Перейти до змісту

Введення нових тарифних пакетів

Рекомендовані повідомлення

ptk, расскажу тебе замечательный случай.

Дело было, когда тебя не стало на одной известной торговой фирме.

Без тебя стало скучно :) и я, погасив долги-баллансы, начал работать с кем придется, хотя там остался в своем статусе "вип-клиента". Так вот когда "у вас" мне сказали цену на фотик 545 баксов, а в таком же представительстве, но в другом городе сказали "487, но попробуем что-то скинуть" (для всех: это оптовая торговля, где битва за каждый процент скидки). Я тоже думал, что меня разводят и все время разводили на бабки. Но вопрос не в том. Каждый хочет заработать, и способы для этого не описаны в книгах по экономике. Вот если бы к тебе тогда пришел дядька с золотой цепью в палец толщиной и сказал: хочу Кэнон Марк и восемь объективов к нему!

Ты бы что сделал?

1. Накинул на базовую цену 20% (все равно ж купит , бабла ж немеряно)

2. Продал бы по оптовой (а хуле - клиент нормальный)

3. Побежал бы к начальству выбивать суперцену.

Ги.. Дімон, тут якщо взяти мене особисто то б я йому спочатку запропонував напевне еос400 зі штаткою, так для прикола, бо всеодно він фотік для понтов купує, звісно він всетаки захотів би марк бо еоси у всіх є, то я б йому зробив класну ціну - без начальства...

а у більшості випадків у нас варінт номер 1 - і того маєм класну зарплату, яка напряму залежить від обороту, і начальство нам ше й премію дасть за збільшення прибутку на контору... а клієнта розвели на бабки, бо він міг купити дешевше в роздріб, а купив дорожче на оптовій хфірмі...

отак і живем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Товариші..... у нас демократія...

Навіщо кричати.......Не подобається....... треба потиснути краба(руку) і йти до іншого провайдера.

Ми користувалися інтернетом одного з Луцьких провайдерів (не буду рекламувати у кого).

Після того як він збільшив ціни інтернет, ми вирішили піти до іншого провайдера - Укртелекома.

Після звернення до Укртелекома, нам було за 3 дні проведено і підключено інтернет ОГо.( в результаті ми ще стали ще менше платить)

Це було приблизно 2 міс тому.

І скажу Вам - ми не помилися. (і за нами я знаю так само дехто пішов)....

Це ж ринок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а саме головне ціни нема де глянути

http://www.datagroup.ua/retail/ru/tariffs/price_inet/adsl/

договір договором, якраз і на основі договору багато є розводі - типу а ви тут читали

Договір - нормативний документ, який регулює відносини сторін. І маленькими буквами там нічого не написано, як і великими - все стандартним шрифтом однакового розміру. Єдине, шо відношення в наших людей до подібного роду документів - нарівні печерних людей. Я на 100% впевнений, що вся необхідна інформація присутня в договорі, а якщо не в договорі, то в супровідних документах. Читайте договір.

ЗІ Це не вони в двадцять пятому столітті живуть - це ми в дев'ятнадцятому. Фраза одного російського чувака.

готовий посорити на 100% уважно договір нечетає при підписі практично ніхто...всі надіяться на порядність

а якщо інет не адсл? де прайс взяти? нам доречі менеджер датагруп теж прайс адсл дав, хоча в нас не адсл підключення.

Товариші..... у нас демократія...

Навіщо кричати.......Не подобається....... треба потиснути краба(руку) і йти до іншого провайдера.

Ми користувалися інтернетом одного з Луцьких провайдерів (не буду рекламувати у кого).

Після того як він збільшив ціни інтернет, ми вирішили піти до іншого провайдера - Укртелекома.

Після звернення до Укртелекома, нам було за 3 дні проведено і підключено інтернет ОГо.( в результаті ми ще стали ще менше платить)

Це було приблизно 2 міс тому.

І скажу Вам - ми не помилися. (і за нами я знаю так само дехто пішов)....

Це ж ринок...

демократія то не сюди, а здорової конкуренції нема я вже вище писав, і також писав що нема можливості більш нічого підключити... та й не хочиться постійно моніторити ринок ізза того що ти боїшся шо тебе кинуть, а так і виходить, не знаєш меншої ціни платиш більше, взнав меншу ціну на тобі таку ціну.

як взагалі можна вести справу з людьми (фірмами), які треба контролювати? шось провтикав чи недогледів диви і на бабки попав, во житуха...

і так везде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

демократія то не сюди, а здорової конкуренції нема я вже вище писав, і також писав що нема можливості більш нічого підключити... та й не хочиться постійно моніторити ринок ізза того що ти боїшся шо тебе кинуть, а так і виходить, не знаєш меншої ціни платиш більше, взнав меншу ціну на тобі таку ціну.

як взагалі можна вести справу з людьми (фірмами), які треба контролювати? шось провтикав чи недогледів диви і на бабки попав, во житуха...

і так везде...

Та досить вже.

В кращому випадку Вашу точку зору донесли до профільного манагера, але результат якщо тут і буде то не тут.

Таке враження, що "закони ринку" примінять Вам/нам можна на інших, а їм ні. Чи може Ви думаєте, що хтось буде перейматися про збереження Ваших коштів більше ніж Ви самі? Не та країна і не той час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та чого ж досить.

хай всі знають.

але скільки буде проколів, про які я знатиму, я буду писати всі негативи по датагруп, тим більше оператор такого рівня міг би працювати краще - нормально ставитись до всіх клієнтів без винятку, запропонувати кращі тарифи, і не дурити своїх клієнтів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще писати в ООН...А сюда писати який смисл...тим більше ну один рас подискутували на цю тему ну другий.....а потім людям просто надоїсть писати одне і теж саме, і переливати з пустого в порожнє по 10ому кругу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ptk пропоную збавити оберти і гучність лозунгів, а також уникати оверквотингу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за оверквотинг сорі, а решта в межах норми, боримся за те щоб нас не розводили..

мало того, я от глянув, так виявляється що ціна на тариф помінялась, назва, праметри практично ті ж самі, а рах приходить по старій ціні...

думаю це не нормально.

менше з тим, думаю проблему висвітила як можна..

хай тепер люди читають і бачать на чому спікулює провайдер, то можливо поцікавляться скільки вони платять за інтернет, і по чом взагалі інтернет на ринку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

менше з тим, думаю проблему висвітила як можна..

---

Sex: Мужской

Спалився =) =) =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спалився =) =) =)

мля..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

/*можна рекламку? ЖВЖВВЖВ */

на Датагрупі, Візорі і УТК світ клином зійшовся? інших провів в Луцьку немає?

якщо можна взяти мідь - підключемо. далі в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отак і в нас виходить, працюєш з людиною чи фірмою багато років, а потім виявляється шо вони редиска...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назву теми змінено через порушення правил розділу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо можна взяти мідь

вот ключевые слова !!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назву теми змінено через порушення правил розділу.

а конкретніше шо порушили? а то тему змінили, а чого саме не написали...

тим більше топік з такою темою менш цікавий і переглядаємий...

тема називалась : "Як Фотаком розводить клієнтів, чого так?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні модератори, прошу назву теми вернути до оригінальної..

я розумію що ThinkMaster на правах адміністратора змінив її, проте не пояснив чому саме..

і пост став нецікавим автоматично..

Чи мо комусь здалось шо тема дуже гучна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні модератори, прошу назву теми вернути до оригінальної..

я розумію що ThinkMaster на правах адміністратора змінив її, проте не пояснив чому саме..

і пост став нецікавим автоматично..

Чи мо комусь здалось шо тема дуже гучна?

Назва теми не відповідала дійсності. Точніше вона була наклепом.

На скільки б на Ваш погляд ДГ не була б "не етичною" до своїх клієнтів, все одно права стверджувати, що вони розводять людей нема - Ви не привели жодного витягу з договору, який би підтвердив, що права користувача були порушені, а послуги не надані в повному обсязі.

Відверто кажучи терпіння та толерантність адмінів, в даному випадку, на досить високому рівні, але не варто ним зловживати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гаразд! лишемо все в спокої, проте люди на яких нагріто гроші не будуть з Вами згідні, власне як і я.

а все не було наклепом, а було інформацією для людей які довіряють компаніям...

власне навіть не повідомили що було порушено, і тему змінили не модератори, а адміни, як не дивно..

в чомусь ви праві, тема відповідає топіку, проте вона стала менш помітною, власне шо і потрібно було доказати, не замітять, знач будуть далі користуватись старими тарифами, і збагачувати дядю фірма якого дає їм інтернет і забирає гроші. :-( ...

а ще кажуть в нас в країні свобода слова... :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гаразд! лишемо все в спокої, проте люди на яких нагріто гроші не будуть з Вами згідні, власне як і я.

а все не було наклепом, а було інформацією для людей які довіряють компаніям...

власне навіть не повідомили що було порушено, і тему змінили не модератори, а адміни, як не дивно..

в чомусь ви праві, тема відповідає топіку, проте вона стала менш помітною, власне шо і потрібно було доказати, не замітять, знач будуть далі користуватись старими тарифами, і збагачувати дядю фірма якого дає їм інтернет і забирає гроші. :-( ...

а ще кажуть в нас в країні свобода слова... :-)

Зверніть увагу на Повідомлення #15 в даному топіку. Я не рекламував ДГ, а лише озвучив те, що вже мало місце.

Ви судите про актуальність теми по кількості переглядів? Це в корні не вірно, адже головне її змістовне насичення, а не к-то постів.

Свою точку зору Ви донесли до читача, а отже мета досягнута.

Я тему взагалі закрив би, за відсутністю складу злочину, так би мовити, але адміністрація не дала підстав розвивати тему про репресії. ;)

P.S. Свобода слова в мене у ванній! Ви б тільки чули що там говорять ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Витяг з правил розділу:

1.2.3. Образа, погроза чи наклеп на адресу учасника форуму (компанії, організації, установи)

Від цієї "інформації" дуже несе чорним піаром, зараз телевізора вистачає, а ви ще тут хочете таке розводити.

Ще раз, цей розділ не для "перемивання" кісток провайдерів, а для висвітлення технічних питань. Якщо цього досі не зрозуміло з правил розділу, може там ВЕЛИКИЙ банер повісити для особих?

Тему закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...