Перейти до змісту

Акція невдовелення студетів нововведеням кабміну!

Anarchist

Рекомендовані повідомлення

трієчники хай потусують- вчитись не було часу,зате помітингувати є:)

не розумію, до чого ця мова про трієчників?в мене, наприклад, за 4 роки навчання нема жодної трійки, але я всеодно піду, бо чомусь мені зовсім не подобається варіант, коли викладачі будуть спеціально відправляти на перездачі, щоб наповнити кишеню університету. А ще дуже цікава штука виходить з платними послугами інтернет: коли тільки поступила, багато хто на факультеті комп'ютер бачив лише на картинках, про можливість користування Інтернетом взагалі мовчу, а писати реферати-курсові і шукати статистичні дані десь треба, так що єдиним виходом був комп'ютерний клас. Та навіть зараз ті, в кого нема доступу до Інтернету постійно шукають матеріали в комп.класі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
:D Саме цікаво, що більша половина тих послуг які вказані в першому пості давним-давно платна...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно можна надрукувати купу папірців і роздавати всім їх і по можливості багато, але тоді народ зрозуміє що то папірці і почнуться негативні економічні процеси, які можуть зачепити і багатих влади цієї, тому головна задача стоїть видавати папірці нормовано і потрошку, щоб народ до великої кількості в одних руках не привикав і по можливості зразу ж ці папірці забирати у вигляді освітлених і тіньових податків.

Мітинг це штука корисна в любому випадку, бо стимулює до зародження громадянського суспільства, але не забудьте, що саме головне на мітингу, впринципі, знати проти чого ти виступаєш, ну хоча б приблизно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О це вже друге діло, адреса підходить :D , підтягнусь з фотіком і сфотографую для історії боротьбу влади і капіталістів з студентами-трійочниками (хоча визнаю той факт, що трійки полюбасу будуть валити планово і цілеспрямовано) :D;).

На яку дату стрілу забили, морджахеди-едукейшники?

На четверг 4 червня на 4 годину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мітинг це штука корисна в любому випадку, бо стимулює до зародження громадянського суспільства, але не забудьте, що саме головне на мітингу, впринципі, знати проти чого ти виступаєш, ну хоча б приблизно.

Ну наприклад проти чогось виступати легше!!!

Тяжче виступати за щось!!! Коли нас в Києві під час ходи ультралівих сил мусара оточили, фсіх обличчя фотографували, а потім по одному відпускали, і щей за моєю організацією впали на хвіст, от тоді тяжко, а ше більше страшно. А зара тьху ти раз два годинку отстояв поржав повесилився, захистив свої прав і до дому, така собі зарядка - повсякденний день тверезомислячої французької людини :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, по пам"яті, то в німеччині більше 150 ВУЗів, які дають безкоштовну освіту, причому навіть закордонним студентам.

Точні назви ВУЗів і їх профіль є? Може це такі ВУЗи, які ще й доплачують, щоб туди поступали?

Не спорю СРСР вже нема...вибачай точних назв ВУЗів дати не можу але з розповідей друзів які побували за кордоном безкоштовна освіта була присутня - в Англії, Польщі, США..

Ага. Тобто сам ти зовсім не в курсах?

Anarchist, полезно знать что за все придется таки в жизни заплатить, и хорошо если деньгами.

Ну багато людей живуть з впевненістю, що їм “должни” :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це адресовано мені, то я коли родився я під жодним законом не підписався!!!

А якщо вже нав*зують мені їх, то хай це роблять за правилами, хоча би своїми.

Я не вважаю що мені хтось должен, я борюсь за права всіх студентів (в даному випадку), якщо потрібно буде то я не боюсь сісти на голодування, так само і не переживаю, що мене за це виженуть з університету!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це адресовано мені, то я коли родився я під жодним законом не підписався!!!

Я не вважаю що мені хтось должен, я борюсь за права всіх студентів (в даному випадку), якщо потрібно буде то я не боюсь сісти на голодування, так само і не переживаю, що мене за це виженуть з університету!!!

А голодувати нащо? І що за голодування виганяють з університету? Аааа, дівчата бережіться дієт, а то вищою освіти вам не бачити як своїх вух! П.С. Я думаю ти громадянин України, тому є підвладний всім законам. Думаю якби ти замість того щоб пікетувати більше ходив на лекції з права ти б це знав. П.П.С. попікетувати я завжди ЗА-люблю різну веселуху!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А голодувати нащо? І що за голодування виганяють з університету? Аааа, дівчата бережіться дієт, а то вищою освіти вам не бачити як своїх вух! П.С. Я думаю ти громадянин України, тому є підвладний всім законам. Думаю якби ти замість того щоб пікетувати більше ходив на лекції з права ти б це знав. П.П.С. попікетувати я завжди ЗА-люблю різну веселуху!

Я мав на увазі що я не боюсь, що мене вижинуть з універа за те, що я організовую такий захід.

А на рахунок лекцій з права, то шо тут скажеш, я навчаюсь на юридичному факультеті)))

На рахунок громадянства, я користуюсь Українським громадянством бо рахую, що це мені вигідно. Себе ж я рахую громадянином планети Земля!!!

І ще на рахунок того, що я підвладний законам. Кабінет мінстрів України теж підвладний законам, але ст. 1 Конституції України порушує. Ст. 1 Конституції України гласить: Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. А наші горечинновники намагаються відібрати в України статус "соціальної держави". І об*явити освіту полем для задоволення своїх фінансових інтересів.

Я проти цього борюсь і закликаю всіх свідомих людей боротися за свої права.

Відомий теоретик анархізму Петро Олексійович Кропоткін писав: "Права не дають, права беруть!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анархіст, можливо ти не боїшся, бо за таке просто не виганяють :)

В нас дійсно зараз не СРСР і за "дисиденство" з університету не виженуть.

Цитата(Anarchist @ 3-6-2009, 1:27)

На рахунок громадянства, я користуюсь Українським громадянством бо рахую, що це мені вигідно. Себе ж я рахую громадянином планети Земля!!!

Ти користуєшся українським громадянством за правом народження. Якось від юриста дивно чути таку зневагу до закону-як ідеї в принципі. Якщо ти вважєш закони непотрібними, навіщо ти їх вивчаєш? Якщо просто щоб отримати диплом, я тебе не засуджую, але тоді виступи проти брехливих чиновників здаються нелогічними.

Як юрист наведи будь ласка аргументи яким чином Україну позбавляють "соціальної ознаки" саме цим законом(прохання не використовувати загальних слів про "корумпованість чиновників"). Я проти запровадження плати за все вище перечислене, але виключно через те що мені це не вигідно, так як я не особливо старанна студентка. Але я уявляю як буває образливо людям які ходять на всі практичні і лекції, а потім отримують менші оцінки за тих хто не ходив. Таке трапляється дуже часто, так як ми-лінтюхи-студенти просто беремо вже зроблені нашими одногрупниками лабараторні і здаємо за один раз. Економія часу і нервів. А їм як? Вони віддадуть тобі щось якщо їм це буде вигідно. А не просто тому що ти так хочеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фортера,

Я не вивчаю закони, це набагато глибше. Я вивчаю право, як одни з видів регуляторів людських відносин! Кароче то все складно! Право може існувати і без держави! Я не вчу його так, як нас навчають в університеті я вчу його так як мені цікаво. Деякі мої одногрупники думають, що вони багато чого знають, а насправді не один з них не пояснить, хочаб одної самої простої теорія походження права. Знаєш чому, тому що їм по..гу звідки воно походить в них немає навіть приблизного уявлення, що таке право!!! Так само і наші політикі майже всі такі самі юристи(((((((

Соціальна держава нівелює невиправдані соціальні розходження, забезпечує гідні умови існування своїх громадян, соціальну захищеність населення, беручи участь у виробництві й розподілі економічних благ, воно втручається у вільну економічну діяльність ( в інтересах усього суспільства в цілому).

Забезпечення населення безкоштовною освітою є одним з механізмів досягти соціалістичного суспільства. Тим більше безкоштовна вища освіта це інтерес усього суспільства вцілому! Наприклад у моїх батьків будуть гроші щоб сплачувати всі ті послуги, а в Іване не буде таких фінансів, після цього ми опиняємося в різних класах, бідних і багатих. Одна з функцій держави України нівелювати такі нерівності!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

* в мене така скривлена зараз пика від прочитаного ... от нєфіг, що робити чєлу в 2-40.

Він точно сесію не здасть і в армію ...

... годы у Вас подходящие (с) ДМБ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

* в мене така скривлена зараз пика від прочитаного ... от нєфіг, що робити чєлу в 2-40.

Він точно сесію не здасть і в армію ...

... годы у Вас подходящие (с) ДМБ

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ти кстаті тоже не спиш :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти кстаті тоже не спиш :D :D :D

Свої вишки я вже отримав.

Першу коли вчився на стаціонарі і працював на 2-х роботах, одна з яких був ВУЗ в якому навчався і в мене не було часу чатитись на форумах імітуючи Леніна на броневичку. Добре знаю і студентів, і викладачів.

Вважаю, що маю повне право називати наші ВУЗи БУРСАМИ.

Друга дала підстави адекватно, як мені здається, реагувати на деякі події з економічого плану, чого й тобі бажаю. На цьому перестаю флудити, а то перетворюсь на такого ж випендрьожника як дехто, хоч я і вложився в один пост. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-а-а-а-а! Космополіт.

А скажи но мені, космополіт, чим же таке вигідне тобі наше (не твоє) громадянство, що ти до цих пір тут, а не скажімо в Швеції, де з соціальною складовою політики повний порядок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анархіст все говорить правильно, людина народжується в цьому світі і її обкладають цілою купою довідок, документів, квитанцій, заганяють в рамки законів придуманих багатими для багатихі в цьому фарватері заставляють рухатись все життя, але це тільки одна сторона медалі. Нас не двоє і не троє, на планеті живуть мільярди людей і в кожного є один або декілька фйолків в голові і якщо всіх зараз зробити "громадянами планети в ігрі без правил" живими залишуться пару мільйонів і чисельність різко буде знижуватись до нуля, бо далеко не в усіх пацифізм переважає інстинкти. Для цього і створюється система, що обмежує людину в її діях, даючи їй шанс на майбутнє, ну і ще одне, жодна система не може заставити людину нерозвиватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То Anarchist

Краще б Ви крім власного бачення права грунтовно вивчали ще і закони держави в якій Вам вигідно жити.

Тоді, можливо, цей топік був би схожий не на соплі-воплі студентів трійочників ,на щось більш толковіше і зрозуміліше для більшості.

Колись на форумі схожа тема підіймалася. Правда там плакалися що викладачі звірствують і взятку просять. Вчитися ну просто неможливо бідаці студенту. ;)

Так от там своє ставлення я висказував вже , тут повторюватись нехочу.

То Mr. Ves +1. Жму руку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анархіст все говорить правильно, людина народжується в цьому світі і її обкладають цілою купою довідок, документів, квитанцій, заганяють в рамки законів придуманих багатими для багатихі в цьому фарватері заставляють рухатись все життя, але це тільки одна сторона медалі. Нас не двоє і не троє, на планеті живуть мільярди людей і в кожного є один або декілька фйолків в голові і якщо всіх зараз зробити "громадянами планети в ігрі без правил" живими залишуться пару мільйонів і чисельність різко буде знижуватись до нуля, бо далеко не в усіх пацифізм переважає інстинкти. Для цього і створюється система, що обмежує людину в її діях, даючи їй шанс на майбутнє, ну і ще одне, жодна система не може заставити людину нерозвиватись.

Щось я не зрозумів твій посил. Так ти його підтримуєш чи ні? А то ти і за вільних людей і проти громадян планети. Не вкурив, карочє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точні назви ВУЗів і їх профіль є?

профіль різнобічний, це майже всі державні ВУЗи німеччини (крім земель Баден-Вюртемберг, Баварія, Гамбург, Нижня Саксонія, Пн. Рейн-Вестфалия, Саар).

як тільки з"явиться знайомий в асьці - запитаю в нього, він якраз в одному з таких навчається. Його брат підтвердив в іншому диплом нашого політеха і отримав ще один технічний, зараз працює на Braun"і - теж взнаю назву, якщо це так важливо ;)

Може це такі ВУЗи, які ще й доплачують, щоб туди поступали?

вроді ж розумна людина, а таку маячню пишеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В положенні про навчальний процес Університету давно вже є пункт про плату за додаткові заняття з двійочників. Правда, немає процедури. І плати ніякої немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

профіль різнобічний, це майже всі державні ВУЗи німеччини (крім земель Баден-Вюртемберг, Баварія, Гамбург, Нижня Саксонія, Пн. Рейн-Вестфалия, Саар).

як тільки з"явиться знайомий в асьці - запитаю в нього, він якраз в одному з таких навчається. Його брат підтвердив в іншому диплом нашого політеха і отримав ще один технічний, зараз працює на Braun"і - теж взнаю назву, якщо це так важливо ;)

Це не те що важливо, просто цікаво порівняти їхнє "безкоштовне" з нашим "безкоштовним". Та й хто його знає чи не придасться десь така інформація в майбутньому.

вроді ж розумна людина, а таку маячню пишеш.

Це називається — "сарказм" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я не зрозумів твій посил. Так ти його підтримуєш чи ні? А то ти і за вільних людей і проти громадян планети. Не вкурив, карочє

Старався коротко розкрити дві сторони медалі: людина-суспільство, суспільство-людина. Анархіст протиставляє особистісне суспільному, через це виникає багато конфліктів і революцій, найкраще, не протиставляти а співставити і знайшовши точки дотику провести своє життя в більш плідніших діяннях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумним повинні оплачувати навчання (фонди, підприємства, фірми де вони потім будуть працювати), а дурні повинні платити за навчання (бо дурні вони не від природи, а від свого небажання вчитись, і взагалі абсурдно, щоб людина яка не вміє і нехоче вчитись отримувала димплом якогось навчального закладу - це ж його репутація :) ).

Мій брат викладає в одному з фізичних університетів чи то в Мічігані чи в Мінесоті (короче де ліси і грізлі), там набирають раз в рік з усіх штатів 100 найкращих вступників-студентів і закладають в них найновіші наукові досягнення (а не історію науки від кам'яного віку до початку 60-х років) і це все підсилюють потужною дослідницькою базою. Навчання там дуже дороге, але за випусниками цього вузу стоїть черга з небідних корпорацій. Для меньш розумних залишається шоу-бізнес і спорт, але там бабла побільше буде :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і знайшовши точки дотику провести своє життя в більш плідніших діяннях.

Жму краба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анархіст протиставляє особистісне суспільному, через це виникає багато конфліктів і революцій, найкраще, не протиставляти а співставити і знайшовши точки дотику провести своє життя в більш плідніших діяннях.

Ти трошки неправий, я якраз за повну гармонію між індивідиумом і суспільством, тому я анархо-комуніст.

Я організовую акцію не для того, щоб мені було добре. Я організовую акцію для всіх, більше того я переживаю за те, як будуть навчатись мої нащадки! Я хочу за собою залишити, щось корисне для суспільства в якому я живу і без якого не можу існувати.

Свобода, рівність, безкоштовна освіта!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...