Перейти до змісту

Візит Яценюка до Луцька

snight

Рекомендовані повідомлення

Та, голосуйте, най воно згорить :) Буде досить пізнавально (не для мене).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
А мені, уяви собі не смішно, що в другому турі людям, яки дійсно цікавляться і моніторять ситуацію доведеться йти на поводу у лохтората, що заковтнув наживку з телевізора і голосувати...... може навіть і за Яценюка, аби тільки не за "двічі несудимого".

В українців, які "моніторять", лише 2 варіанти: або Тягнибок, або "проти всіх".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені, уяви собі не смішно, що в другому турі людям, яки дійсно цікавляться і моніторять ситуацію доведеться йти на поводу у лохтората, що заковтнув наживку з телевізора і голосувати...... може навіть і за Яценюка, аби тільки не за "двічі несудимого".

В українців, які "моніторять", лише 2 варіанти: або Тягнибок, або "проти всіх".

слухай, іди в друге місце людей смішити:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухай, іди в друге місце людей смішити :)

Ну що ти, конкурувати з тобою?! Ти перебільшуєш мої можливості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой полюбляю я про політику протароторити... підсуньтеся панове я тоже пять копійок вставлю:

З того моменту як у полутику прийшов бізнес, то велика політика стала великим бізнесом. Розказую пачіму: Ви бачите ніби якусь особу, потенційного мессію для держави а насправді це комерційний проект, туди вкладене величезне бабло, продумані всі спічі які той "проект" виголошуватиме з екранів, моніториться думка народу, і "проект" говорить саме те що "піпл" хоче зараз "хавать".

От Арсенька і є якраз таким проектом, своєю блискавичною кар’єрою, він привернув увагу, на нього звернули увагу "промоутери" почали піарити (варто лише Інтер подивитися). Чому звернули увагу? Тому що стало відомо що Ющенко це вже "приєхалі" в цього політичного "трупа" ніхто і копійки не вложить, треба шукати інший об’єкт для інвестицій. Тому що великі гроші люблять спокій, а найспокійніше в нашій нестабільній країні тим грошам саме у владних кабінетах. Вони там живуть і дуже успішно "плодяться".

Що таке Яценюк для виборця? Правильно тут казали - судути треба по вчинкам і результатам, здобуткам. Наразі в Арсеньки я бачу лише два здобутки:

1. Після роботи на державних посадах "слуги народу" країна отримала ще одного офіційного мільйонера (він це офіційно задекларував і не соромлячись про це говорив, правда про джерело тих грошей ніколи не було чути)

2. Поставив іншого посадовця на місце, поодинокий випадок того що закон розповсюджується і на "ізбранних"

І все! І голосувати за нього щоб дати йому можливість стати тепер вже мільярдером я не буду!

І ще наша політична "Фабрика "Зірок" породжуватиме безліч блазнів, на всі смаки, практично всіх широкопредставлених в електораті верств населення, потому шо це бізнес.

Лише тоді коли люди почнуть голосувати сухим розумом а не щирим добрим українським серцем можливо коло руля почнуть кучкуватися люди які насправді для країни щось вартують, і можливо тоді вони створять законодавче поле що бізнесу лізти у владу стане не вигідно бо позакриваються всі дирки для незаконних прибутків. Можливо тоді почнуться реальні зміни на краще...

Рекомендую ще ознайомитись громаді з роздумами про цю тематику, багатьом відомої адвокатки Тетяни Монтян, постать в Україні достатньо одіозна, але в її словах останнім часом чується все більше пророцького... Свої роздуми вона, як на мене, дуже влучно обобщила: "Звідки в дупі діаманти" ))) коменти там місцями теж рулять

http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/49a7df5175567/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо б мене обирали в Президенти, я б також стільки хорошого і позитивного міг вам розказати про своє майбутнє, про шляхи порятунку себе з кризи, виведення себе на якісно новий економічно-політичний рівень, як я би дбав про дітей своїх і про пенсіонерів батьків, любив би Україну всім своїм серцем, дякував би Богові за кожен прожитий день, був би найкращим українським президентом для своєї сім'ї, родичів і близьких, всіх би огорнув турботою. Оберіть мене Президентом :blush: і все це я вам обіцяю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкрию невеличку таємницю куцих мільйонів Яценюка.

він свого часу був заступником голови правління АППБ "Аваль", ще до продажу австрійцям. У ті часи колективу давали премію половину якої направляли на викуп акцій банку, таким чином збільшуючи статутний фонд. При чому, чим вища була посада, тим жирніші буди премії і тим більше акцій на них купувалось. перед продажем банку австрійцям акції у працівникі викуплялись і самим банком, і різними посередниками. і якщо раніше народ простий ремствував, що їм гроші заморозили, то тоді прозрів і отримав кайф від прибутку. так шо Сєня, бувши топом, мав симпатичний пакетик акцій, який свого часу продав. і це відобразив у одній із своїх декларацій, до речі. ну і плюс він посади завжди хороші займав, бізнесок мав, то пачіму нєт?і веде він себе приблизно на ті гроші, які декларує. без лишніх понтів.

Люба політика- це давно проект. і не тільки у нас. кругом. є фейс, є команда, є спонсори, чим їх більше, тим менший вплив кожного з них. і завжди- боротьба або узгодження інтересів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оберіть мене Президентом :blush: і все це я вам обіцяю.

Наштовхнуло на цікаву думку, а чому б ні!

Хай хтось (в кого буде вдосталь часу на модерацію) відкриє тему в політиці - "Президент всєя Борди", той хтось буде нашим центрвиборчкомом!

В тій темі можна лише висувати свої кандидатури (одним постом) з своїми предвиборчими програмами: тіпа клянуся, обіцяюся, падаю навколішки, нє користі раді і так далі..

Пан виборчком одразу заносить його персону до голосовалки.

Паралельно створимо тему для дебатів, в цій темі як кажуть військові ми дибали, дибаєм і будем дибати своїх кандидатів, чорнющим піаром будемо балуватись, всякіє грязниє тіхналогії застосовувати (шото мені здається має бути весело)

В ході ожесточонних баталій ми виберемо президента. Він на борді не матиме ніяких особливих прав і відповідно не буде нічого вирішувати, ну вточності як державний президент...

- він буде плести інтрижки...

- копать під модераторів...

- встановлювати памятнікі всякі нерукотворні...

- звільнить потім пана виборчкома...

- мені за розбудову політичної системи вручить орден... (кавьор і тілівізор...)

- зате матиме право з офіційними візитами їздити пити нахаляву на бордовки інших форумів

- може внесе поправки до правил форуму щоб мені Шура наврешті дозволив апнути свою тему про покупку заліза...

ну короче натворить массу шумних і ненужних дєл...

і всі при тому матимуть змогу показати себе во всєй красє...

як вам така ідея?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо бабла не буде звідки вкрасти то я проти, просто не бачу сенсу: "тебе критикують а ти навіть нічого не вкрав"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"тебе критикують а ти навіть нічого не вкрав"

а це ще треба буде доказати... чи насправді ці руки нічого не крали

і крім того я немало перерахував позитивів від президенства, не баблом же єдиним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Яценюк: Тимошенко, Ющенко і Янукович нічим не відрізняються

http://ua.korrespondent.net/ukraine/852501

смілива заява... і як тепер ВАЮ його підтримувати? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...