Перейти до змісту

Частоти у відеокарті?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Швидше всього в "простої" карточка сама скидає частоти для зменшення нагріву і економії електроенергії. При навантаженні частоти зростуть до "крейсерських". В RivaTuner можна подивитись графіки частот, напруг, температур, обертів кулера тощо. Відкрий вікно з графіками і загрузи якусь ігрушку. Потім вийди з ігрушки і подивись в тому вікні графік зміни частот. Зроби висновки.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

2Scorpio: Сорі, за ламерське питання, але звідки у тебе в каталізі появився пункт ATI Overdrive ? у мене такого не має :(

P.S. Яка у тебе версія Каталіза?

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Відеокарта має на борту 512Мб пам'яті. Ще додатково пам'ять може виділятися з оперативної пам'яті ПК. В твоїй конфігурації додатково може бути виділено 767Мб. Таким чином разом получається доступно до 1279Мб відеопам'яті.

Опубліковано
що означає "спільна системна пам'ять"?

Якщо забракне пямяті на карточці , то буде додатково виділена память з системної(оперативної) , з відповідними лагами. ;) , такій карточці 512 мб і то забагато.

В мене також карточка АТІ , але пише тільки скільки памяті на відеокарточці., в тебе може карточка на AGP?

Опубліковано
в тебе може карточка на AGP?

соромно, але я вашшє не даю дупля шо таке AGP... :huh:

карта фіговенька, але мені її вистачає, так як нічим особливим не займаюсь. Їй десь 1,5 роки.

дякую за відповіді

Опубліковано
В мене також карточка АТІ , але пише тільки скільки памяті на відеокарточці., в тебе може карточка на AGP?

Може в тебе Windows XP.

Бо це можна тільки на Windows 7 побачити :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...