Перейти до змісту

Заступись за друга

Kleo

Рекомендовані повідомлення

"-6" рєпи кришує "-3" бу-га-га super_smilies007.gif

post-5333-1239301770.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова йде за Naruto і max-а?

Приэднаюсь до акції як їх опозиція :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"-6" рєпи кришує "-3" бу-га-га

Т.н "рєпа" явище доволі субєктивне, а от дата регістрації на форумі - обєктивна річ

Я був на цьому форумі раніше за деяких модераторів

Так що просто щоб памятали що не треба зариватись, і "корнєплоди" репи вирощуются дуже просто, треба тіки постити сіске кортинке, котиків і анекдоти, а от мінус заслужити дуже просто - ПРАВДОЮ, бо вона нікому не подобається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на фоне юзерИД больше 5000 - 117 вылгядит неполохо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

борець, це не правда, а твоє убоге суб"єктивне бачення світу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розділ Флем, тому дозволю собі тут оффтоп... Надіюсь мені пробачать... ;)

А чому я нікому неможу поставити ні +, ні -... Хоча сьогодні їх не ставив... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т.н "рєпа" явище доволі субєктивне, а от дата регістрації на форумі - обєктивна річ

Так що просто щоб памятали що не треба зариватись, і "корнєплоди" репи вирощуются дуже просто, треба тіки постити сіске кортинке, котиків і анекдоти, а от мінус заслужити дуже просто - ПРАВДОЮ, бо вона нікому не подобається

Не можу не погодитися.

Дійсно дата має значення ... для об`єктивності сприйняття людини у відповідності з репутацією.

А якщо за 4 роки твій дебет від`ємний, то розпинайся ти чи ні про свою патріотичну діяльність, але для більшість її не сприймає.

Може не там шукаєш однодумців?

Взагалі дивно як ти не переймаєшся (у постах) за репутацію не вважаючи її якимось критерієм, але сам ліпиш мінуси "за зміну репутації моїм друзям"

:)

З.І. А я раніше підключився і тепер я більш правий чи в мене довший? :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слушай, дятлолетко!

засунь свое ЧСВ себе ванус и наслаждайся

дата регистрации раньше модераторов - ты про меня?

а известно ли тебе, что в ночь, когда на Фотакоме запускался первый пул на 16 модемов там находилось 5 человек?

нет?

так вот, я был в числе этих пятерых.

а то, что я не зарегистрировался раньше - были свои причины. только не с тобой их обсуждать.

так что засунь себе свой номер ванус 4 раза и больше им тут не отсвечивай.

и не заставляй всех остальных вспоминать еще 4 твои номера тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

затерли всі пости в тому розділі по цій темі і не ясно хто правий. дєвочка набрала репутації "за кампанію" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

затерли всі пости в тому розділі по цій темі і не ясно хто правий. дєвочка набрала репутації "за кампанію" :)

Шановний, мова тут не йде про те, хто за що набрав рєпу, а про те, за що ставить мінуси. Ніхто не забороняв йому набирати плюси за компанію та тавіть за неї в нього їх немає <_< .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, мова тут не йде про те, хто за що набрав рєпу, а про те, за що ставить мінуси. Ніхто не забороняв йому набирати плюси за компанію та тавіть за неї в нього їх немає <_< .

пости потерті, з скріна видно що ти обізвала його "тупим"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пости потерті, з скріна видно що ти обізвала його "тупим"
мінус заслужити дуже просто - ПРАВДОЮ, бо вона нікому не подобається
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якийсь ви музззчіна, Макс, непанятний, я вам скажу...

Вас просто-напросто обізвали тупим... А ви зразу в істерику...З вуст прекрасної панянки це взагалі мало би звучати для Вас як комплімент...А Ви тут ета вот собссна...триндєц якийсь.

Тут панімаєш лі коє-хто і за підарасів мінуси не отримував...

Будьте вище цього, шановний

ГГГгГггГ

З.І. О. Хлопці почали мірятись піпісками...*пішла за попкорном*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от ппц. . я між двома вогнями :)

max та Mr.Ves

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от ппц. . я між двома вогнями :)

max та Mr.Ves

На мене не зважай - я в даному випадку сторонній учасник.

А от на дівчину наїхати, яких в нас і так не багато, в темі про жінок - це сильно :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що тут мова :wacko: ? Чого мене згадали ?

а чого до max причепилися ?

-1 мені тут ставлять та лише копірайт з тирнета :P , за висвытлення своєї думки і т.д. і що ця карма мене буде переслідувати чи десь відобразиться в реальному житті ? Пусте це все, дорослі іграють в пісочниці з кубиками +1 кубик, -1 кубик, в кого кубиків нема з тим ми не граємось, пішов геть з пісочниці. "Ми сь тябой не граюсья, ням мама нідозволя" :D

Форум дійшов до стану закритої тайної общини. Шановні - це не єдиний форум, ви не знали ? Ой, навіщо я вам на мозоль наступив, вас же ж пруть з інших тематичних форумів, а тут на пустому можна пусте говорити, як там вище ? "котиків, малюнків" запостити і бути в пошанні, ай да свято, +100 поставили, ой напюся зі всіма, я ж крутий, мене стільки людей поважає, в своїх очай ой як я піднявся і забулося що в житі мене кожен 2 підкалує над виглядом, кожний третій каже що я тормоз, кожен 4 "пару копачек" стріляє в прохідних :lol:

відверто - викликає здивування - якщо моя точка зору не підходить вам, то "-1" на її не змінить і не вплине на мою свідомість, взагалі ні на що не вплине, мені ж однаково, це все для вас - діти, щоб були щасливі.

Арівідерчі - "терпіли".

2 Дівчинці Клео - тролька ти наша форумна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ми до max-a тут вчепились, це він лізе туди, де його не просять, як любиш казати ти Naruto "не суй свой нос в чужой вопрос", от і він вирішив погратися в Робін Гуда, такого собі борця за правду: наїхали на мого друга, поставили йому мінус, на й тобі. Якби за себе - не питання, зайди в ту тему де наші думки не співпали і став собі мінус, а то тепер мені що за всіх скривджених моїх знайомих мінус всім ліпити? :blink:

З.І А троллінгом займаєтесь якраз max і ти, провокуючи своїми постами усіх інших членів форуму :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну раз "не мой вапрос", іду я з вашої пісочниці. Се ля ві.

P.S. Я щось не припамяті, за що ти мені -1 ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Дівчинці Клео - тролька ти наша форумна :)

Ющенко не тільки не посадив бандитів у тюрьми, а й не вивів бидло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

еееееееее... пардон, я тут не довго і ніяк не можу зрозуміти, а яка різниця яка в кого репутація? Вам за неї гроші платять чи що?

я частіше звертаю увагу на кількість подяк - ну типу людина зробила щось корисне і їй за це заслужено подякували. А репутація це шо за фігня така??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні) Те, що ти говориш - це як раз репутація) А подяка - це плюси за вдало створені теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут давно - трошки пізніше max-а. :)

Я вже казав, у якомусь пості: віртуальна репутація, відображає, в певній мірі, репутацію людини в реалі. Ставлення людей (форумчан) до особи. А також міру її грамотності, вихованості, освіченості.

Деяким "дєффачкам" я теж мінуси ліпив, і банив декількох , вважаю, цілком виправдано.

І ЗДОРОВА дискусія, не повинна переходити на особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже казав, у якомусь пості: віртуальна репутація, відображає, в певній мірі, репутацію людини в реалі. Ставлення людей (форумчан) до особи. А також міру її грамотності, вихованості, освіченості.

...а точніше кількість фільмів викладених на фтп ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так что засунь себе свой номер ванус 4 раза и больше им тут не отсвечивай.

а ванус тут до чого

і для зарядки

Шурка шлепал маленькими сандалиями по асфальту и раскачивала мамину руку вперед и назад, напевая:

"Кэ-гэ и айем, кэ-гэ и айем, Кулил одну лишь тлафку!

Кэ-гэ и айем, кэ-гэ и айем, И йаду он не пи-и-ил!".

Мама прослушала куплет в третий раз, и почувствовала, что рука перестала раскачиваться.

- Это вы в садике выучили?

- Не, мам — эт баян! — ответил Шурка.

- Вроде Шаинского напоминает. Мы что-то похожее в детстве разучивали... Только под пианино.

- Это не шаинская песня, а боблуйская!

- Скажи пр-р-равильно!

- Бабр-р-р-руйская!!! — Шурка начал подпрыгивать на ходу.

- Молодец! А про что эта песня?

- Про жыво-о-отное!

- Про кэ-ге-айема? — осторожно спросила мама.

- Учи алба-а-анский! — Шурка расхохотался.

"Надо же, какой садик хороший достался." — подумала мама, "Шурка каждый день столько нового узнает, сразу видно, что с детьми занимаются. Не то, что в старом, каждый вечер про этих покемонов и хентаев от ребенка слушать...".

- В Бобр-р-р-р-руйск, жыво-о-отное! — Шурка тянул мамину руку и смеялся счастливым детским смехом...

Єх, бандити сидітимуть в БАНІ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ванус тут до чого

:0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...