Перейти до змісту

Куплю скутер

Drammer

Рекомендовані повідомлення

Дядькові в село нада скутерок, бюджет 2500 грн., саме найголовніше щоб їздив нормально і стан кузова не був побитий. Якщо будуть пропозиції, то можна зразу і фото викладувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дядькові в село нада скутерок, бюджет 2500 грн., саме найголовніше щоб їздив нормально і стан кузова не був побитий. Якщо будуть пропозиції, то можна зразу і фото викладувати.

На Варшавке за 3200 можно купить новый китаец Alpha или Delta !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За такі гроші імхо є різон глянути на б\у японці (Honda,Suzuki,Yamaha).

Ресурс китайських - максимум 2 літа, на свої очі бачив одного який дожив до 6 000 км пробіга і двигуну R.I.P, за деякими слухами - одиниці дотягують до 20К.

Моя порада, однозначно не китай, японці чи європейці, хай навіть пошарпані трошки...

Не ведіться на блістящій пластик і наклейки Sport, Racing, Designed in Japan і т.д.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За такі гроші імхо є різон глянути на б\у японці (Honda,Suzuki,Yamaha).

Ресурс китайських - максимум 2 літа, на свої очі бачив одного який дожив до 6 000 км пробіга і двигуну R.I.P, за деякими слухами - одиниці дотягують до 20К.

Моя порада, однозначно не китай, японці чи європейці, хай навіть пошарпані трошки...

Не ведіться на блістящій пластик і наклейки Sport, Racing, Designed in Japan і т.д.. ;)

Очень сильно повезёт , если за 2500 найдёш японца , что-бы хорошо ехал и не был поцарапан или побит !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні байкери :blush: я не маю на увазі щоб він був в ідеалі, не побитий - я мав на увазі щоб він хотяб купкі тримався, а на рахунок дельти я згідний це варіант мінусовий (краще на ровері вже ганяти) :0001:

можливо ще в когось є якісь пропозиції...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закривайте тему. :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...