killabee Опубліковано 11 Травня, 2009 в 11:23 #1 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 11:23 Eminem - Relapse (2009) Original Release Date: May 15, 2009 Label: Aftermath, Interscope, Shady Genre: Hip hop Producer: Dr. Dre, Eminem Bitrate: 160-256 kbit/s / 44.1 Khz Total Size: 133 Mb Tracklist: 01 - Dr. West (Skit) 01:29 02 - 3am 05:20 03 - My Mom 05:20 04 - Insane 03:01 05 - Bagpipes From Baghdad 04:43 06 - Hello 04:08 07 - Tonya (Skit) 00:43 08 - Same Song & Dance 04:08 09 - We Made You 04:30 10 - Medicine Ball 03:57 11 - Paul (Skit) 00:19 12 - Stay Wide Awake 05:20 13 - Old Times Sake (feat. Dr. Dre) 04:35 14 - Must Be The Ganja 04:03 15 - Mr. Mathers 00:42 16 - Deja Vu 04:43 17 - Beautiful 06:32 18 - Crack A Bottle (feat. Dr. Dre & 50 Cent) 04:58 19 - Steve Berman (Skit) 01:29 20 - Underground/Ken Kaniff 06:19 Link
sita29 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 21:06 #2 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 21:06 Вже маю але всеодно +1
METALIST Опубліковано 11 Травня, 2009 в 23:33 #3 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 23:33 Значить розкажу я вам історію одну! Є в мну знакомий репер. вот якось приходить домене з флехою недавно скопірувать пару фільмів... вот на флешці в нього був альбом емінема... він каже мені послухай він недавно вийшов, а я йому шо я такого неслухаю, він умовляв я согласився шо його необідити скопірував та забувся... через пару днів приходить і питае як мені альбоим, головне же знае шо я метал слухаю, я йому кажу шо ніяк а він каже включи щас послухвем... я включів .. жах виліз із колонок.. я терпів а він тащився, наспівував... він питае як воно мені я і не здержався кажу гувно... бо просто уже невидиржав його доставань... він обідився та пішов додому... емайнема я удалив ібо йересь держати на компі небуду... в ітозі я як ненавидів реп так і буду ненавидіти!... :_20: .... METAL РУЛИТЬ!!!
Iron Death Опубліковано 11 Травня, 2009 в 23:52 #4 Опубліковано 11 Травня, 2009 в 23:52 Бачу репєрок настойчівий був, напевно в масси толкати реп хотів але з тобою вот невийшло і гіпнозу ти непіддався... А ти недумав шо йому психологічну травму наніс? а вот репєр бідненькій... Історія познаватєльная
killabee Опубліковано 12 Травня, 2009 в 06:49 Автор #5 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 06:49 Значить розкажу я вам історію одну! Є в мну знакомий репер. вот якось приходить домене з флехою недавно скопірувать пару фільмів... вот на флешці в нього був альбом емінема... він каже мені послухай він недавно вийшов, а я йому шо я такого неслухаю, він умовляв я согласився шо його необідити скопірував та забувся... через пару днів приходить і питае як мені альбоим, головне же знае шо я метал слухаю, я йому кажу шо ніяк а він каже включи щас послухвем... я включів .. жах виліз із колонок.. я терпів а він тащився, наспівував... він питае як воно мені я і не здержався кажу гувно... бо просто уже невидиржав його доставань... він обідився та пішов додому... емайнема я удалив ібо йересь держати на компі небуду... в ітозі я як ненавидів реп так і буду ненавидіти!... .... METAL РУЛИТЬ!!!До чого ти тут це все розказуєш? Не подобається - не слухай.
Maggot Опубліковано 12 Травня, 2009 в 09:25 #6 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 09:25 Original Release Date: May 19, 2009Як той, хто колись слухав і цікавився скажу, що вище голови (емайнем шоу) не стрибнути. Може енергія вичерпалась на вікодин, ембіен та валіум, а остаточно доконали нагло підсунуті сині пілюлі.
Bit Опубліковано 12 Травня, 2009 в 11:57 #7 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 11:57 Значить розкажу я вам історію одну! Є в мну знакомий репер. вот якось приходить домене з флехою недавно скопірувать пару фільмів... вот на флешці в нього був альбом емінема... він каже мені послухай він недавно вийшов, а я йому шо я такого неслухаю, він умовляв я согласився шо його необідити скопірував та забувся... через пару днів приходить і питае як мені альбоим, головне же знае шо я метал слухаю, я йому кажу шо ніяк а він каже включи щас послухвем... я включів .. жах виліз із колонок.. я терпів а він тащився, наспівував... він питае як воно мені я і не здержався кажу гувно... бо просто уже невидиржав його доставань... він обідився та пішов додому... емайнема я удалив ібо йересь держати на компі небуду... в ітозі я як ненавидів реп так і буду ненавидіти!... :_20: .... METAL РУЛИТЬ!!! вот шо ти п№№здиш уважаємий! ти щяс у мене"ПОРУЛИШ" в відомий бік) не подобається-то пішов на№№й! лахом ти був-лахом і остався... не ізза того шо слухаєш метал, а ізза того шо среш культуру, в якій ти ніх не шариш! бачив я таких на драмі героїв))) ненависників)) соррі перед модераторами наперед-мату тут нема, і оффтопу теж... лише дискусія. (не баньте пліз)))) по темі: альбом жиррний, респект шо залили... хоча вже давно маю його)
Iron Death Опубліковано 12 Травня, 2009 в 12:29 #8 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 12:29 вот шо ти п№№здиш уважаємий! ти щяс у мене"ПОРУЛИШ" в відомий бік)не подобається-то пішов на№№й!лахом ти був-лахом і остався... не ізза того шо слухаєш метал, а ізза того шо среш культуру, в якій ти ніх не шариш! бачив я таких на драмі героїв))) ненависників))айяйай !! человек мати негнав і непогрожував! і до вашої персони претензій немав... а ви його посилаєте.. уже самі свою сутність показали, шо тут сказати, про яку культуру мова.....
METALIST Опубліковано 12 Травня, 2009 в 17:44 #9 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 17:44 всім привіт! вибачаюсь преред вельмошановним панством! нахлинули емоції та нездержавши їх написав сюди. Проти культури вцілому як репа чи хіп-хопа проти нічого немаю, знаю реперів вполне нормальні і адекватні люди, правда попадаються і неадекватні як деякі... Обідити з реперів нікого нехотів, просто показав неадекватне нав'язування репу. Багато хто зних говорили шо Метал погана музика і вони її неслухають і я адекватно це сприймав. В кожного є власна думка, коли людина її висловлює то це незначить шо потрібно сразу АК-47 доставати? Слухайте наздоров'я і останемся при своїх поглядах.
Bit Опубліковано 12 Травня, 2009 в 19:10 #10 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 19:10 всім привіт! вибачаюсь преред вельмошановним панством! нахлинули емоції та нездержавши їх написав сюди. Проти культури вцілому як репа чи хіп-хопа проти нічого немаю, знаю реперів вполне нормальні і адекватні люди, правда попадаються і неадекватні як деякі... Обідити з реперів нікого нехотів, просто показав неадекватне нав'язування репу. Багато хто зних говорили шо Метал погана музика і вони її неслухають і я адекватно це сприймав. В кожного є власна думка, коли людина її висловлює то це незначить шо потрібно сразу АК-47 доставати? Слухайте наздоров'я і останемся при своїх поглядах. ну тоді і ти вибачай) на мене теж емоції нахлинули) просто не варто перед реперами виливати нелюбов до репу з.і. всі ми різні (с) вот шо ти п№№здиш уважаємий! ти щяс у мене"ПОРУЛИШ" в відомий бік)не подобається-то пішов на№№й! лахом ти був-лахом і остався... не ізза того шо слухаєш метал, а ізза того шо среш культуру, в якій ти ніх не шариш! бачив я таких на драмі героїв))) ненависників)) айяйай !! человек мати негнав і непогрожував! і до вашої персони претензій немав... а ви його посилаєте.. уже самі свою сутність показали, шо тут сказати, про яку культуру мова..... а вас шановний просив би не сунути свого аж надто довгого носа не в ту дірку ми з тим молодим чоловіком знайшли спільну мову з.і. мені здається, чи панки і металісти часто розділом помиляються? і не туди душу виливають і погляди на музику? панове, кнопка "рок" знаходиться дещо нижче
Iron Death Опубліковано 12 Травня, 2009 в 20:28 #11 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 20:28 а вас шановний просив би не сунути свого аж надто довгого носа не в ту дірку ноу коментс
METALIST Опубліковано 12 Травня, 2009 в 21:33 #12 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 21:33 ми з тим молодим чоловіком знайшли спільну мову Не не пасан навряд чи ми колись найдем б з тобою спільну мову з чого ти це взяв хз а щас поки зацыни нову песню нового русского реп проекта...вирнише реп з експериментальним пиг скримом калбасить писец не па децки....песня називаетцо Новый Русский Рэп - Тусим у кастра... __________________________________.mp3
MrVes Опубліковано 12 Травня, 2009 в 21:41 #13 Опубліковано 12 Травня, 2009 в 21:41 Гайс, а на ФТП не закидували цей альбом?
Bit Опубліковано 13 Травня, 2009 в 04:06 #14 Опубліковано 13 Травня, 2009 в 04:06 на фтп наче нема... якшо треба буде-можу залити
Гість Опубліковано 13 Травня, 2009 в 20:15 #15 Опубліковано 13 Травня, 2009 в 20:15 Значить розкажу я вам історію одну! Є в мну знакомий репер. вот якось приходить домене з флехою недавно скопірувать пару фільмів... вот на флешці в нього був альбом емінема... він каже мені послухай він недавно вийшов, а я йому шо я такого неслухаю, він умовляв я согласився шо його необідити скопірував та забувся... через пару днів приходить і питае як мені альбоим, головне же знае шо я метал слухаю, я йому кажу шо ніяк а він каже включи щас послухвем... я включів .. жах виліз із колонок.. я терпів а він тащився, наспівував... він питае як воно мені я і не здержався кажу гувно... бо просто уже невидиржав його доставань... він обідився та пішов додому... емайнема я удалив ібо йересь держати на компі небуду... в ітозі я як ненавидів реп так і буду ненавидіти!... :_20: .... METAL РУЛИТЬ!!! как говориццо http://www.youtube.com/watch?v=K1LqhXRz-6E вот на пасмари девчонка металюгу ищет мб понравится... зы... металист обязательно в этом топике брызгать говном и плоско шутить при этом думая что аццки блещешь остроумием,а потом дурачка включать типа "не думал что мой негатив у кого то вызовет такую реакцию"...? :nsk: :nsk: по теме.. куплю лицензию, оно того стоит :seva:
sanbOK Опубліковано 24 Травня, 2009 в 13:19 #16 Опубліковано 24 Травня, 2009 в 13:19 Bit несприймай ти так близько до серця ну неслухає людина реп ну хай собі слухає метал його проблеми ......... нафіг матюжитись
D@ve Опубліковано 24 Травня, 2009 в 15:35 #17 Опубліковано 24 Травня, 2009 в 15:35 Геть пропустив, як тема зайшла далеко за рамки. Закриваю.Хто хотів скачати - лінк в першому пості.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.