Перейти до змісту

Куплю мішок цементу

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Ну по назві теми зрозуміло, що потрібно 1 - 2 мішка цементу марок М500 або 400.

Чекаю пропозиції з антикризовою ціною!

P.S. Цемент приїду заберу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рівненська круг напрямок Київ -

ПЦШ 500 52 грн/50 кг КамПод

Волиньголовпостач без тари біля 45 грн/50кг (приїжай з мішком чи бадьою) хоча може вже так і не відпускають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але це ринкова ціна, а мене цікавить АНТИКРИЗОВА! (можливо в когось завалявся, чи на роботі з халтурив, чи інше.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПЦ І 500 ІВ-ФР. мішок в тарі. віддам за 45, бо з завтра буде 47. Може є надірвані мішки, там може не буде декілька кг, відповідно в залежності скільки там не має , вони ще дешевші. може бути що менше 40-ка, треба дивитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в свого сусіда купляв по гаражу за 44гр. М 400, має ще багато , но самовивіз з району ГПЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

400-ка миколаїв, 42 грн, район варшавки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

400-ка миколаїв, 42 грн, район варшавки.

а точнее можно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед авіазаводом направо, як їхати від Варшавки, не доїжджаючи ківерцівської, одразу за Антоном, там ще є ж/д переїзд, там є вивіска Укрбізнес, або мене на моб. набрати 8-066-348-92-92.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

м500 Миколаївський, 43грн/м. ПМК на Підгаєцькій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти впевнений шо там 500-ка Миколаївська?

Я чогось на 99 % впевнений що там і 400-ки немає, бо місяць назад робили аналіз тої 500-ки, то вона виявилась гірша за 400-ку, правда не Миколаївську, а ту саму Франківську.

Завтра на роботі гляну результати, і запощу сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знов локальний фотошоп не працює..

Скачать файл CEMENT.jpg

На рахунок фасованої 500-ки миколаївської. Вона не може коштувати 43 гривні . Хіба що крадена з Миколаїва, але сьогодні менеджер тої фірми запевняв що такі речі зараз суворо контролюються.

І на мішку повинно писати "розфасовано Будпостач" бо тільки вони мають право (ліцензію) це робити, це буде хоча б якась гарантія того, що там дійсно 500-ка. Там де напису немає, може бути що хочеш, то як вже вам повезе... Результати аналізу цьому доказ, краще завантажити той малюнок і коли збільшити все гарно видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цемент придбав тему закрито! :0020:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...