Перейти до змісту

База крадених телефонів

gorik

Рекомендовані повідомлення

Чув є в неті всеукраїнська база, в яку вносяться емеї телефонів, які були вкрадені і написана заява про кражу.

Хто має дате ссиль.

Вельми вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть, даже на форуме ссылка была,

исчи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось це http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%F4%EE%ED%EE%E2 та база? Маленькувато як для бази....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема вже мабуть бази з МВС http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=232996

принаймні на сайті МВС я не знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

База МВС вже давно не працює :-( Деякий час wap-версія продовжувала функціонувати, але її також прикрили. Не вигідна в нас ця справа - телефони шукати. Якщо хочуть, то можуть. Але щось те бажання рідко виникає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

База МВС майже рік непрацює, а за телефони дешевше 800грн даже братися нехочуть, хібашо маєш харошого знакомого мента(міліціонера) тоді поможе, а так майже глуха справа :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкради буханку хліба в магазині, охорона піймає, викличе ментів і будеш мати проблеми. А 800 грн це вважається не гроші при прожитковому мінімумі 600 грн, на думку можновладців я можу прожити на ці гроші 40 днів і це за ст. 48 Конституції вважається пристойний життєвий рівень. Ось так. Нехай пан Луценко усі викрадені телефони вартістю менше 800 грн з своєї кишені компенсує, для нього це справді не гроші, міг би і оплачувати їх, якщо не вважає за потрібне шукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки да. Просто затрати на пошуки не компенсують вартості телеона :) Тому і є планка в 800 грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут затрати на пошуки?

Я податки на те сплачую. Є правопорушення. Злочинець має бути покараний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...