Перейти до змісту

Бензин подорожчав!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора шалено порадувала мене ціна на А-95 на заправці WOG - 6,28. Ну всьо, думаю, приплили, перехожу повністю на маршрутки. Ввечері їду повз інші заправки, зокрема ANP, ціна - 5,68-5,78. Зранку сьогодні нічого не змінилося. В чому причина такої різниці? Канцініум заганяється чи вони нафту дорожчу купують, чи це VIP-бензин, щоб ті, хто його купує, виглядали кручє?

Поясніть, хто в тємі.

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Представители ведущих украинских нефтетрейдеров комментируют подорожание бензина весьма сдержанно, мотивируя мировым повышением цен на нефть, ростом курса доллара в Украине и всплеск потребления бензина в связи с началом летнего сезона.

На АЗС Киева продолжает дорожать бензин

http://www.autocentre.ua/news/Events/24124.html

Опубліковано

коротше, мабуть на всякий випадок заправлюся побільше поки є по 5,68, якщо це встигну...

сумніваюся, що інші оператори підуть не слідом за трендом, який тянуть лідери...

Опубліковано
точно, і талончиків побільше та подешевше траба набрати.

На все життя не запасетесь ;) Стартує пора літніх відпусток - дорожчає бензин. Восени дизпаливо дорожчати буде. Так відбувається кожен рік і ми це мовчки проковтуємо. :(

Опубліковано

та щось не зрозуміле, якась не дружня реакція АЗС на підвищення цін. в суботу заправився 92-гим по 5,70, а сьогодні залив 95-го по ціні 5,68. абсурд! :sm128:

Опубліковано
та щось не зрозуміле, якась не дружня реакція АЗС на підвищення цін. в суботу заправився 92-гим по 5,70, а сьогодні залив 95-го по ціні 5,68. абсурд! :sm128:

Сьогодні їздив містом і звернув увагу на пусті заправки WOG. Останніх пів року заправлявся тільки в них тепер сюди ні ногою. Побачим чи довго витримає WOG з ціною 6,28 проти ціни Укрнафта 5,68. ;)

Опубліковано

все вірно, давно пора перестати туди їздити, тим більше я дуже сумніваюсь що в них пальне краще, хоч і дорожче.

Опубліковано

карочє вчора подумав і заправив 20 літрів на ANP по 5,68, щось тєрзают сомнєнія, що вони зможуть довго тримати нормальну ціну, коли всі решта хочуть набарижити...

тепер на WOG і Лукойл буду заправляти хіба в екстрених випадках, мої пару копійок в їхній бюджет не попадуть! :)

Опубліковано

анекдот в тему:

Почему цена нефти в мире падает, а бензина в Украине - растет?

- Видимо, дорожает то, чем у нас бензин разбавляют...

Опубліковано

"Панхім" знаходиться в с. Голишів по вул. Садовій, 81, там склад ПММ, але бензин там не разу не купував.

Опубліковано

Я наприклад заправляюсь на ОККО, по поведінці авто тут найкраще пальне, останній раз 24 травня заливав 95 по 6,18. На Лукойлі і Вогу ціна стояла 6,28.

Про заправки Анп, Аргос, Укрпетроль, Анко-союз чув далеко не найкращі відгуки.

залишилося дізнатися де це село :)

Ось кружечком виділив :)

post-894-1243407632.jpg

Опубліковано
Я наприклад заправляюсь на ОККО, по поведінці авто тут найкраще пальне, останній раз 24 травня заливав 95 по 6,18. На Лукойлі і Вогу ціна стояла 6,28.

сегодня на Лукойлі і Вогу цена опустилась до тех же 6.18.

Опубліковано

о, дякую, не так і далеко, я вже думав кіломентрів 50 :)

Останнім часом заправлявся на ANP, перед тим раз на WOG (довелося, бо не було нічого близько) - в принципі різниці не помітив, хоча я може ще чайник в цих ділах. Так що поки поки про ANP нічого поганого не скажу, ну хіба що вони сьогодні підняли ціну АЖ до 5,78 :))

а "Панхім" може і потестую коли буде кінчатися те, що заправив, реально цікаво, чому ж така різниця

Опубліковано

Ще для інформації, роздумів, коментарів. З ОККО я на обгін спокійно йду на 5 передачі, На зебині Вога таке зробити тугенько. Заправляю звичайний 95, не мустанг, не пуллс.

І взагалі подумую потихеньку про ГБО.

kudrom, от і сеньк заробив :) напевно...

Опубліковано
Ще для інформації, роздумів, коментарів. З ОККО я на обгін спокійно йду на 5 передачі, На зебині Вога таке зробити тугенько. Заправляю звичайний 95, не мустанг, не пуллс.

І взагалі подумую потихеньку про ГБО.

ну, на ГБО так на пятій на обгін буде теж тугенько, але не так фінансаво боляче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...