Перейти до змісту

Клон Лінейкі і ВоВ

Slayer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Безлімітчики :ok: можете скачати кліент і патч на Шолковий Путь =)

http://silkroad.ru/ - рускій сайт ігри. там справа ссилка на скачку.

Буду вдячний якщо хтось скачає і виложить...

Хочеться подивитись ВаС іС Дассс....

Опубліковано

Як ти запустив ігрушку???

Мені вилазаить там якась помилка . . . І чи справді вона краща за ВОВ і ЛА2 ???

Опубліковано

А це вообще прям в глаз якусь бумажку ппц %)

post-360-1152201439.jpg

Лягли смертю хоробрих =))))

post-360-1152201474.jpg

Не скажу супер ВООБЩЕ і т.д....

Просто прикольна ігра...

Там на silkroad.ru на форумі в Тех підтримка написано коли яка помилка шо робити...

І ще скажу через АйПі зовнішній фотакома який доходить до Офф сервера - вже регали акаунти хтось раньше... Так шо робіть проксі і регайтесь.

Я регався через Італію %)

Опубліковано

в мене все запустилося, ігрушка тіпа пішла, але чогось щоразу обновляється, і ДОХОЛЕРА трафіка жре.

як ти запустив її ?

Опубліковано

з ФТП скачуєш кліент, зразу ставиш патч там тоже є.

І як запускаєш воно робить Апдейт в 12 Мегабайт =) це не є багато )))

зробив фотку баригі який збирається в подорож =))))

post-360-1152203202.jpg

а отакі Люди там стають якщо ії розізлити =)))

post-360-1152203238.jpg

Опубліковано

ля . . . як зайти в цю ігрушку??? все скачалося, обновилося, зарегиструвався і ніфіг, вже не заходить . . . .

і на якому саме сервері ти граєш ?

Опубліковано

часом незнаєш чого я зараз зайти не можу ???7 вилазить табличка і каже шо тіпа сервак пав чи обновляється і для детальнішої інфо зайдіть на сайт . . . .

але ж ти граєш, як таке може бути?

Опубліковано

Може бути бо зарас не іграв... і дивлюсь опять сервер лагає...

Просто в цих ускоглазиг зарас темна ніч... і нічё з сервером не роблять а Боти його штормують ужАС... побачив би ти скільки Ботів на продажі ппц...

дуже хорошо грати зранку...

А ще добав в файл (той самий що в Ла2 С4) ХОСТ (Windows\system32\drivers\etc\) строчку:

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Опубліковано

Да...Да... Сервер Лагає жахливо...=\ Ну це не дивно там Онлайн в 1-ом місті напевно більший ніж як на всьому "Антарасі", Але думаю завтра вже з лагами буде покінчено, так як за сервером дивлятьСя.

Опубліковано

Як ти зайшов сразу . . . ?

Може хтось знає чого не можу зайти в гру, коли пише неправильний логін чи пароль. створив вже 3 нових аккаунта і всерівно.

На тому форумі теж є такі заявки, але на жаль відповідей на них нема . . . . .

Може хто знає розкажіть секрет . . .

Опубліковано

Секрет я розказав вище дивись... =)

"І ще скажу через АйПі зовнішній фотакома який доходить до Офф сервера - вже регали акаунти хтось раньше... Так шо робіть проксі і регайтесь."

можеш в ПМ мені скінути дані так як ідуть в регістрації, я тобі зарегістріруюсь...

Опубліковано

якщо хтось захоче іграти то іграйте на Alps сервері. там ще новий відкрився но іграти буду на Альпс. Сервер вже ускоглазі зробили. Лагі ізза інета жаль бувають =( правда на 1-2 секунди.

З.І. ускоглазі ускоглазими, але крАСавЧеГі - відчувається офф сервер. як в перші дні були лагі жуть - все зробили за пару часіків. І відчувається що люди серйозно відносяться до цього. (Правда і заробляють непогано) :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...