MrVes Опубліковано 30 Травня, 2009 в 15:54 #1 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 15:54 Пані та панове. Власне справа в тому, що я дуже полюбляю піцу і не тільки її їсти, а й керувати процесом приготування (зараз жінка дасть в око). Нещодавно спробували використати в якості основи заготовку на піцу з "Сан-Ремо" (вони продаються по 2,5 грн). Результат виявися досить не поганим. Відтак хотілося б попросити консультативної допомоги у можливих співробітників цього закладу з проханням викрити рецептуру коржів. Якщо хтось поділиться альтернативними рецептами не пухлих коржів, то теж буду вдячний
kostya Опубліковано 30 Травня, 2009 в 17:18 #2 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 17:18 бутерброды из санремо сделать не сложно. а вот для того чтобы делать нормальную пиццу нужна нормальная печка.
Zheny@ Опубліковано 30 Травня, 2009 в 17:33 #3 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 17:33 на одному з торрент-трекерів я бачив кілька книжок (вроді) із рецептами приготування піцци. не скачав. Бо маю власний рецепт (Яким вже колись тут ділився, і не тільки тут )
Nick Опубліковано 30 Травня, 2009 в 18:27 #4 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 18:27 Давно вже десь надибав такий ось файл з рецептами піци.._____.pdf
Zheny@ Опубліковано 30 Травня, 2009 в 20:01 #5 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 20:01 жах. чесно.. я про написання. рецепт класний.
ursa Опубліковано 30 Травня, 2009 в 20:15 #6 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 20:15 А что же такого ужасного там?
MrVes Опубліковано 30 Травня, 2009 в 20:50 Автор #7 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 20:50 Давно вже десь надибав такий ось файл з рецептами піци.. Слюнки течуть. Завтра буде запуск
Abrikos Опубліковано 30 Травня, 2009 в 21:44 #8 Опубліковано 30 Травня, 2009 в 21:44 http://italy-pizza.ru/index.phpробив і тісто і кілька рецептів - непогано!
Jack Опубліковано 31 Травня, 2009 в 08:13 #9 Опубліковано 31 Травня, 2009 в 08:13 як хочиш щоб тісто було класне то попробуй рецепт слойоного тіста воно для деяких типів піц прикольніше
MrVes Опубліковано 31 Травня, 2009 в 08:44 Автор #10 Опубліковано 31 Травня, 2009 в 08:44 як хочиш щоб тісто було класне то попробуй рецепт слойоного тіста воно для деяких типів піц прикольніше Одразу рецепт в студію плз
Zheny@ Опубліковано 31 Травня, 2009 в 09:28 #11 Опубліковано 31 Травня, 2009 в 09:28 А что же такого ужасного там? По порядку: 1) - Все вірно - замісити. Якої консистенції?? Воно має сходити чи так прямо лити? Чи розкатувати? 2) Як це "раскатывать до гладкости?" А потім "скатать в плотный шар"?? Шар - це куля. То його розкатувати чи зкатувати? 3) Можна простыше сказати "до набухания". Клейковина - не кожен знає що це. Ладно, то я так прискіпався. Я коли пишу рецепти - то я все детально розжовую. В кожного кухаря своя методологія, І кожен все розуміє по різному. а за рецепти +1! Я переглянув там майже всі. Цікаво. Особливо мене цікавлять рецепти тіста. Начинка - суто Ваша фантазія! Одразу рецепт в студію плз в пдф-ніку є рецепт слоєного тіста. З ним дуже багато мороки, маю на увазі довго. Але можна купити готове - ціна за порцію - десь 7,хх грн до 8. 500г, здається.
Jack Опубліковано 31 Травня, 2009 в 10:14 #12 Опубліковано 31 Травня, 2009 в 10:14 1 рецепт Приготувати звичайне дріжджове тісто, дати йому підійти години 3, потім розкатати його в пласт товщиною 1 см, змастити вершковим маслом м'яким недоходячи до краю пласта 1 см . Потім конвертом скласти пласт від країв до центру, потім ще раз скласти навпіл і розкотити обережно качалкою, так щоб не порвалося тісто і масло не витекло. Потім ще раз скласти навпіл і розкотити завтовшки 1,5 см . Повторити останню процедуру 2 рази. 2 рецепт Інгредієнти: 4 стакани муки, 400 р. маргарину, 1 яйце, 1 столова ложка оцту, стакан води. Інструкції по приготуванню: Маргарин порубати з мукою. Окремо розмішати яйце з ложкою столового оцту і стаканом холодної води. Продовжуючи рубати тісто, поступово додавати в нього цю рідку суміш. Добре вимісити тісто і поставити на холод на 30 - 40 хвилин. 3 рецепт Тісто для піци 7 гр сухих дріжджів 1 ст л цукру 250 мл гарячої води 350 гр муки 1 ст л солі, 1 ст л оливкового масла Начинка: 400 гр банку консервованих томатів, порізаних 2 зубчики часнику, роздавлені 2 ст л сухого базиліка 1 ст л оливкового масла 2 ст л томатної пасти 100 гр сира Моццарелла, порізаного 2 ст л сира Пармезан, тертого сіль і перець 1. Покласти дріжджі і цукор в миску з діленнями і змішати з 4 ст л води. Залишити постояти в теплому місці 15 хв, поки суміш не запіниться. 2. Змішати муку з сіллю і зробити колодязь в центрі. Додати масло, суміш з дріжджами і воду, що залишилася. Дерев'яною ложкою замісити тісто. 3. Викласти тісто на посипаний мукою стіл і місити 4-5 хв. Повернути в миску, накрити рушником і залишити на 30 хв, щоб воно піднялося в 2 рази. 4. Місити тісто ще 2 мін, розтягнути його руками, потім покласти тісто на деко, пальцями розтягуючи його краї, щоб воно було рівніше. Тісто повинне розкотити не товще 6 мм, оскільки воно ще підніметься при запіканні. 5. Щоб зробити начинку, покласти помідори, часник, базилік, оливкове масло, сіль і перець у велику сковороду. Згасити 20 мін, поки соус не почне густіти. Додати томатну пасту і злегка остудити. PS. останній рецепт класний не памятаю де викопав
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.