Перейти до змісту

Потрібна послуга: Розклейка оголошень

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Потрібна розклейка оголошень А4 формату по тумбам - 5 днів приблизно по 200 шт. на день.

Якщо тут є люди які цим займаються прошу дзвоніть 39990 або 80981288037.

Тема актуальна 15-16 червня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, щоб не плодити тем, мене теж цікавить подібна послуга. Я даю макет оголошення формату А4, треба його розтиражувати (500-700шт) і розклеїти по місту. Хто візьметься? Ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, щоб не плодити тем, мене теж цікавить подібна послуга. Я даю макет оголошення формату А4, треба його розтиражувати (500-700шт) і розклеїти по місту. Хто візьметься? Ціни?

Друк кольоровий чи чорнобілий?? Треба глянути макет, від того залежатиме ціна друку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друк чорнобілий. в основному текст і трошки графіки.

Можу скинути макет на мило...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друк чорнобілий. в основному текст і трошки графіки.

Можу скинути макет на мило...

скидай [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Тема актуальна. Є десь близько 600 оголошень формату А5. Потрібно їх розклеїти по місту \бажано - дошки оголошень біля під"їздів\.

Пропозиції в ПП або в асю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Послуги по розповсюдженню друкованої реклами умісті Луцьк: розклейка рекламних оголошень, розповсюдження листівок, безадресна розсилка, розповсюдження рекламних хангерів. До Ваших послуг - широкий вибір рекламних матеріалів, помірні ціни, повний цикл рекламної компанії. Від Вас лише один дзвінок, і решта турбот - дизайн, друк, розповсюдження, це уже наша робота. Якісно розповсюдимо будь-яку Вашу інформацію, зручним для Вас способом!

- Друк здійснюється на професійному обладнанні - на різографі або на офсетній машині, в залежності від типу друкованої реклами

- Оголошення розклеюються по спеціальних дошках біля під'їздів будинків

- Можливе розповсюдження готових наданих Вами матеріалів

Інші подробиці, ціни, контакти на сайті effect.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...