловить. От і треба брати молодняк на поступову заміну. Дякую всім, хто відгукнувся! Котика вже не потрібно. Тема закрита. Сьогодні ввечері забрав двох котиків (братів) Тепер думаю як назвати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.