Перейти до змісту

Wi-Fi обладнання фірми TP-LINK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пользуюсь дома такой точкой около месяца...

Честно говоря гуано. Связь рвет, пропускная способность это вообще отдельный разговор :)

Уже и прошивал - толку никакого.

Хотя, если брать токо шоб инет на нотик кинуть, то в принципе хватает.

Опубліковано

Власне Shkoder придбав і буде використовувати, побачим як воно в нього буде поводити себе!

якщо ше кому потрібно, то пишіть, поки є...

Опубліковано
Пользуюсь дома такой точкой около месяца...

Честно говоря гуано. Связь рвет, пропускная способность это вообще отдельный разговор :)

Уже и прошивал - толку никакого.

Хотя, если брать токо шоб инет на нотик кинуть, то в принципе хватает.

Який реальний радіус дії?

Опубліковано

скажем реальний радіус залежить від багатьох факторів, самого нотіка наприклад, так що коли вам написати тут 200м, а у Вас виявиться 180, то це не значить що в Мікса не 200, проте у Вас 200 ніколи не буде з вашим девайсом..

і ще багато причин... взагалі я не беру до уваги ніякі відгуки та приклади.. беремо тестуємо і отримуємо саме такий результат який може бути у Вашому випадку, а не у випадку когось іншого, з іншим обладаннням і в іншому місці...

Опубліковано

скажем реальний радіус залежить від багатьох факторів, самого нотіка наприклад, так що коли вам написати тут 200м, а у Вас виявиться 180, то це не значить що в Мікса не 200, проте у Вас 200 ніколи не буде з вашим девайсом..

і ще багато причин... взагалі я не беру до уваги ніякі відгуки та приклади.. беремо тестуємо і отримуємо саме такий результат який може бути у Вашому випадку, а не у випадку когось іншого, з іншим обладаннням і в іншому місці...

таке питання-В одному будинку є виділена лінія інтернету.Я знаходжусь в іншому будинку приблизно через 320-350 метрів.В двох будинках перший поверх і між ними є ще 2 будинки.Чи підійде мені це обладнання для проведення WI-FI нету(що саме потрібно купувати:точку доступу чи роутер?) і чи хватить радіусу його дії???

Опубліковано

ну что я могу сказать, работает железо чуть лучше уплаченных денег. 108 мегабит я увидел только на расстоянии в 15-20 метров, но на нужной мне дистанции (2 кирпичные стены + 100 метров) я все равно получил 11 мегабит устойчиво, где у linksys получалось только 2 мегабита с перебоями. жду осадков, чтобы проверить их влияние. пара linksys+linksys даже при грибном дожде напрочь ложила линк - если с TP-Link'ами получу хотя бы мегабит, деньги потрачены не зря :ok2:

Опубліковано

Вот так був запарафінений недавно куплений мною linksys :(( Хоча, у мене не 100 м, а все у квартирі і тьфу-тьфу все працює.

Опубліковано
ну что я могу сказать, работает железо чуть лучше уплаченных денег. 108 мегабит я увидел только на расстоянии в 15-20 метров, но на нужной мне дистанции (2 кирпичные стены + 100 метров) я все равно получил 11 мегабит устойчиво, где у linksys получалось только 2 мегабита с перебоями. жду осадков, чтобы проверить их влияние. пара linksys+linksys даже при грибном дожде напрочь ложила линк - если с TP-Link'ами получу хотя бы мегабит, деньги потрачены не зря :ok2:

Про мене не забудь (всмислі про роутер)

Опубліковано
тут обсуждайте...

підтримую, власне обговорюємо тут, ділимось враженнями, задаємо питання.

сайт виробника тут: http://tp-link.in.ua/ , там є форум..

маю можливість дати потестити: якщо є варіант шо обладнання справиться з задачею, то купуєте, у випадку якщо не підійшло і ВИ його не поцарапали та нічого не згубили то манібек 14 днів, а за два тиждні потестити мона..

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Недавно взяв дві точки TL-WA601G, при тестуванні на стандартних антенках сигнал був 12-15dbi, на відстані 650метрів(дивився по картам гугла), Зараз працює в режимі моста, на одній точці стандартна антенка, а другій 5дб, рівень сигналу плаває в залежності від погоди(на дорозі сигналу є дерево, думаю весною прийдеться підрізати) 17-24дбі, швидкість прокачки ~1,5-2мбайт/сек=12-16мбіт/сек... Точками цілком задоволений.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...