Перейти до змісту

Луценко влаштував дебош в Німеччині?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

На попередніх виборах Луценко був головним пропагандистом. Може й скандал - привід щоб звільнитися. Та ще й сина за свій рахунок повіз (більшість нормальних українців зробить це на халяву). Багато різних неоднозначних моментів - піар, та й годі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

я розглядаю тих людей як наше політичне минуле, тому мені байдуже як їх в'яжуть і ображають. хочу щоб їх ніхто не ображав і взагалі ніхто щоб про них не чув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ostani novyny z Nimechyny - na Lucenka i syna v sud ne podadut, nedostatnyo dokaziv :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ostani novyny z Nimechyny - na Lucenka i syna v sud ne podadut, nedostatnyo dokaziv :huh:

Мені здається, що це роблять аби не загострювати конфлікт і не втоптувати Україну в багнюку обличям, але наш герой 120% скористується цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд зобов’язав "Bild" спростувати інформацію про алкоголь в крові сина Луценка

http://news.liga.net/news/N0920517.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тексте опровержения должны присутствовать следующие слова А.Луценко: "Относительно моей личности (А.Луценко - ред.) и в связи с инцидентом в аэропорту Франкфурта-на-Майне, во время которого мне и моему отцу было отказано в посадке на рейс компании "Люфтганза" в Южную Корею, билеты на который были забронированы предварительно, вы ("Bild") пишете: "В 19-м отделе полиции он должен был дунуть, измеритель выявил гордые три промилле алкоголя". В этом отношении я констатирую: это предположение является неправдивым. Меня не заставляли проходить тесты на содержание алкоголя, а также я не был пьян (не имел "трех промилле")".

Йому просто не робили тест чи він відмовився. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відеозапису бійки Луценка в аеропорту не існує

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Борис Колесников запропонував Ю.Тимошенко перевести Луценка на "Укрспирт" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bild спростував інформацію про нетверезого сина Луценка

http://ua.korrespondent.net/ukraine/864982

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...