Перейти до змісту

http://www.seedbox.org.ua/ Що скажете?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бред? Гм.. ну-ну. Такі швидкості, навіть деякі провайдери дати не можуть. Для людини, яка має, скажімо, "зайві" гроші на таке задоволення - саме те. Хочеш супер фільм із мегаякістю - нівапрос 5 грн - і качай зі швидкістю від 20 Мбайт в секунду.

100 чоловік і 500 грн :) А фільм то не 1. А кілька може бути, і люди, які хочуть використовувати ВСЮ потужність свого каналу за 5 грн легенько.

Опубліковано

Если у меня мегабит, то фиг я буду в большей скорости качать. Этот сервис однозначно не для Луцка.

Опубліковано

Ти не поняв. Скажімо, ти маєш якусь класну кіноху/гру/прогу, її немає ні в кого. А ти раптом кажеш - хочете - вперед качати, але 2-3-5 грн у вигляді смс-ки/переказу коштів і я вам пароля чи інвайт/акаунт. І качатимете. в мене - 4 Мбіта, є люди, в кого 8 Мбіт. В ДГ - ДМ -10 Мбіт і навіть більше може бути. Там же все правильно написано, Хоч свій торрент трекер організовуй. Чи ФТП.

Опубліковано

Игруху і кінуху а де ще її взяти як не скачати в інеті :D

Ну так торент живе за рахунок того шо це халява, наш народ довше почекає але скачає даром.

Вже щось схоже існує, рапіда, депозіт..і.т.д і шо багато преміум акаунтів купляють....?

Як качали торентами так і будуть качати. ^_^

Опубліковано

Можливо, небуду спорити, мабуть по собі сужу :D

А ті шо через нат ходять наприклад ДМ воно працює.....бо щось не пробував?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...