Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дозвольте запитати шановну аудиорію. (можливо вже така тема була, то вибачаюсь не знайшов )

Питанна по вибору SUBJ, в знаоймого є так би мовити від "Аверсу" людині надоїло вистуховувати про їх проблеми і вирішив

змінияи вищесказаного "провайдера" на без провідникового.

Хто може порадати де краці цінові умови і відповідно краща цінова політика.

наперед вдячний :0005::friday:

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У Луцьку вже є PEOPLEnet. Але поки ще не офіційно. Найближчим часом почнуть активно продавати. Думаю перших місяців 6-ть, зв'язок буде супер.

Опубліковано

Користуюся контрактним пакетом Utel U’net 40 за допомогою модему ZTE MF620. Враження позитивні, закачка досягає 200-220 Кб/с. За інших операторів розписуватися не буду.

Опубліковано
Щось в тебе космічна швидкість. В знайомого в Струмівці 20 Кб/с.

Прикол в тому, що я живу в центрі. :) БС, я так розумію, на "Авалі". Чим користується знайомий ? До речі, я викладав тест тут

Казали правда, що цим тестом нічого не докажеш, але в моєму випадку якщо 1.8 Мбіт/с, то получається в районі 200Кб/с, як я і писав.

П.С. Модераторів прошу не вважати за флейм даний пост. Просто пояснив свою "космічну швидкість".

Опубліковано

Викладаю резьтати тестування Speedtest.net:

458463467.png

458464328.png

458465061.png

Тестувалось телефоном Nokia 6120c район 33 кварталу. Телефон в режимі UMTS. Приблизно те саме і в Струмівці... Там тестував Nokia 6680. В районі вул. Щусєва (17 школа) тестував модемом Утеловським, таж сама картина. Швидкість далеко не відповідає заявленим, не знаю як там ситуація з іншими операторами...

Опубліковано
Взято з сайту Утел :

Яку швидкість доступу до мережі Інтернет забезпечує Utel?

На сьогодні технічні можливості мережі Utel дозволяють забезпечувати швидкість доступу до Інтернет до 3,6 Мбіт/сек. У середньому ж, швидкість становить від 500 Кбіт до 1 Мбіт (залежно від обладнання, що використовується, завантаженості мережі, відстані до найближчої базової станції та можливостей сайта, з яким Ви працюєте).

Першоджерело тут.

Пробував різними девайсами - між телефоном і модемом получається зовсім інша швидкість. Перевірялося з однієї точки. На підтримці 8-800 оператори казали, що висока швидкість гарантується лише при використанні модемів, які продаються в пунктах продажу Утел.

До речі, пробував своїм же модемом інет в дядька, який живе в Липинах (рівень сигналу десь 20%), швидкість витягував до 900Кбіт/с. В порівняння, рівень сигналу в мене в квартирі 90-95%.

Все, на сьогодні тут закінчую, щоб не отримати РО за

1.1.4. Кілька повідомлень підряд в одній темі протягом однієї доби.
Опубліковано
Все, на сьогодні тут закінчую, щоб не отримати РО за
1.1.4. Кілька повідомлень підряд в одній темі протягом однієї доби.

Це мається на увазі кілька твоїх повідомлень підряд, а на дискусії/обговорення це не поширюється, поскільки ти не сам щось пишеш, а запитуєш/даєш відповіді :)

Опубліковано

2Yurik - дякую за роз"яснення даного пункту правил. :) Бо я вже один раз нарвався, більше не хочеться.

Опубліковано

На даний час краще всього підключати Peoplenet. Тільки до вибору модему підходьте дуже уважно. Ютел дуже нестабільний, у Інтертелекому сильно навантажена мережа.

Опубліковано
Ютел дуже нестабільний

А ти користувався ним ???? Аргументи якісь є чи просто так написав ?

Опубліковано

Шановний, з 3G Інтернетом я маю діло кожнен день зі всіма операторами відразу, які є у Луцьку. Якщо Вам пощастило сидіти не далеко від вишки то це зовсім не означає, що РАЙ наступив по всьому місту. У мене в магазині швидкість Utel 500-600 Кбіт. Це можна сказати теж супер. Але вдома на 5-му поверсі!!! максимум 200 Кбіт, а не раз соваючись по місту з ноутом взагалі крім мережі Білайну нічого модеми не бачать.

Опубліковано

И в чем видна "нестабильность"?

У меня ноут во дворе сигнал от роутера не ловит, хотя комп качает превосходно. Это у Датагрупа нестабильный интернет? :sq_ye:

Опубліковано

Шановний, тоді будемо вважати, що в мене дійсно настав РАЙ у квартирі. :P Тоді як можна пояснити різницю в швидкості між різними девайсами ? Пробував Утелівським модемом Huawei E219 - швидкість на відсотків 30 гірша, ніж при користуванні ZTE. І хотілося б почути який девайс Ви використовуєте. :)

Опубліковано

Я їх продаю, є Huawei, Option Icon, ZTE. На даний час в основному сиджу на Інтертелекомі. Але краще Піплнет зараз.

Опубліковано

Я тоже кое-что продаю, а сижу на Утеле(у меня там практически все нахаляву). Но сейчас лучше Датагруп.

Опубліковано
сиджу на Інтертелекомі ( у мене халявний 1ГБ ).

От чомусь не зрозумів - навіщо цвиркати перед всіма дилерською "халявою" ??? :angry2:

Топікстартер просив пораду, а не розгортання баталій. Такщо мені здається, що треба залишати відгуки (позитивні/негативні) від РЕАЛЬНОГО користування тим чи іншим безпровідниковим інтернетом. Тоді він реально зможе на чомусь зупинитися.

Опубліковано
От чомусь не зрозумів - навіщо цвиркати перед всіма дилерською "халявою" ??? :angry2:

Топікстартер просив пораду, а не розгортання баталій. Такщо мені здається, що треба залишати відгуки (позитивні/негативні) від РЕАЛЬНОГО користування тим чи іншим безпровідниковим інтернетом. Тоді він реально зможе на чомусь зупинитися.

Кожна жаба своє болото хвалить.

В даному випадку адекватна людина збагнула би, що мова йде про адекватну оцінку. Сподіваюсь топікастер так і зрозумів.

Опубліковано
сиджу на Інтертелекомі ( у мене халявний 1ГБ ).

Та нічим я не цвиркаю. От наворот гіг Інтернету на халяву. Я хотів, щоб було зрозуміло. Я користувався Ютел, моя оцінка - мережа сира, користуюсь Інтером - перевантажена. І все. Кожен же має право і можливість вибирати собі до смаку 3G оператора. І на істину в останній інстанції не претендую.

AKapys

Я затер ті слова, що так Вас рознервували. Чес слово, навіть гадки не мав, що так вийде

Mr. Ves

Пан Андрій, можете повірити, нікого і нічого я не вихваляю, а кажу як є. Впаде мережа Піплів, буду казати правду про реальні швидкостя у кожного оператора. Ви ж мене знаєте? Еге ж?

Опубліковано
Пан Андрій, можете повірити, нікого і нічого я не вихваляю, а кажу як є. Впаде мережа Піплів, буду казати правду про реальні швидкостя у кожного оператора. Ви ж мене знаєте? Еге ж?

Пан Віталій, власне я Вас підтримував і акцентував увагу, що якщо Ви маючи халяву від якоїсь компанії (Інтер) не вихваляєте її, то така оцінка якнайбільше заслуговує на довіру. <_<

Опубліковано

Маю можливість покористуватися інтернетом Peoplenet, скажу вам, що сигнал в Луцьку стабільний, перевіряв в центрі і на 33-му: біля Варшавки (гуртожиток №6) і на Воїнів інтернаціоналістів. Швидкість відповідає заявленій. Не знаю як там з іншими операторами, але вже з'явилося бажання купити нетбук і взяти модем піплів щоб користуватися не тільки дома, а й в інших місцях :)

Опубліковано
Маю можливість покористуватися інтернетом Peoplenet, скажу вам, що сигнал в Луцьку стабільний, перевіряв в центрі і на 33-му: біля Варшавки (гуртожиток №6) і на Воїнів інтернаціоналістів. Швидкість відповідає заявленій. Не знаю як там з іншими операторами, але вже з'явилося бажання купити нетбук і взяти модем піплів щоб користуватися не тільки дома, а й в інших місцях :)

Тоді "підштовхну" Вас :P . У Піплнет по Луцьку буде стояти взагальному 11 БС. Думаю, що якщо і ляже Інтернет, то не раніше як через 6-8 місяців. Тьфу-тьфу-тьфу...

Пан Віталій, власне я Вас підтримував і акцентував увагу, що якщо Ви маючи халяву від якоїсь компанії (Інтер) не вихваляєте її, то така оцінка якнайбільше заслуговує на довіру.

Mr. Ves

Дуже Вам вдячний. :0006:

• Адміністратори
Опубліковано

Хм. странно. чёта у меня телефон пиплнет в упор не видит. на 33-м.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...