fenmix Опубліковано 18 Червня, 2009 в 13:00 #1 Опубліковано 18 Червня, 2009 в 13:00 Вітаю усіх 18.06:Black (29), Тебе з Днем народження щиро вітаємо,Щасливої долі й здоров'я бажаємо,Кар'єрного росту і процвітанняІ щоб збувались усі побажання!Archon_ua (26), Щиро вітаю з днем народження, зичу щастя, успіхів, любові, вірних друзів та світлих мрій! І - усього найкращого!dembel (32), Вітаю з Днем народження!Бажаю терпіння, наснаги, вміння перечекати те все, пережити і вміння насолоджуватися просто життям. Не впадати в депресії, вміти виживати з того, що є зараз.3DeeeN2( 20 вітаю!!)На килимі життя Розквітла ювілейна дата - Приймайте щирих побажань багато:Достатку, добра, довголіття;У кожній справі хай завжди щастить;Вік щедрий, як калинове суцвіття, В любові, щасті й радості прожить!DENYALD(101 хз)Приміть мої щирі вітання з Днем народження.Бажаю Вам здоров’я, щастя, успіху та натхнення у справах.Нехай рідні завжди оточують Вас любов’ю та розумінням – а колеги повагою.Сподіваюсь, що все це стане запорукою вдачі та радості Вашого життя.madkot(32)Щоб холод в душу не закравсяІ щоб ніколи не було біди,І щоб ніхто не здогадався,Який вже рік іде тобі!Вітаю з Днем народження!І хай Вам повилазить з усіх куточків щастя і удача!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.