agere Опубліковано 11 Травня, 2009 в 17:38 #1 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 17:38 ПИТАННЯ:вивчаю можливість зовнішнього утеплення вуглової квартири.прохання надати відгуки, рекомендації тих, хто має практичний досвід роботи з матеріалом ТСМ керамічний. інфо: tcmceramic.com.ua Також цікавить думка фахівців-теоретиків.
difoto Опубліковано 11 Травня, 2009 в 17:45 #2 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 17:45 Это такой скрытый пеар?
agere Опубліковано 11 Травня, 2009 в 17:51 Автор #3 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 17:51 ні, це потрібно мені особисто, почути розумну пораду, практичний досвід. результат. перш ніж замовити та проплатити роботи.
ChB Опубліковано 12 Травня, 2009 в 09:12 #5 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 09:12 це мабуть правильна ссилка http://www.tsmceramic.com.ua/2 agereА яка ціна матеріалу і який розхід на м2 ?
Rubak Опубліковано 12 Травня, 2009 в 19:18 #6 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 19:18 Щось неможу второпати як матеріал товщиною покриття 0,4 мм може знизити тепловтрати стіни
Victorius Опубліковано 15 Жовтня, 2009 в 18:54 #8 Опубліковано 15 Жовтня, 2009 в 18:54 От ви постібалися-постібалися, а ніхто аргументованної відповіді так і не дав.А між тим мене особисто теж цікавить питання - чим все таки краще робити зовнішнє утеплення квартири (панельний будинок)?
igor Опубліковано 15 Жовтня, 2009 в 19:22 #9 Опубліковано 15 Жовтня, 2009 в 19:22 От ви постібалися-постібалися, а ніхто аргументованної відповіді так і не дав.А між тим мене особисто теж цікавить питання - чим все таки краще робити зовнішнє утеплення квартири (панельний будинок)?Гончара 3. Верхні 2 поверхи утеплювали пінопластом. Квартира бокова.
Techniker Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 06:42 #10 Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 06:42 От ви постібалися-постібалися, а ніхто аргументованної відповіді так і не дав.А між тим мене особисто теж цікавить питання - чим все таки краще робити зовнішнє утеплення квартири (панельний будинок)?А який бюджет???Дуже прикольна технологія пенополіуретановими композиціями.Дам виписку з документації:Для нанесения пенополиуретановых композиций используется комплекс специального оборудования стационарно смонтированного на шасси грузового автомобиля средней грузоподъемности. Это позволяет в кратчайшие сроки доставить спецоборудование и квалифицированную бригаду специалистов-изоляционщиков в любой населенный пункт Украины непосредственно на стройплощадку или вне населенных пунктов, где ведется строительство в полевых условиях. Штатная численность бригады – 4 специалиста, включая водителя автотранспортного средства. Представленная технология обеспечивает тепло-, гидро-, звукоизоляцию и герметизацию поверхностей, защиту от воды или увлажнения строительных конструкций, предотвращает образование конденсата в зданиях. Большая теплоизоляционная эффективность при малых толщинах ППУ может использоваться как внутри, так и снаружи на вертикальных и горизонтальных поверхностях. На сложных по профилю поверхностях ППУ полностью повторяет форму основы и легко подгоняется под проблематичные и сложные формы конструкций. Отсутствие тепловых мостов существенно повышает теплосопротивление ограждающих конструкций зданий и сооружений разного назначения. Якщо зацікавить можу дати телефончик знайомого який цим займається. Дивився як вони роблять. Сильно. Пінопласт відпочиває. Безшовна технологія. Так само як піна з балончика, тільки дуже тверда.Навіть ходити можна по ній.
RudEAk Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 08:57 #11 Опубліковано 17 Жовтня, 2009 в 08:57 Колись працювали з цим матеріалом(ТСМ), чесно признаюсь - ефект не дуже. Можу дати телефон дилера в Луцьку (якщо його ще не змінили, звичайно)
vanus Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:12 #12 Опубліковано 18 Жовтня, 2009 в 14:12 народ ну є таке поняття як фізика і хімія - яку в школі викладають - №1. чим менша теплопровідність матеріалу ти більша потрібна його товщина. тобто коли ми говорим про тонкослойний утеплювач то розумієм, що для відчутного ефекту його теплопровідність повинна іти до нескінченності.№2 Не заубуєм що №1 це ми розглянули статично, якщо взяти динаміку то дивимся на таке. скільки наприклад на 1 см квадратний віддає (чи проводить) тепла (теплової енергії) стінка будинку (повітля 19-25 *С) і наприклад металева труба ( по трубі іде вода 40*С) , (пар >160 *C), (вода 90*С), (масло >100 *C) - легко бачити що найбільший єфект буде саме при утепленні наприклад стінок труб невеликого діаметру по яких іде теплоносій високої теплопровідності.Я вважаю що абсолютно неефективно утеплювати ним квартири!!!Проте як додатковий засіб утеплення в системному утепплені житла досить ефективна штука і є цікаві ідеї де саме він пригодиться.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.