Перейти до змісту

Якій телефон придбати?


Рекомендовані повідомлення

Так!!!! Питання стосується всіх :) . Хочу придбати собі новий телефон, але незнаю якій. Зупинився на Nokia 3250. Мені він подобається. Можливо в когось вже він є!!! Поділіться враженями про телефон, або підскажіть можливо щось краще. СПС :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефончик хороший, своїх грошей стоїть, але камера неважнєцка, хоть і 2мп. В К750і на порядок краща! :smile-zachot:

ЗИ: а ти зупинився конкретно на смарті, чи ще остаточно не визначився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2ЙОЖИК

Ще остаточно не визначився, це може бути і не смарт. Ви порадьте що краще.

Телефончик хороший, своїх грошей стоїть, але камера неважнєцка, хоть і 2мп. В К750і на порядок краща!

На рахунок камери незнаю. В К750і мені подобається, а вот в Nokia 3250 не звертав увагу. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мого знайомога був 3250... Зараз продає, чогось не сподобалось... Власне у мене - SE k750i. Загалом задоволений, хоча органайзер заслабкий та екран побільше хочеться(фізично), а так все ОК. Враження просто супер та ціна класна!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежит від того, для яких потреб ти купуєш телефон. Толку з того, що тобі порадять Ferrari, якщо ти маєш возити щебінь і тобі більше підійде КАМАЗ, хоча Ferrari дійсно краща :beer:

Якщо тільки поговорити, то Nokia 1100 :lol:

Якщо говорити з понтом плюс можливість говорити з використанням bluetooth-гарнітури, то Samsung D500, X820 і т.д., Motorola RAZR V3, Nokia 6270 і т.д., варіантів дуже багато.

Якщо важлива камера, то напевно краще за все взяти SE K750i або Nokia N70 (я б віддав перевагу останньому з двох причин -- по-перше це смартфон зі всіми витікаючими плюсами, а по-друге до нього набагато дешевші картки памяті; проте він більший за розмірами, а літом це може бути критично)

Якщо слухати музику, то SE W800, Nokia 3250

Якщо потрібна потужна записна книжка, органайзер, журнал ВСІХ дзвінків на 30 днів, мобільний інтернет (не WAP), ICQ, розширення можливостей стороннім софтом, то однозначно смарт. Поскільки смарти на вінді я не люблю, то буду радити Nokia S60 -- 6260, 6681, N70, 3250 і т.д.

Якщо цікавить говорити з понтом, камера, слухати музику (в тому числі FM-радіо), мобільний інет через WiFi (безпровідні точки доступу є в Майдані і в Оболоні на Коперніка) плюс всі можливості смартів, то раджу Nokia N80 (саме таким апаратом користуюсь сам) :D

В якості бізнес-телефону я б взяв або знову таки щось зі смартів Nokia, або S40-телефон Nokia 6233. Також цікавим варіантом може бути Samsung X820, хоча про цю модель ще дуже мало відомо.

Відразу попереджаю -- для смартів на Symbian OS 9.1 (Series 60 3rd Edition), таких як Nokia 3250, N71, N72, N80, N92, на сьогоднішній день ДУЖЕ мало доступних програм, а весь софт для старіших версій цієї ОС не сумісний з новою. Парктично всі існуючі програми можна знайти ТУТ і ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вибирати не зі смартів, і, як сказав Plum, якщо цікавить говорити з понтом, камера, слухати музику (в тому числі FM-радіо), раджу придивитися до SE К790і або Nokia 6270. Якби я вибирав, то я б зупинився на першій моделі: SE K790i (чого вартує одна камера)! :lol::beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...