Перейти до змісту

Навчання грі на гітарі

qwadro

Рекомендовані повідомлення

Пропоную:

індивідуальні заняття гри на гітарі. Вік значення не має (хоча хотів би займатись саме із дітьми тут швидкість і ефективність майже 100% ). Бажано мати власну гітару(у крайньому разі на заняттях можна займатись на моїй) оскільки ефект начання напряму залежатиме від самостійної роботи.

Можливі такі варіанти:

1) Повний, класичний варіант: Навчання починається із опанування нотної грамоти, гам, етюдів по нотах тощо. Тобто все як у музичній школі. Однак, зазвичай діти дуже не люблять займатися таким чином. Тоді для них навчання перетворюється на справжню кару через силу.

2) Спрощений варіант: Навчання не переобтяжене ніякими додатковими знаннями. Головне, щоб людина грала і сама уміла підбирати мелодії до пісень по акордах.

3) Компромісний варіант: вивчаємо ази нотної грамоти, які необхідні для базового орієнтування в струнах та грі на гітарі. Далі працюємо комбінованим методом: вивчаємо і акорди і ноти з яких вони складаються. робимо наголос на техніці гри. В кінцевому результаті ви не тільки навчиться грати на гітарі на досить хорошому рівні, але й якщо буде мати бажання зможе самостійно продовжити навчання по нотах.

Додаткова інформація:

1) Розклад і частота занять:

Як показав досвід, займатися менше ніж 2-а рази в тиждень просто неефективно. Оптимальною частотою занять у тиждень є 3. Однак будуть періоди, коли їх кількість потрібно буде обов'язково зменшити до 2-х(зросте технічне навантаження на учня). Загалом більш ніж 3 заняття в тиждень - також неефективно. Тут уже підійдем індивідуально після 1-2 занять.

Час занять узгоджується із кожним учнем окремо таким чином, щоб не виникало незручностей ні в мене ні в учня.

2) Розцінки:

25 грн. за годину(але займаюсь доти, поки учень не зрозуміє принцип виконання поданого за урок матеріалу). Набагато збільшувати час не доцільно - просто настає перевтома мозку, а ефекту нуль.

3) Приблизна тривалість курсу:

Тривалість курсу трохи більше 2-х місяців(може бути й менше або навпаки більше - усе залежить від учня).

Контакти:

80668893021, Юрій.

ася: 243026182.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

можливо, із початком нового навчального року, когось і це зацікавить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо.

А якщо є музична освіта (клас фортепіано), тобто нотну грамоту і т.д. не треба освоювати - треба освоїти просто гітару? Такий варіант можливий?

І яка освіта (досвід) у викладача?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я - за. цікавить ціна. графік. бо звертатимусь десь з зими вже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо.

А якщо є музична освіта (клас фортепіано), тобто нотну грамоту і т.д. не треба освоювати - треба освоїти просто гітару? Такий варіант можливий?

Звичайно. Зараз от якраз займаюсь із людиною, котра закінчила клас бандури. :) Звичайно навчання у цьому випадка проходить помітно швидше і динамічніше: розуміємо один одного із півслова.

Досвід гри на гітарі - 10 років. Вищої чи спеціальної музичної освіти не маю, крім музшколи класу гітари і моїх хороших друзів музикантів, які й мене навчили уже техніці і різним стилям гри.

Маю постійний педагогічний досвід роботи(тільки уже не на гітарі :) ). Крім того, займаюсь уже майже рік як із дітьми так і дорослими людьми(поки старше 35 не було).

Із наших спільних знайомих форумчан оцінку моїм заняттям може дати Tolik_lt. Займаюсь із його дочкою уже 2 місяці. Поки претензій до моєї навчальної діяльності із його сторони не було(ну принаймні в очі мені не говорив :) )

2Forever Autumn доповнив 1-й пост(див. Додаткова інформація) і разом дав відповідь на твоє питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо.

Звичайно. Зараз от якраз займаюсь із людиною, котра закінчила клас бандури. :) Звичайно навчання у цьому випадка проходить помітно швидше і динамічніше: розуміємо один одного із півслова.

Досвід гри на гітарі - 10 років. Вищої чи спеціальної музичної освіти не маю, крім музшколи класу гітари і моїх хороших друзів музикантів, які й мене навчили уже техніці і різним стилям гри.

Маю постійний педагогічний досвід роботи(тільки уже не на гітарі :) ). Крім того, займаюсь уже майже рік як із дітьми так і дорослими людьми(поки старше 35 не було).

Із наших спільних знайомих форумчан оцінку моїм заняттям може дати Tolik_lt. Займаюсь із його дочкою уже 2 місяці. Поки претензій до моєї навчальної діяльності із його сторони не було(ну принаймні в очі мені не говорив :) )

2Forever Autumn доповнив 1-й пост(див. Додаткова інформація) і разом дав відповідь на твоє питання.

у меня тоже дочь, самому нет времени с ней заниматься, какой график и как оплата, если я с малой поговорю, можно будет устроить у меня дома её обучение ?

Дома есть гитара (так как сам играл), есть электро (подключена к ресиверу на 5.1 колбасит не подетски :), есть аккустика,если надо куплю барабаны :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня тоже дочь, самому нет времени с ней заниматься, какой график и как оплата, если я с малой поговорю, можно будет устроить у меня дома её обучение ?

Дома есть гитара (так как сам играл), есть электро (подключена к ресиверу на 5.1 колбасит не подетски :), есть аккустика,если надо куплю барабаны :)

Відписав у ПЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...