Перейти до змісту

Де найкраще обладнання для УЗД

ThinkMaster

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно провести УЗД (ультразвукове дослідження).

Може хто знає де в Луцьку найкращий, найточніший прилад для УЗД.

Скільки коштує обстеження одного органу, як записатись на обстеження?

Опубліковано

точної і обєктивної інформації нема, але до нового року робив обстеження в міській поліклініці - шо на Відродження, за все була оплата в районі 200 грн, в залежності від к-сті оргнів +-, казали шо там апарат і спец один з кращих, обстежують практично все...

сам кабунет знаходиться, неподалік від входу для відвідувачів, зразу по коридору як іти до травмпункту...

часто приймають без запису, тра там питати, бо іноді записують...

Опубліковано
Потрібно провести УЗД (ультразвукове дослідження).

Може хто знає де в Луцьку найкращий, найточніший прилад для УЗД.

Скільки коштує обстеження одного органу, як записатись на обстеження?

- В диагностическом центре (находится он на первом этаже детской поликлиники за ЦУМом).

Цены от 40 и ... есть за каждый орган отдельно, есть комплексно (например: печень, селезёнка, поджелудочная, желчный + почки и т.п.)

- В приемной отделении детской областной больницы (на Видродження, в стороне травмпункта)

Цены намного дешевле.

П.С. в заключении, думаю не от аппарата всё зависит, а от врача. Если врач в школе не знал где почки, то и на УЗД не увидит.

Удачи. И пусть на УЗД всё пройдет гладко:-)

Опубліковано
чув по радіо в Ковелі поставили в лікарні МРТ - магнітно-резонансна томографія

це краще за УЗІ

Це вже зробили, але воно не все бачить, наприклад пісок в нирках.

Опубліковано

На Коперніка, за МАУП, перед обласною друкарнею приватний центр "Ваш лікар". Не знаю як там обстежують решта органів(просто ми робили УЗД вагітності), але лікар Шворак працює дуже професійно. Про нього можу сказати, що один із кращих фахівців області.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...