Перейти до змісту

Продам трохи комплектухи

Venom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я теж в черзі за Самсунгами...Аби вінт "живий" був...

Після Ярчинка залишився 1 вінт 80, той, що за 110 грн. Живий, результати тестів виклав, але alexvvv написав раніше тебе, якщо він відмовляється - ти наступний на черзі, за тобою Fedor4uk. 

2 Fedor4uk виклав тести 40, якщо ще цікавить відпишись.

чесно - не очікував таких результатів. зазвичай 40 Самсунга безпроблемні. Тим більше на 5400 об.

але заберу, бо до 80 моя черга не дійде (у 80 результати - люкс), ну а 60 - jeck хоче забрати.

Відписав jeck-у в Приват, якщо до обіду завтра не відгукнеться, вінт знімаю з резерву, хоча здається мені, що ти першим на нього претендував. Ну добре. Сам вже заплутався.

Значиться так.

За Fedor4uk резервую Блок живлення (який не попав до нього в четвер), вінт 40, якщо 80 ніхто з раніше відписавшихся не забере, то й її. Правильно?

Опубліковано

чесно - не очікував таких результатів. зазвичай 40 Самсунга безпроблемні. Тим більше на 5400 об.

але заберу, бо до 80 моя черга не дійде (у 80 результати - люкс), ну а 60 - jeck хоче забрати.

Відписав jeck-у в Приват, якщо до обіду завтра не відгукнеться, вінт знімаю з резерву, хоча здається мені, що ти першим на нього претендував. Ну добре. Сам вже заплутався.

Значиться так.

За Fedor4uk резервую Блок живлення (який не попав до нього в четвер), вінт 40, якщо 80 ніхто з раніше відписавшихся не забере, то й її. Правильно?

так, я був перший за 60, але уступаю йому. За мною 40, БЖ і 80 (якщо залишиться).

Завтра - хіба що зранку. У дочки День народження :D. У вівторок - в любий час (крім ранку :D )

• 1 місяць потому...
Опубліковано
А скікі тв тюнер в використанні був?

Недовго, десь біля року. Та й сказати, що використовувався не можу, оскільки дивився ТВ на компі мало. Швидше стояв  а не використовувався.

Опубліковано
14. Мережева 10/100, стояла на якомусь брендовому компі, здається Компак, ціна - 25 > 20 грн.

Напевне заберу, тел. 80508762638

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Свіч працює добре.

Мережева в принципі напевно теж. не перевірив в роботі - бо виявилось що під неї немає і не плануєця випускати драйверів уже з віндовс віста. у мене ж всі машини на він 7. але це не смертельно ) поставлю її кудась у старіший пк.

знімай з манібеку і пиши продано. ^_^

Опубліковано

12. Комутатор 3Com OfficeConnect Dual Speed Switch 16, використовувався десь з 3 місяці. Робочий, в комплект входить БЖ, сам апарат, кріплення для монтування в стійку. Ціна питання - 250 > 240 грн. > 220 грн. Аргументований торг вітається.  - Продано

15. Мережева 3Com - Продано.

2System - Яка може бути шумність боксового кулера? Знятий був по причині своєї шумності.

2venommm - В комплекті тільки шнур живлення. Стан на 5 (самого ББЖ), не використовувався досить давно, тому стан аку визначити не берусь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...