Перейти до змісту

Питання по сумісності

pit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ноутбук Toshiba Satellite Pro 445CDX(133Mhz i 16ОЗУ здається; OC - Win98 ) і на нього потрібно встановити дельфу(дуже бажано сімку, але у крайньому випадку шестірку), чи зможе він її потянути і чи є якісь зжаті версіїї сімки, на ноуті є близько вісімсот мегабайт вільного місця, чи можна туди буде поставити ту кляту дельфу?

Опубліковано

сімку поставив, зара пишу прогу, притормажує, але не все так жахливо:) може в когось шістка завалялася інстал, або краще пятірка?

Опубліковано

нажаль іншого вибору немає, бо тре Com порт, а на новіших комп'ютерах, шо маю вдома цього порта нема... такшо приходиться викручуватись із даної ситуації як можу.

Опубліковано

Delphi 6 Enterprise + ключик

За 40 хвилин зможеш забрати з ФТП в папці /Soft/

В мене просто швидкість зараз не дуже, то як воно буде 369Мб то значить що докачалося :)

Юзай.

ком порти, здається є такі PCI-планки з портами.

Закачав на фтп Делфі 5 тріал.

6ка щось не прочиталася з компакт-диска. Якщо дуже треба то можу подарувати цей диск :)

Опубліковано

немає сенсу купляти ті планки, адже прога напишеться, і ноут віддасться, а от шестірка була б непоганим варіантом, хоча і п'ятірку зара спробую

Опубліковано
на такому екрані писати шось в делфі - збочення.

По-моєму, вже саме використання Windows98 на такій системі - це збочення, туди реально, хіба що Windows95 підійде

Опубліковано

Чим Win98 не догодила? Працює то й ладно.

А на рахунок COM-портів, до то ноутбука можна купити чи зробити перехідник на PL2303, наприклад. На цих мікросхемах побудовані дата-кабелі до багатьох моделей старіших телефонів.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Якщо ще актуально,

маю Delphi 7 Second Edition, portable 71,3 МБ

одним файлом, інсталити не треба.

• Адміністратори
Опубліковано
Якщо ще актуально,

маю Delphi 7 Second Edition, portable 71,3 МБ

одним файлом, інсталити не треба.

Поклади десь на обменнег. и еси есть ентерпрайз тоже поклади =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...