Перейти до змісту

Рік після виборів модератора

vanus

Рекомендовані повідомлення

Привіт народ, якось нечайно згадав про вибори на борді модера політики. Ось пройшов рік з гачком. Всяке було і як то кажуть загуло. Були ідеї - втілились, маєм підфорум Суспільство, розвиваємя. Чи стало модераторство більш ліберальним, важко сказати мені. Але розділ живе і займає перші місця :-).

Думаю варто було тут сказати своє слово бордівцям про розділ політику, своє бачення формату, зауваження модеру (може правда зайняти весь топік), пропозиції, своє ставлення.

На даний момент по розділу макс вийшов з бана і з задоволенням постить тут :-), зіберс пропав, енді відбуває покарання але получив скорочення терміну.

Маємо 560 тем і 13635 відповіді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
енді відбуває покарання але получив скорочення терміну.

Має клона (якого ти вперто не помічаєш) і плював він на те покарання. Вот таке воно модерування...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клоуна клона також має George, в них навіть аськи в профілі співпадають ;)

Така нагла поведінка до речі заставляє задуматися, чим вона вмотивована?

А за темку плюсадін ;) З позитивних моментів - срачу ніби поменшало :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Georg залишився на одинці, без info

Який клон у nd? також із задоволенням залишу його на самоті.

Як діти малі, роздвоєння у них. Може мені собі наклепати клонів і гадить від їх імені на кожному повороті? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mv144 - клон nd, хоча він каже, що це нік його брата, він йому дозволив і це не клонування :)

а модерування нормальне і ліберальне, можливо за деякими словоблудами модер просто не встигає, але то вже дрібниці :) доречі, єдиний модератор, який захотів дізнатися думку про свою роботу, похвально! так що розділ "Політика" поки що найбільш демократичний в цьому плані :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по поводу модерирования - особых нареканий нет, все баны, окромя одного, получил заслужено ))

предлагаю создать подраздел "Политический отстойник" или что то вроде того, типо Флейм, тока политический, туда перемещать темы с явным холивором (ломать копья, упражняться в риторике и т.д.) только в правилах обозначить в каких случаях темы переносятся туда.

так же, еще раз озвучу предложение Ярика ака Zhbr&Yarchik, по поводу дуумвирата модерирования сего раздела (из числа модераторов ес-но), скажем так для того что бы небыло возможного предубежденного отношения к присутствующим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і знов він за своє :)

Стало меньше заруб :) може об'эднати Політику і Релігію в один розділ, мож хоч тоді вийде поскандалити :0026::0025:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стало меньше заруб :) може об'эднати Політику і Релігію в один розділ, мож хоч тоді вийде поскандалити :0026::0025:

то что их стало меньше не есть факт что это тенденция, у всех шизоидов активность проявляется в межсезонье, так что к осени их будет больше.

и еще, обычный треп довольно сильно отличается от политического накалом страстей, так что...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зіберс пропав

с чего ты взял?

даже в Политике отписывался...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен про второго модератора.

По сравнению с ванусом первого созыва текущий намного адекватнее,

однако силовая реклама своих политических убеждений осталась еще как.

второй модератор мог бы дать определенный нейтралитет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і щоб обов'язково був геєм негро-євреєм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ту маммот -

Згідний з мамонтом нарахунок Політичного отстойніка, я його назвав Боївкою і він якось би був на мою думку цікавий тут а не у флеймі, адміни мають іншу думку, мабуть вони виходять зі свої компетенції та навиків адже вони більш в цьому плані натаскані, недарма ...

ту костя

твої слова выдносно надможливостей модера відверта брехня, ну простше - неправда, я тіпа колоритно но ласково.

Теми сворюють всі однакові- це раз, і шрифти в модера однакові -це два, і ніякіх фіч, плагінів, модів які б діяли підсвідомо на учасників у модератора немає, це все приснилось. Всі хто хотів щоб тему наприклад прікріпили я прікріплював, але у політиці, ну крім голосувалки це неактуально, гарячі теми на виду. (тут не як в куплю/продай, що дійсно товаров валом а як прікріпиш то щось таки дає)

Мої переконання, твої переконання ніхто незаважає висловлювати і постити це головне. Мало того вони кріпнуть з кожним днем.

Поборювати своїх супротивників.... життя мене вчить, що проти деяких, скоріш всього підлих, супротивників неможна діяти прямо, їм треба стріляти в спину - але це не мій стиль, та й це неефективно, краще з втратами але превселюдно.

ту алл

Доречі книгу скарг на модера в честь річниці я привів до Державних норм і правил - тобто Назвав її Книга скарг і пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по поводу дуумвирата модерирования сего раздела (из числа модераторов ес-но), скажем так для того что бы небыло возможного предубежденного отношения к присутствующим.

Форум в обмін на форум, іде?

Ставиш на цьому форумі нашого модератора в обмін на вашого на цьому.

даже в Политике отписывался...

Вкажіть будь ласка, дату останнього повідомлення та лінк на саме повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модер в розділі політика адекватний і терпимий до іншодумців.

Загалом "зачёт".

З.І. Не в образу нікому буде сказано, але топ чимось нагадує розділ на іншому ресурсі і називався "Спитай в президента" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ту костя

твої слова выдносно надможливостей модера відверта брехня, ну простше - неправда, я тіпа колоритно но ласково.

каких еще надможливостей ? шо за бред ?

я говорю о том, что ты конкретно пиаришь свои политические убеждения и

трешь всех в такой теме, кто тебе адекватно возражает, то есть злоупотребляешь

своим положением модератора.

Если в теме написать "Тут только хвалить полит силу Х" обсуждение полит силы Х

не в позитивном ключе не является оффтопиком, как бы тебе этого не хотелось.

И по поводу брехни или "неправды" - ты уже меня не первый раз ОГУЛЬНО обвиняешь.

первый раз в тут же закрытой тобой теме. это уже слегка надоедает.

правдивый ты наш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kostya

а хіба тебе банили?

чи які пости потерли? по-моєму зараз труть тільки флейм і офтоп

щодо реклами своїх політ. уподобань - це ж не заборонено, їх можна критикувати, хочеш, створи топік про свою улюблену політ. силу, не думаю, що ванус його потре

незрозуміло, в чому наїзд на модератора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За те 2 года, что я на форуме, модератор стал намного более сдержанным в своих суждениях, каким и подобает быть хорошему модератору. Так что от меня +

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єслі чо потерто було то постери це бачать і звертаються зі скаргою, або наприклад замість цього я просто переношу в смітник або в інший розділ. А трк майже мало, ну всякі вставки, ржаки чи просто вигуки (слова) що заборонені основними правилами. і коли були скарги то після розмови пости відновлювались - це факт. і взагалі треба докази на звинувачення давати інакше це триндьош.

ну годі сваритись, тема то святкова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і взагалі треба докази на звинувачення давати інакше це триндьош.

что предъявлять доказательством? удаленные посты?

ну годі сваритись, тема то святкова.

честно - я вообще не понял, зачем ты такую тему создал...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Кто похвалит меня лучше всех, тому дам большую вкусную конфету!" (с)

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- попробуйте створіть відповідні теми у модерованих вами розділах і все зрозумієте.

-

честно - я вообще не понял, зачем ты такую тему создал...
ТИ не повіриш, ПОПІАРИТИСЬ
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот поэтому и надо второго модератора.

Чтобы у первый не думал что это _его_ политика.

А если какие кто конкретные претензии у тебя ко мне лично так ты

позвони, подъеду и лично обсудим кого ты там в спину стрелять

собрался. и эпитеты тоже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kostya, а може, все ж таки, в "радниє пєнати"? Там воздух чіщє, бєрьозкі више, крізіса нєт, історія нє іскажонная, а найголовніше - ісконна вєрниє модератори: такими дрібницями, як тертя постів, не займаються, а всіх, хто з твоєю точкою зору не згоден - одразу в "холодную".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хто виставить свою кандитатуру на пост другого модера розділу політика?

Макс і Зіберс відпадають зразу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...