Перейти до змісту

Продам трохи комплектухи

Venom

Рекомендовані повідомлення

Я теж в черзі за Самсунгами...Аби вінт "живий" був...

Після Ярчинка залишився 1 вінт 80, той, що за 110 грн. Живий, результати тестів виклав, але alexvvv написав раніше тебе, якщо він відмовляється - ти наступний на черзі, за тобою Fedor4uk. 

2 Fedor4uk виклав тести 40, якщо ще цікавить відпишись.

чесно - не очікував таких результатів. зазвичай 40 Самсунга безпроблемні. Тим більше на 5400 об.

але заберу, бо до 80 моя черга не дійде (у 80 результати - люкс), ну а 60 - jeck хоче забрати.

Відписав jeck-у в Приват, якщо до обіду завтра не відгукнеться, вінт знімаю з резерву, хоча здається мені, що ти першим на нього претендував. Ну добре. Сам вже заплутався.

Значиться так.

За Fedor4uk резервую Блок живлення (який не попав до нього в четвер), вінт 40, якщо 80 ніхто з раніше відписавшихся не забере, то й її. Правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно - не очікував таких результатів. зазвичай 40 Самсунга безпроблемні. Тим більше на 5400 об.

але заберу, бо до 80 моя черга не дійде (у 80 результати - люкс), ну а 60 - jeck хоче забрати.

Відписав jeck-у в Приват, якщо до обіду завтра не відгукнеться, вінт знімаю з резерву, хоча здається мені, що ти першим на нього претендував. Ну добре. Сам вже заплутався.

Значиться так.

За Fedor4uk резервую Блок живлення (який не попав до нього в четвер), вінт 40, якщо 80 ніхто з раніше відписавшихся не забере, то й її. Правильно?

так, я був перший за 60, але уступаю йому. За мною 40, БЖ і 80 (якщо залишиться).

Завтра - хіба що зранку. У дочки День народження :D. У вівторок - в любий час (крім ранку :D )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додався вінт 10 Maxtor.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помілись трохи ціни в нижчу сторону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змінено ціни та додано пару найменувань комплектухи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відбулося наступне зниження цін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ціни знову знижено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скікі тв тюнер в використанні був?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скікі тв тюнер в використанні був?

Недовго, десь біля року. Та й сказати, що використовувався не можу, оскільки дивився ТВ на компі мало. Швидше стояв  а не використовувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14. Мережева 10/100, стояла на якомусь брендовому компі, здається Компак, ціна - 25 > 20 грн.

Напевне заберу, тел. 80508762638

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну давай, наберай.

Напевне поставлю в резерв до завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Свіч працює добре.

Мережева в принципі напевно теж. не перевірив в роботі - бо виявилось що під неї немає і не плануєця випускати драйверів уже з віндовс віста. у мене ж всі машини на він 7. але це не смертельно ) поставлю її кудась у старіший пк.

знімай з манібеку і пиши продано. ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кулер до проца 478 сокет, стояв недовго на 3,0 Прескоті

яка шумність кулера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить

ББЖ Mustec PowerMust 800 Pro
.

В якому стані, чи є шнури в комплекті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12. Комутатор 3Com OfficeConnect Dual Speed Switch 16, використовувався десь з 3 місяці. Робочий, в комплект входить БЖ, сам апарат, кріплення для монтування в стійку. Ціна питання - 250 > 240 грн. > 220 грн. Аргументований торг вітається.  - Продано

15. Мережева 3Com - Продано.

2System - Яка може бути шумність боксового кулера? Знятий був по причині своєї шумності.

2venommm - В комплекті тільки шнур живлення. Стан на 5 (самого ББЖ), не використовувався досить давно, тому стан аку визначити не берусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...