Перейти до змісту

Допоможіть дитині!

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:(

Шелестову Євгену 15 років, він навчається в ЗОШ№ 25 м.Луцька, розумний, товариський хлопчик. Але на жаль, життя поставило перед ним випробування.Він не може ходити. Йому потрібно зробити операцію: ендопротезування обох кульшових суглобів. Дана операція коштує 50 тисяч гривень. Мати сама виховує сина і не має змогу зібрати ці кошти. Звертаюсь до всіх небайдужих, допоможіть Євгену.

Перерахуйте можливу для вас суму на рахунок:

МФО ОКПО

303019 09303015

Транзитний рахунок

29246070020001

відділення 072 Волинської обласної філії АКБ Укрсоцбанку. ПРИЗНАЧЕННЯ ВКАЗАТИ: благодійна допомога на лікування сина, для поповнення СКР номер 26256072001420 Веремчук Вікторія Олександрівна.

Іноді, доля ставить перед нами безвихідну, на перший погляд ситуацію, але коли є підтримка оточуючих, то неможливе стає можливим. Давайте разом допоможемо Євгену відчути радість життя, стати повноцінною людиною.

Не будьте байдужими, протягніть руку допомогу.

П.С. повідомте своїх друзів.

Контактні телефони:

80505007121 пані Інна, жінка яка займається збором коштів для дитини через те, що мати працює і не має змоги зараз займатись лише сином.

80954807588 - Анна.

П.П.С. За висловленими бажаннями якщо ви з Луцька, гроші можна буде здавати Анні ( 80954807588 ) гроші одразу в вашій присутності будуть відноситися в банк.

«Мене звати Женя. Мені 15 років. Я – хворий.

Найбільше я люблю море, кілька разів був там в санаторії. Там дуже гарно. Шкода що я ніколи не міг там поплавати.

З предметів в школі мені найбільше подобається географія. З неї я можу дізнатись про різні країни і гарні місця. Я так хочу ступати на землю… Хоча в рідному Луцьку.

Напевне, в мене немає точної мрії ким я хочу бути, адже я не можу ходити.

Але я люблю життя і людей, адже я – живу!»

x_0497f834.jpg

x_e2e70641.jpg

x_b141bba7.jpg

Для тих, хто користується таким сервісом як ВКОНТАКТІ :

ДОПОМОЖІТЬ ДИТИНІ

ЗУСТРІЧ "ЗБІР КОШТІВ"

ця зустіч відбудеться 21 червня, час уточню і напишу пізніше!

Дитина сподіваєтся на вашу підтримку!!!

Опубліковано

Не залишайтеся байдужими! Якщо кожен з нас обійдеться один день без пива та цигарок і дасть хоча б по 10 грн, то всі разом ми допоможемо цьому хлопчику та поставимо його на ноги!!!!

Опубліковано

досвід показує, що всі в принципі непроти, але в більшості нема часу, натхення і т.д. тим більше, якщо сума дійсно невелика...

може краще щоб топікстартер просто зібрав гроші з бордістів і їх одною сумою переказали? признач час зустрічі, всі бажаючі принесуть тобі гроші, хто скільки зможе

це я кажу не просто, щоб що-небудь ляпнути, а як пропозицію, я думаю так дійсно буде ефективніше, а в банку всі бажаючі завжди зможуть оплатити

P.S. Є майже 5000 зареєстрованих бордівців, в ідеалі це ж кожного по 10 грн. і питання вирішене. Ясно що так не буде, але якщо все правильно організувати, значну частину суми можна зібрати, вона не настільки велика.

Опубліковано

А нет счета для оплаты по WebMoney? Думаю многим тут было бы удобней включая меня.

може краще щоб топікстартер просто зібрав гроші з бордістів і їх одною сумою переказали? признач час зустрічі, всі бажаючі принесуть тобі гроші, хто скільки зможе

+1

Опубліковано

ЗУСТРІЧ "ЗБІР КОШТІВ" - цей лінк може відкрити лише особа, зареєстрована на сайті ВКонтакте. Якщо не складно, повідомте, коли саме і де відбудеться така зустріч.

Опубліковано
ЗУСТРІЧ "ЗБІР КОШТІВ" - цей лінк може відкрити лише особа, зареєстрована на сайті ВКонтакте. Якщо не складно, повідомте, коли саме і де відбудеться така зустріч.

Время и место Город: Луцк, Украина

Начало: 21 июн 2009 в 14:00

Окончание: 21 июн 2009 в 15:00

На скільки я зрозумів з даного посилання зустріч відбудеться біля фонтанів, навпроти ВНУ.

Опубліковано

2dimmon:

рахунок на вебмані незабаром буде створено

2Oksanka:

В неділю, на 14:00 біля фонтанів напроти ВНУ. Стоятимуть волонтери зі скриньками та листівками з фотографіями Жені. Потім ці всі гроші переказуються в банк. Збиратися будемо по можливості кожну неділю.

"може краще щоб топікстартер просто зібрав гроші з бордістів і їх одною сумою переказали? признач час зустрічі, всі бажаючі принесуть тобі гроші, хто скільки зможе"

взагалі-то все так і є. зустріч назначена, бажаючі приходьте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...