Перейти до змісту

Туристичне спорядженя

slim

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную поспілкуватись на тему туристичного спорядження. Хто що має, яка їх якість яким брендам довіряє, щоб хотів придбати, що ніколи б не придбав. Усі суперечки тільки вітаються, але без флуду.

Опубліковано

Палатка від KingCamp модель Hiker II, колір правда інший. Двомісна (троє легко розміщаються), зручна. Компактна і не надто важка. Пройшла випробовування в Карпатах (велоподорож) і рибалках. Влаштовує повністю, зроблено якісно.

Спальник брав від RockFront, варіант "Осінь", 1.8кг, одіяло. В скатаному вигляді приблизно 25х40см.

Карімат ноунейм двошаровий, але здається , що це Іжевського заводу. Але якщо і китайського виробництва, то міцний попався.

На велосипед рюкзак-штани від "Travel Extreme". Добротний, водонепроникний.

Що можу сказати про якість. Зроблено якісно, вартувало не дуже дорого (в 2007-му обійшлося все здається, гривень 500-600. Це палатка, спальник, карімат.). Звісно є варіанти легші (дорожчі), але на той час стояла задача вибрати щось універсальне , якісно виготовлене і не надто важке.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Драстуйте!

Маю казан, ручку до нього вже приладнав. Тепер у планах зробити триногу. Допоможіть порадами, бо ніколи тої штуки вживу не бачив.

Опубліковано
Драстуйте!

Маю казан, ручку до нього вже приладнав. Тепер у планах зробити триногу. Допоможіть порадами, бо ніколи тої штуки вживу не бачив.

Триногу можна побачити і купити на Варшавці, зі сторони автостанції, де маленький вхід на речовий ринок. Відразу зправа буде контейнер з казанами і каструлями. Там і запитай. Вона має недорого коштувать.

PS Для друга там купували казана. Всі задоволені. Тільки відмивати його після вогнища... Ну його!..

• 10 місяців потому...
Опубліковано

На секонді можна надибати на хороші туристичні одяг та взуття.

Багато флісових недорогих кофт.

Недавно надибав на дві куртки відомих брендів для осінньо-літніх походів. Mammut з технологією Gore-tex за 7 (!!!) гривень .Та North face з гортексом за 40 грн. Купував в секондах на вагу.

Обидві куртки якісні, в гарному стані. Уявляю , скільки вони можуть коштувати нові...

Якщо на одязі чи взутті є позначки з технологіями Gore-tex, Hi-Pora, Polartec,Trinsulate , то варто звернути увагу,ці технології використовуються тільки відомими брендами.

Звичайно ж, на секонді повно спальників , лижних костюмів ,і є велорюкзаки.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Я часто ходжу походи по святах. Так компаса не обійтися. Мій компас називається HUI-5799. Це дешево і може бути використаний у якості брелока.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Все що стосується туристичного спорядження можна придбати в магазині "Анамандрія" що знаходиться на вул. грушевського 6 (район стадіону Авангард)

Телефони в магазин

моб. 095-861-77-46

стаціонарний: 24-42-24

або на сайті:"анамандрія"

Опубліковано

питання до досвідчених туристів. після придбання нового казана треба його якось чистити, тобто чи не оброблений він якимись спец речовинами для зберігання, які при приготуванні можуть зіпсувати страву? чи можна казан мити миючим засобом чи не варто?

Опубліковано

Якщо ти казан будеш використовувати на вогні значить він буде з часом коптитись (стане чорним) а отже щоб він нічого не вимазував читити його принципово прийдеться.... Перший раз перед приготування промий кипятком,миючими засобами мити звичайно можна...

Опубліковано

ODZER, повністю підтримую використання взуття та речей з мембранами :ok2:.

Вже напевно 4 зими гарцую в Ecco Sirius на Gore-tex"і - невбиваємі боти, і при -25 і при -5 ногам однаково тепло і сухо. Був випадок провалився по коліна під лід, ясна річ патинки обмерзли зверху кригою, але ноги - вшистко впожонтку  ^_^.

Так само можу сказати про штани Adventure на синтепоні Thinsulate™ Insulation - замечтательна річ, не розлазиться як пух, не збивається купами.

Karabasbarabas

Казани, з тих що я бачив, виготовлені або чавун(не туристичний варіант, бо важкий ужос :)) або харчовий алюміній.

Якщо річ нова, то максимум якесь консерваційне мастило, а то і взагалі без нього.

Помити варто однозначно, навіть якщо блистющий і без консервації ,мало лі на якому складі валялись і хтозна які гризуни гасали по них...

Така ось губка відтирає сажу і пригорілості на ура

6407.gif

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Думаю для любителів туризму, екстриму та усього такого схожого думаю буде цікава така інформація http://board.lutsk.ua/index.php/topic/36320/page__pid__557624__st__50entry557624 інформація від 30 серпня.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

ДЯкую магазину Анамандрія...

Взяв Лижі на прокат, поганяв у Гараджі і віддав)))

Ціна дуже адекватна, привітний персонал...

Дуже добре що у нас є такий магазин...буду радити усім

Опубліковано

Як жеш тішить вухо хороше слово. Будемо і надалі розвиватись в цьому напрямку і робити гірськолижний відпочинок доступним. Вже перші кроки зроблено - прокат у нас не дорогий і якісний, а починаючи з цього сезону наші поїздки на гірськолижні курорти будуть мати комерційну складову лише на прокаті спорядження. Сподіваюсь що нам швидко вдасться реалізувати задумане.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...