Перейти до змісту

Куплю TV тюнер.

Drammer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю внутрішній тв тюнер, було б нормально шось з бази АВЕР МЕДІА 507 - ну і тд. Бюджет до 200 грн. Обов'язково щоб був присутній пульт і нормальний робочий стан. Можна сказати, що трошкі терміново. <_<

Опубліковано

Можу запропонувати б/в ТВ-тюнер Manli TV 101 FM (IT-0005). Опис і фото можна побачити тут :http://www.pctuner.ru/page-id-83.html

В комплекті: тв-тюнер, пульт, кабелі, диск з драйвером і вже настроєнна программа Fly2000TV.

Ціна 180 грн.

Опубліковано
Можу запропонувати б/в ТВ-тюнер Manli TV 101 FM (IT-0005). Опис і фото можна побачити тут :http://www.pctuner.ru/page-id-83.html

В комплекті: тв-тюнер, пульт, кабелі, диск з драйвером і вже настроєнна программа Fly2000TV.

Ціна 180 грн.

якщо трошкі спустиш ціну, можу попробувати поставити, манібек 2 дня мінімум.

Опубліковано

Остання ціна -170 грн.

По якості зображення він не гірше а може навіть краще авера. Крім того, Manli TV 101 FM (IT-0005) це повна копія відомого тюнера Gotview.

Опубліковано
Остання ціна -170 грн.

По якості зображення він не гірше а може навіть краще авера. Крім того, Manli TV 101 FM (IT-0005) це повна копія відомого тюнера Gotview.

якщо не буде більше пропозицій, в суботу візьму на манібек до понеділка... згідний.

Опубліковано

Знайомий продає АверМедіа 503 (чи 505 вже не пам'ятаю, ввечері точно взнаю) за 200 грн., але є одне НО, там не прцює Інфра-Червоний передатчик (десь шнур перебили.)

Опубліковано
Знайомий продає АверМедіа 503 (чи 505 вже не пам'ятаю, ввечері точно взнаю) за 200 грн., але є одне НО, там не прцює Інфра-Червоний передатчик (десь шнур перебили.)

якщо шнурочок на інфракрасний піддається паяльніку, можна було б подивитись і взнай ще яка точно модель тюнера.

Опубліковано
АверМедіа 505 новий віддам за 300гр

дорого.

обойди компютерные магазины и глянь цену а потом поймеш где дорого

ціну на цей тюнер я знаю, але читай на яку суму я розраховую.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

ціна на купівлю тюнера підвищилась, даю 250 рублів, тільки "дайте" шось толкове.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...